A randizás izgalmas lehetőséget nyújt a számunkra, hogy új kapcsolatokat építsünk és izgalmas élményeket osszunk meg egymással. Azonban gyakran alábecsüljük annak a helyszínnek a kiválasztását, ahol a randi során találkozni fogunk partnerünkkel. A helyszínnek sokkal nagyobb hatása lehet a randi sikerére, mint hinnénk.

Az első benyomás ereje

Az első benyomás rendkívül fontos, amikor egy nő és egy férfi először találkoznak egymással. A randi helyszíne jelentősen hozzájárulhat ehhez az első benyomáshoz. Ha például egy csodálatos, természetközeli helyszínt választunk a társkereső találkozóhoz, ahol finom ételeket van lehetőségünk megkóstolni, az már önmagában is pozitív érzelmeket vált ki. A helyszín átgondolt kiválasztása lehetővé teszi, hogy döntésünk alapján pozitív, szimpatikus képet mutassunk magunkról, még azelőtt, hogy szóba elegyednénk a másikkal.

Közös érdeklődési kör

Az ideális társkereső randi helyszín kiválasztásánál fontos szempont lehet a közös érdeklődési kör. Ha például mindketten vonzódunk a művészetekhez, akkor egy múzeum vagy galéria látogatása remek opció lehet. Az olyan helyszínek, melyek lehetőséget nyújtanak a közös érdeklődési körök megélésére, segítenek mélyebb kapcsolatot kialakítani és közös élményeket teremteni. Ahhoz, hogy képet kapjunk a másik társkereső fél érdeklődési köréről, célszerű az illető társkereső profiljában meghagyott információkra támaszkodnunk.

Általában mindenki megfogalmaz a bemutatkozójában néhány mondatot arról, hogy mi a hobbija, milyen tevékenységeket űz szívesen a szabadidejében, ez pedig üzenet lehet a számunkra, hogy merre induljunk. A társkereső oldalak hátránya, hogy gyakran sokkal kevesebb információt tartalmaznak a profilok, mint a személyes közvetítés révén megalkotott bemutatkozók. Ha nem találunk az érdeklődési körre vonatkozó utalást, akkor menjünk biztosra: egy elegáns és kellemes étteremmel nem tévedhetünk.

Kényelem és hangulat

Egy kellemes környezetben oldottabb lesz a beszélgetés, és elkerülhetők a felesleges zavaró tényezők. Ha zenés helyszínt választunk, akkor ügyeljünk rá, hogy ne legyen túl hangos, hiszen ez gátat szab a kommunikációnak. Amennyiben a közös érdeklődés okán mégis egy zajosabb program esik a választásunk, mert például mindketten szeretünk koncertekre járni, akkor szervezzük úgy a randit, hogy a koncert után legyen lehetőségünk beszélgetni egymással.

Egy exkluzív Társkereső Iroda a legszínvonalasabb módon segíti egymáshoz a társkereső feleket.