Sajtóközlemények
Legfrissebb
SZOMBATON TETŐZIK A HŐSÉG – MEGHOSSZABBÍTJA A II. FOKÚ RIASZTÁST AZ ORSZÁGOS TISZTIFŐORVOS

CSAK OTT, ODA ÉS AKKOR VILÁGÍTSUNK, AHOL ÉS AMIKOR SZÜKSÉGES

MÉG TÖBB NAPON ÁT TART A HŐSÉG, AZ ÉJSZAKÁK SEM HOZNAK ENYHÜLÉST

NEMDOHÁNYZÓK VÉDELME: ÁTLAGOSAN KÉT-HÁROM KIFOGÁS JUT EZER ELLENŐRZÉSRE

GOP-1.1.1-11-2012-0006 „PIACORIENTÁLT KUTATÁS-FEJLESZTÉS A BIOSPIRÁL-2006 KFT-NÉL” CÍMŰ PÁLYÁZAT CÉLJÁRÓL, MEGKEZDÉSÉRŐL

VIRÁGZÁS ELŐTT A PARLAGFŰ | INDUL A PARLAGFŰ POLLEN RIASZTÁSI RENDSZER

„A VÍZÉ LESZ A KORONA” – SIKERREL ZÁRULT AZ ORSZÁGOS HAPPY-HÉT

III. FOKÚ HŐSÉGRIADÓ: MEGHOSSZABBÍTVA!

NÉGY JÓ TANÁCS IDŐSEKNEK A HŐSÉGHULLÁMOK IDEJÉRE

MIRE FIGYELJÜNK GYÓGYSZEREINK ESETÉBEN A NAGY MELEGBEN?

TARTÓS HŐHULLÁM SZOMBATTÓL – III. FOKÚ RIASZTÁST RENDEL EL AZ ORSZÁGOS TISZTIFŐORVOS

ITT A VAKÁCIÓ! HOGYAN KERÜLHETŐK EL A LEGGYAKORIBB FERTŐZÉSEK ÉS A GYERMEKBALESETEK?

II. FOKÚ HŐSÉGRIASZTÁS: CSÜTÖRTÖKIG TART A KÁNIKULA!

TERÜLETI ELLÁTÁSI KÖTELEZETTSÉG: NEM LESZ LEFEDETLEN TÉRSÉG AZ ORSZÁGBAN

KÖZEL SZÁZ ÉVE A CSALÁDOK ÉS A LAKOSSÁG EGÉSZSÉGÉÉRT - VÉDŐNŐK NAPJA 2012.

SZÚNYOG- ÉS KULLANCSRIASZTÓ SZEREK: CSAK AZ ORSZÁGOS TISZTIFŐORVOSI HIVATAL ENGEDÉLYÉVEL!

MÍNUSZ 80 MILLIÁRD - KISZÁMOLTUK: A DOHÁNYZÁS TÁRSADALMI TERHEI MAGYARORSZÁGON

„LYUKAK A VÉDŐHÁLÓN” - A GYERMEKBÁNTALMAZÁS MEGELŐZHETŐ!

KÖZÖS MUNKA A NEMDOHÁNYZÓK VÉDELMÉBEN ÉS A DOHÁNYZÁS VISSZASZORÍTÁSÁRA

JÓL-LÉT ÉS EGÉSZ-SÉG KAMASZKORBAN

SAJTÓKÖZLEMÉNYEK

Young & Partners
Részletes leirás:
tratégia, Kommunikáció, Tanácsadás:
Három teljesen elkoptatott kifejezés.

Elkoptatott, mert a marketinges bullshitgyártás és a kommunikációs bla-bla elkoptatta őket. Akkor is stratégiáról beszélnek, amikor arról szó sincs. Kommunikációs megoldásnak mondanak mindent, amiből pénzt remélnek, és 40 oldalas prezentációban megfogalmazott konzerv „megoldásokat” is tanácsadásnak nevezik.

Mi hiszünk abban, hogy a kommunikációs tevékenység mérhető, mint egy mázsa szén.
Ha hozott eredményt, akkor jó volt, ha nem, akkor valaki elügyetlenkedte.
Minden más magyarázkodás.

A mi felfogásunkban és gyakorlatunkban a kommunikáció nem eszköz oldalról közelít.
Biztos már Ön is észrevette, hogy sokszor úgy tűnik, hogy mindegy mi a probléma, milyen feladatot kell megoldani, a kommunikációs piac szereplői ugyanazokat az eszközöket kínálják fel mindig. Hát persze, mert ez van kéznél, mert ezért lehet értelmezhető a költés.
Azonban van, amikor a legjobb kommunikációs tanácsadás, amit kaphat az ügyfél, hogy most egy fillért se költsön semmire, mert nem az oldja meg a problémát.

Minden ügyfél, minden kommunikációért kiáltó helyzet egyedi.
Ezért minden megbízás alapos és egyedi analízist követel meg.
Minden kommunikáció alapja egy jól meghatározott stratégia. Persze, ha minden üzemszerűen működik, akkor furcsának tűnik, hogy miért ez a legfontosabb, de ha nincs stratégia, billegni fog a kommunikáció, billegni fog a pozíció, csorbulnak az üzenetek, eredménytelen a kommunikáció.

Ha van stratégia, akkor lehet eredményes kampányokat csinálni és akkor lesz sikeres a fenntartó kommunikáció is.

A jó kommunikáció integrált és felületmaximalizálásra törekszik és nem hódol be a reklámmarketing mindenhatóságának, hanem az összes eszközt az adott feladathoz mérten használja. Nemcsak azért mert ez növeli az eredményességet, hanem mert ez a költséghatékony is.

Éljen és virágozzék a barátkozás, de a kommunikációs tanácsadás nem smúzolás, hanem hatékonyságnövelés. Tehát ebben a világban az ügyfélnek nincs mindig igaza, hiszen, ha így lenne, akkor nekünk kellene tanácsot kérni tőle. Viszont az ő elégedettségére való törekvés szentség.
Ország: Magyarország
Helység: Budapest
Irányitószám: 1035
Utca, házszám: Miklós tér 1.
Telefon: +36 1 273-3371
weblapcím: www.youngandpartners.hu
Kapcsolattartó neve: Nyilas Dóra
Kapcsolattartó e-mail címe: dora.nyilas@youngandpartners.hu
Kapcsolattartó telefonszáma: +36 20 459 9626
2009-10-28 15:57:31 | Sanofi Pasteur
 
(FP24) - Budapest - A szakértők a szezonális vakcinát minden évben három influenza vírus törzsből készítik el. A szakemberek szerint még körülbelül 2-3 évig a szezonális influenza, és a H1N1 együtt betegítheti meg majd a lakosságot, egy azonban biztos: A H1N1 nem szorítja ki a szezonális influenzát a közeljövőben.
bővebben
PR-ügynökség: Young & Partners
 
2009-09-28 20:45:18 | Magyar Kardiológusok Társasága
 
(FP24) - Budapest - Fél évig kereste a Magyar Kardiológusok Társasága azt a nővért, aki az Év Esélynövelője Díj boldog tulajdonosa lehet. A pénzjutalommal járó kitüntetést az a nővér kaphatta, akire a magas vérnyomással gondozott betegei közül a legtöbben szavaztak.
bővebben
PR-ügynökség: Young & Partners
 
2009-09-25 13:59:16 | Sanofi Pasteur
 
(FP24) - Lyon, Franciaország - A Sanofi Pasteur, a sanofi-aventis Csoport vakcina ágazata (EURONEXT: SAN és NYSE: SNY) ismertette az elmúlt hat évben Thaiföldön végzett HIV-vakcina körvizsgálat eredményeit. A több mint 16.000 felnőtt önkéntes részvételével végzett III. fázisú klinikai vizsgálatban kimutatták, hogy a vizsgálati HIV-vakcina biztonságosnak és mérsékelten hatékonynak bizonyul a HIV-fertőzés megelőzésében.
bővebben
PR-ügynökség: Young & Partners
Kulcsszavak: HIV, Sanofi Pasteur
 
2009-07-02 17:28:41 | Young & Partners
 
(FP24) - Budapest - „A fenntartható fejlődés elérését nagyban befolyásolja a termelő vállalatok környezettudatossága. A proaktív hozzáállást értékelni és támogatni kell.” – jelentette ki Szabó Imre környezetvédelmi és vízügyi miniszter a sanofi-aventis/Chinoin által szervezett környezetvédelmi nyílt napon, ahová politikusok, szakértők és hatósági személyek látogattak el.
bővebben
 
2009-07-01 21:51:08 | Young & Partners
 
(FP24) - Dunaújváros - A 2011-es Duna-stratégia prezentációjának alapját képezheti az a két napos konferencia, amely ma délelőtt nyitotta meg kapuit a Dunaújvárosi Főiskolán. A Duna-menti országok fejlesztése kiemelt projektként szerepel az Európai Unió célkitűzési között. A Duna-Térségi Kohéziós Konferencia alkalmat nyújt a szakmai diskurzusra, a Duna-térség komplex fejlesztésének lehetőségeiről.
bővebben
 
2009-06-29 17:22:06 | Young & Partners
 
(FP24) - Dunaújváros - A Duna fontos összekötő szerepet tölt be az Európai Unió és az EU-hoz csatlakozni kívánó országok között. Ebből következően az Európai Unió is igen nagy szerepet szán a Duna, mint Európa egyik legfontosabb és legforgalmasabb vízi útja fejlesztésének.
bővebben
 
2009-05-25 07:00:00 | Young & Partners
 
(FP24) - Szentendre - „Szinte lehetetlen olyan döntést hozni, ami mindenkinek kedvez. Sokkal nehezebb feladat a városvezetés, mint gondoltuk.” – nyilatkozta a Future City Game, azaz Jövő-Város játék nyertes szentendrei középiskolás csapat vezetője. A British Council által kifejlesztett és hazánkban a Studio Metropolitana szakmai közreműködésével terjesztett ötletgeneráló játékot második alkalommal rendezték meg Magyarországon, ezúttal Szentendrén.
bővebben
 
2009-05-25 07:00:00 | Young & Partners
 
(FP24) - Budapest - Bajzát Olivér, a Politeon Alapítvány elnöke, a Magyar Máltai Szeretetszolgálat és a sanofi-aventis/Chinoin közreműködésének köszönhetően az ország tizenegy – köztük hét súlyponti – kórháza részesülhet az adományból, hogy ezáltal hozzájáruljanak a magyarországi betegellátás színvonalának további emeléséhez. A mai naptól a Jahn Ferenc Dél-pesti Kórházban tíz beteg gyógyulhat gyorsabban, modernebb körülmények között, mint korábban.
bővebben
 
2009-05-13 16:24:56 | Young & Partners
 
(FP24) - Budapest - Két motorral kezdi a második szezont a mentőrobogó szolgálat
„Annak ellenére, hogy tavaly veszélybe került a robogómentők léte, az idei szezon kezdetére mégis sikerült megvalósítani az álmunkat: ezen a nyáron már nem csak a Duna pesti, de budai oldalán is tudunk segíteni a bajbajutottakon.” – nyilatkozta Siklósi Gábor, a Főnix Mentőszolgálat csoportvezetője.

bővebben
 
 
 
Onlinefootage.tv - Footage and stories for crossmedia

Footage and stories for crossmedia