Sajtóközlemények
Legfrissebb
SZOMBATON TETŐZIK A HŐSÉG – MEGHOSSZABBÍTJA A II. FOKÚ RIASZTÁST AZ ORSZÁGOS TISZTIFŐORVOS

CSAK OTT, ODA ÉS AKKOR VILÁGÍTSUNK, AHOL ÉS AMIKOR SZÜKSÉGES

MÉG TÖBB NAPON ÁT TART A HŐSÉG, AZ ÉJSZAKÁK SEM HOZNAK ENYHÜLÉST

NEMDOHÁNYZÓK VÉDELME: ÁTLAGOSAN KÉT-HÁROM KIFOGÁS JUT EZER ELLENŐRZÉSRE

GOP-1.1.1-11-2012-0006 „PIACORIENTÁLT KUTATÁS-FEJLESZTÉS A BIOSPIRÁL-2006 KFT-NÉL” CÍMŰ PÁLYÁZAT CÉLJÁRÓL, MEGKEZDÉSÉRŐL

VIRÁGZÁS ELŐTT A PARLAGFŰ | INDUL A PARLAGFŰ POLLEN RIASZTÁSI RENDSZER

„A VÍZÉ LESZ A KORONA” – SIKERREL ZÁRULT AZ ORSZÁGOS HAPPY-HÉT

III. FOKÚ HŐSÉGRIADÓ: MEGHOSSZABBÍTVA!

NÉGY JÓ TANÁCS IDŐSEKNEK A HŐSÉGHULLÁMOK IDEJÉRE

MIRE FIGYELJÜNK GYÓGYSZEREINK ESETÉBEN A NAGY MELEGBEN?

TARTÓS HŐHULLÁM SZOMBATTÓL – III. FOKÚ RIASZTÁST RENDEL EL AZ ORSZÁGOS TISZTIFŐORVOS

ITT A VAKÁCIÓ! HOGYAN KERÜLHETŐK EL A LEGGYAKORIBB FERTŐZÉSEK ÉS A GYERMEKBALESETEK?

II. FOKÚ HŐSÉGRIASZTÁS: CSÜTÖRTÖKIG TART A KÁNIKULA!

TERÜLETI ELLÁTÁSI KÖTELEZETTSÉG: NEM LESZ LEFEDETLEN TÉRSÉG AZ ORSZÁGBAN

KÖZEL SZÁZ ÉVE A CSALÁDOK ÉS A LAKOSSÁG EGÉSZSÉGÉÉRT - VÉDŐNŐK NAPJA 2012.

SZÚNYOG- ÉS KULLANCSRIASZTÓ SZEREK: CSAK AZ ORSZÁGOS TISZTIFŐORVOSI HIVATAL ENGEDÉLYÉVEL!

MÍNUSZ 80 MILLIÁRD - KISZÁMOLTUK: A DOHÁNYZÁS TÁRSADALMI TERHEI MAGYARORSZÁGON

„LYUKAK A VÉDŐHÁLÓN” - A GYERMEKBÁNTALMAZÁS MEGELŐZHETŐ!

KÖZÖS MUNKA A NEMDOHÁNYZÓK VÉDELMÉBEN ÉS A DOHÁNYZÁS VISSZASZORÍTÁSÁRA

JÓL-LÉT ÉS EGÉSZ-SÉG KAMASZKORBAN

SAJTÓKÖZLEMÉNYEK

Magyar Szocialista Párt - Sajtóosztály
Ország: Magyarország
Helység: Budapest
Irányitószám: 1066
Utca, házszám: Jókai u. 6.
Telefon: 06 1 225 2072
weblapcím: www.mszp.hu
Kapcsolattartó neve: Rónai Judit
Kapcsolattartó e-mail címe: sajtofonok@mszp.hu
Kapcsolattartó telefonszáma: 06 1 225 2072
 
(FP24) - Budapest - A Magyar Szocialista Párt fenntartja a korábbi elvi álláspontját: nem támogatjuk a szlovákiai Smer teljes jogú tagságát az Európai Szocialisták Pártjában (ESZP). Ugyanis elfogadhatatlannak tartjuk a szélsőségesekkel kötött kompromisszumot és a rasszista, kirekesztő politikának tett engedményeket. Nem támogatjuk, hogy olyan politikai formáció vegyen részt az európai baloldali összefogásban, amely a hatalomért együttműködik a szélsőjobboldallal, és a idegengyűlölő Jan Slotaval.
bővebben
Kulcsszavak: MSZP, Smer, Slota
 
 
(FP24) - Budapest - Törvényjavaslat formájában benyújtják az Országgyűlésnek a szocialisták a civilek kampányfinanszírozásra vonatkozó elképzeléseit - mondta el a Népszavának Mesterházy Attila, az MSZP frakcióvezetője. A szocialisták egységesen támogatni fogják a javaslatot.
bővebben
 
 
(FP24) - Budapest - Az utóbbi hónapokban ijesztően megszaporodtak a sportrendezvényeket kísérő erőszakos cselekedetek. A rendbontók mára nem pusztán a stadionok, hanem a többi – a meccset akár családdal látogató - szurkoló, sőt a sportolók biztonságát is veszélyeztetik.
bővebben
Kulcsszavak: mszp, futball
 
 
(FP24) - Budapest - O K L E V É L. A Politikai Kaméleon Díjat 2009. évben Tarlós István,(jelenleg) a Fidesz-KDNP fővárosi frakcióvezetője kapja, melyet a Societas Budapesti Szervezete jelen oklevéllel ismer el. Indokolás:

bővebben
 
 
(FP24) - Budapest - A jobbik.hu- n feltűnt „Vona vs. Bettelheim” videofelvétel címe, nem egyértelmű, hogy mi célt szolgál Vona Gábor és Jobbikos társainak. Mivel a műsorvezetőnek Betlen Jánosnak van rendes polgári neve, nem világos, hogy ezzel a megnevezéssel, mire is akartak kilyukadni. Több variációt találtunk erre a felettébb furcsa és talán rasszista megnevezésre.
bővebben
Kulcsszavak: Jobbik, Fidesz, Betlen
 
 
(FP24) - Budapest - Felkérjük Steiner Pált, hogy a hétfői ötpárti egyeztetésen ne engedjen a szocialisták rendteremtő javaslataiból. A Magyar Szocialista Párt kerületi szervezetei, elnökei, országgyűlési képviselőjelöltjei felszólítják a Fidesz-SZDSZ árnyékkoalíciót, hogy ne akadályozzák a szocialisták azon javaslatait, amelyek arra irányulnak, hogy teljes átláthatóság legyen a Főváros tulajdonában lévő cégeknél.
bővebben
Kulcsszavak: Főváros, Steiner Pál
 
 
(FP24) - Budapest - Az MSZP 20 éves történelmében voltak nehéz időszakok. Az azóta eltelt időszak, Magyarország elmúlt 20 éves sikerei ezzel együtt igazolták, helyes döntés volt vezető szerepet vállalni a rendszerváltásban, helyes döntés volt megalakítani a Magyar Szocialista Pártot és helyes volt az az út, amit közösen megvalósítottunk.
bővebben
Kulcsszavak: mszp, budapest
 
 
(FP24) - Budapest - A Magyar Szocialista Párt értetlenséggel szemléli azt az erőfeszítést, amellyel a Fidesz vezérkara ismét megpróbálja elterelni a figyelmet az ország fontos dolgairól. Orbán Viktor pártja milliárdokat folyat szét és pocsékol el az önkormányzatokban, ennek ellenére úgy érzik: mások lakásépítésével kell foglalkozni.
bővebben
Kulcsszavak: mszp, fidesz
 
 
(FP24) - Budapest - Amióta a kormány elrendelte az állami és önkormányzati vállalatok vezetői juttatásainak közzétételét, a köztévétől a debreceni vállalatokon át a BKV-ig eddig gondosan titkolt összegek kerültek nyilvánosságra. Az MSZP szerint az adózó állampolgárnak joga van ehhez a nyilvánossághoz, ezért elfogadhatatlan, ha némely vállalat esetében valóságos rejtvényfejtés kell az eligazodáshoz.
bővebben
Kulcsszavak: közszféra, bérplafon
 
 
(FP24) - Budapest - Tisztelt Helsinki Bizottság! Állásfoglalásunkat kérték a Meleg Méltóság Menetével, és a megfélemlítő törekvésekkel kapcsolatban. Meggyőződésünk változatlan. A Magyar Szocialista Párt abban hisz, hogy a modern és szabad Európában, a modern és szabad európai Magyarországon mindenkinek joga van ahhoz, hogy az lehessen, aki lenni akar: úgy és azzal keresse a boldogulását és a boldogságát, ahogy és akivel neki a szíve szerint való.
bővebben
 
 
(FP24) - Budapest - Tegnap még lett volna egy utolsó lehetősége a Jobbiknak, hogy észbe kapjon, és elnézést kérjen azért, mert a törvénytelenség oldalára állt. Az MSZP szerint egy bejegyzett és a választáson induló, Európai Parlamenti képviselőket adó párt, amelyik ráadásul a rend pártjának nevezi magát, nem állhat élére nyílt, provokatív törvénysértésnek, és ha ezt teszi, akkor a többi parlamenti pártnak, elsősorban a vele jó önkormányzati kapcsolatokat ápoló Fidesznek azonnal meg kell szólalnia.
bővebben
 
 
(FP24) - Budapest - Az elmúlt időszakban a Fidesz hallgatott, miközben hétről-hétre számos fontos kérdésben szólalhatott volna meg, mondhatta volna el véleményét, mást sem tett, mint bujkált, hallgatott vagy mellébeszélt. Bár ennek okairól csak találgatni tudunk, egy dolog biztos: van egy bő tucat ügy, amelyben még mindig az egész ország szeretné megismerni a Fidesz álláspontját. Itt az idő, hogy megtudjuk, mit is gondol valójában a Fidesz!
bővebben
 
 
(FP24) - Budapest - A romagyilkosságok gyanúsítottjainak elfogása után egy nappal különösen arcátlan provokáció a törvényesség és a rend ellen, hogy a törvényesen feloszlatott Magyar Gárda új néven új tagokat toborozna. Mindehhez Vona Gábor nemcsak bűnrészesként asszisztál, hanem a szervező szerepet is vállalja. Most kiderült, hogy milyen az a csendőrség, amelynek újraélesztését a Jobbik elnöke már korábban programba vette.
bővebben
 
 
(FP24) - Budapest - Az MSZP azt reméli, a mai letartóztatások nyomán véget érhet a félelem, és a véget érhet a szégyen is. A cigány családok félelme és az egész ország szégyene. A híradások szerint a nyomozóhatóságok ma elfogták azokat, akik alaposan gyanúsíthatók a romák elleni gyilkosságsorozat kitervelésével és végrehajtásával. Az ügy épp elég súlyos ahhoz, hogy indokolt legyen az óvatos fogalmazás, óvatosság a bizonyosság, óvatosság a tovább vezető szálak tekintetében.
bővebben
 
 
(FP24) - Budapest - Az MSZP helyesnek tartja, hogy a miniszterelnök is ringbe szállt a tisztességes emberek oldalán, és a kormány megállj-t parancsol a közpénzek szórásának, az arcpirítóan magas kifizetéseknek, az állami-önkormányzati tulajdonban lévő vállalatoknál és az önkormányzati szférában is.
bővebben
 
 
(FP24) - Budapest - Az MSZP tűrhetetlennek tartja, hogy míg az ország takarékoskodik, legyenek olyan kiskirályságok, ahol más mércét alkalmaznak. A közéletet, a közerkölcsöt, a demokráciát mérgezik az indokolhatatlanul magas juttatásokról, kifizetésekről szóló hírek, amelyeket a BKV-tól Debrecenen át Fejér megyéig lassan naponta kapunk.
bővebben
Kulcsszavak: mszp, takarékosság, bkv
 
 
(FP24) - Budapest - Az MSZP szerint augusztus 20-a egyszerre ünnepe a nemzeti múlt folytonosságának és a nemzetet megtartó változásoknak, a stabilitásnak és a megújulásnak. Ezért a szocialisták különös figyelemmel hallgatták Köztársasági Elnök Úr beszédének hazai tanulságait. Fontosnak tartják, hogy a Magyar Köztársaság első embere hitet tett a szerkezeti és szemléleti változások szükségessége és a cigányság emelkedésének, integrációjának és befogadásának eszménye mellett.
bővebben
 
 
(FP24) - Budapest - Pesti úr! Egy országos napilap megírta, hogy Ön Turán lévő házára való hivatkozással, több mint 4 millió forint lakbértámogatást vett fel a Parlamenttől. Eközben a főváros XVII. kerületében egy lakossági fórumon helyi lakosnak mondta magát.
A hírből kiderül, hogy Ön vagy a XVII. kerületi lakosokat téveszti meg, vagy a Parlamentet, annak érdekében, hogy csak a vidéki képviselőknek járó 115 950 forint lakbértámogatáshoz hozzájusson.

bővebben
 
 
(FP24) - Budapest - 2012 milliárd forintos fejlesztési forrásra van már megkötött szerződés, ezek hatása azonban majd csak hosszabb távon lesz mérhető. Most a munkahelymegtartásban segíthetünk - mondta Bajnai Gordon, miniszterelnök a Szabad Európa Társaság (SZET) rendezvényén, a budapesti Merlin Színházban hétfőn este.
bővebben
 
 
 
Onlinefootage.tv - Footage and stories for crossmedia

Footage and stories for crossmedia