A LEGO mindig is a kreativitás és építés szerelmeseinek a hű játéka volt. A játék mögött rejlő lehetőségek határtalanok, és a LEGO új modelljei mindig izgalmasak és lenyűgözőek. Az egyik legfrissebb dobás a gyártó részéről, amelynek közeledését izgatottan várhatjuk, a LEGO Concorde modell megjelenése, amely nemsokára Magyarországon is kapható lesz.

A LEGO Concorde modell a valósághűség és részletesség csúcsát képviseli. Ebben az építőkészletben 2083 darab építőelem található, amelyek segítségével létrehozhatjuk a saját repülőnket és a bemutatóállvány pedig lehetővé teszi a modell kiállítását a leszálló és felszálló pozícióban.

A gyártó Lego ár tekintetében sem szállt el túlságosan, különösen ha figyelembe vesszük a modell részletességét és méretét, minden jel arra mutat, hogy bevezető áron 100.000 forint alatt megkaphatjuk majd a saját Concorde modellünket. A Concorde modell iránti érdeklődés növelése érdekében a LEGO gondoskodott arról, hogy Magyarországon is elérhető legyen, és az elkövetkező hónapokban már a Morzsa Játékbolt polcain is megtalálható lesz.

A LEGO jól ismert a világhírű modelljeiről, amiket mindig az aktuális trendekhez szabtak. Az évek során számos ikonikus modellt dobtak piacra, amelyek örökre beírták magukat a játékok történetébe. A LEGO Technic sorozat darabjai közé például olyan valósághű és funkcionális modelljek tartoztak, mint a Porsche 911 GT3 RS vagy a Bugatti Chiron. A LEGO Friends sorozat a kreativitás és barátság témáját hozza a gyerekekhez, míg a LEGO Star Wars minden galaktikus kalandra felkészített és mai napig a legkeresettebb és legértékesebb Lego darabok közé tartoznak a Star Wars modellek.

A LEGO új Concorde modellje tehát csak egy újabb gyöngyszem a már hosszú sorban. Ahogy elmerülünk az építés izgalmas világában, ezek a modellek nemcsak a jelen pillanatot, hanem a múltat és a jövőt is megörökítik. Várjuk tehát izgatottan a LEGO Concorde megjelenését, és közben emlékezzünk meg arról, hogy a LEGO mindig a képzelet és alkotás csodálatos világában tart bennünket fogva.legendás szuperszonikus utasszállító repülőgépet. A modell nem csak impozáns méretben lesz elérhető, de olyan mozgatható részletekkel is rendelkezik, amelyek hűen tükrözik az igazi repülőgépet. A hajlítható orr, a működőképes futómű, és a mozgatható delta szárnyak is mind mind olyan elemek, amelyekkel ismét lenyűgöz minket a Lego.

Ajánlott cikkek