Az első társkereső randi mindig különleges és izgalmas, ilyenkor mindenki lázasan készül a találkozóra. Ezerszer átgondolja, hogy milyen kérdéseket fog feltenni partnerének, és azon töpreng, hogy miként alakíthat ki magáról egy megnyerő első benyomást.

Az öltözködés mindenképpen fontos eleme annak az összképnek, amit megjelenésünk sugároz. Érdemes tudatosan átgondolnunk azt, hogy miben jelenjünk meg az első randin, hiszen már abban a pillanatban kialakul rólunk egy kép a másik társkereső fél fejében, amint megpillant minket.

Legyen kiindulópont a választott helyszín

A randi helyszíne egyértelműen meghatározza az öltözék jellegét – és végeredményben a stílusát is. Teljesen más típusú megjelenést igényel az, ha egy étterembe megyünk vacsorázni, ahogy az is, ha egy szabadtéri, természetközeli programot választunk az ismerkedés helyszínéül.

Maradjunk a saját stílusunknál

Fontos, hogy az öltözék tükrözze a saját stílusunkat, ugyanakkor ezen a téren válasszuk ki a lehető legelőnyösebb lehetőséget. Egyszóval: legyünk önmagunk legcsinosabb, legelegánsabb verziói. Az első randi alkalmat kínál arra, hogy megmutassuk a legjobb oldalunkat, és egy kis extra figyelmet fordítsunk az öltözékünkre.

Figyeljünk a részletekre

Az apró részletek meglehetősen sokat számítanak. Ápoltság, finom illat, rendezett haj és ruha – ezek mind hozzájárulnak a vonzó megjelenéshez. Ügyeljünk arra is, hogy a ruhadarabok jól illeszkedjenek egymáshoz, és legyenek frissen vasaltak.

Első a kényelem

Az elegancia és a kényelem nem zárják ki egymást. Válasszunk olyan ruhákat és cipőket, amelyekben komfortosan, felszabadultan mozoghatunk. Nincs is annál rosszabb, mint kényelmetlenül érezni magunkat az öltözékünkben egy olyan helyzetben, amikor egyébként is szorongunk.

Végső gondolatok

Az ismerkedős oldalak és applikációk nagy fokú térnyerésével a személyes randevúk gyakran erősen háttérbe szorulnak. A minőségi kapcsolatteremtés érdekében azonban javasolt minél hamarabb kezdeményeznünk egy személyes találkozót társkereső partnerünkkel. Ilyenkor hozzuk ki magunkból a legtöbbet, és fontos, hogy maradjunk természetesek.

Egy Exkluzív Társkereső Iroda nem csupán a közvetítéshez kínál segítséget: bátran kérhetünk tippeket, javaslatokat a randevúhoz, ha bizonytalanok vagyunk. Hiszen a szolgáltatáscélja nem más, mint hogy egy olyan társ kerüljön mellénk, akivel maradéktalanul boldog kapcsolatban élhetünk.

Ajánlott cikkek