Sajtóközlemények
Legfrissebb
SZOMBATON TETŐZIK A HŐSÉG – MEGHOSSZABBÍTJA A II. FOKÚ RIASZTÁST AZ ORSZÁGOS TISZTIFŐORVOS

CSAK OTT, ODA ÉS AKKOR VILÁGÍTSUNK, AHOL ÉS AMIKOR SZÜKSÉGES

MÉG TÖBB NAPON ÁT TART A HŐSÉG, AZ ÉJSZAKÁK SEM HOZNAK ENYHÜLÉST

NEMDOHÁNYZÓK VÉDELME: ÁTLAGOSAN KÉT-HÁROM KIFOGÁS JUT EZER ELLENŐRZÉSRE

GOP-1.1.1-11-2012-0006 „PIACORIENTÁLT KUTATÁS-FEJLESZTÉS A BIOSPIRÁL-2006 KFT-NÉL” CÍMŰ PÁLYÁZAT CÉLJÁRÓL, MEGKEZDÉSÉRŐL

VIRÁGZÁS ELŐTT A PARLAGFŰ | INDUL A PARLAGFŰ POLLEN RIASZTÁSI RENDSZER

„A VÍZÉ LESZ A KORONA” – SIKERREL ZÁRULT AZ ORSZÁGOS HAPPY-HÉT

III. FOKÚ HŐSÉGRIADÓ: MEGHOSSZABBÍTVA!

NÉGY JÓ TANÁCS IDŐSEKNEK A HŐSÉGHULLÁMOK IDEJÉRE

MIRE FIGYELJÜNK GYÓGYSZEREINK ESETÉBEN A NAGY MELEGBEN?

TARTÓS HŐHULLÁM SZOMBATTÓL – III. FOKÚ RIASZTÁST RENDEL EL AZ ORSZÁGOS TISZTIFŐORVOS

ITT A VAKÁCIÓ! HOGYAN KERÜLHETŐK EL A LEGGYAKORIBB FERTŐZÉSEK ÉS A GYERMEKBALESETEK?

II. FOKÚ HŐSÉGRIASZTÁS: CSÜTÖRTÖKIG TART A KÁNIKULA!

TERÜLETI ELLÁTÁSI KÖTELEZETTSÉG: NEM LESZ LEFEDETLEN TÉRSÉG AZ ORSZÁGBAN

KÖZEL SZÁZ ÉVE A CSALÁDOK ÉS A LAKOSSÁG EGÉSZSÉGÉÉRT - VÉDŐNŐK NAPJA 2012.

SZÚNYOG- ÉS KULLANCSRIASZTÓ SZEREK: CSAK AZ ORSZÁGOS TISZTIFŐORVOSI HIVATAL ENGEDÉLYÉVEL!

MÍNUSZ 80 MILLIÁRD - KISZÁMOLTUK: A DOHÁNYZÁS TÁRSADALMI TERHEI MAGYARORSZÁGON

„LYUKAK A VÉDŐHÁLÓN” - A GYERMEKBÁNTALMAZÁS MEGELŐZHETŐ!

KÖZÖS MUNKA A NEMDOHÁNYZÓK VÉDELMÉBEN ÉS A DOHÁNYZÁS VISSZASZORÍTÁSÁRA

JÓL-LÉT ÉS EGÉSZ-SÉG KAMASZKORBAN

SAJTÓKÖZLEMÉNYEK

LWp Kommunikáció
Részletes leirás:
Az LWp Kommunikáció a Lenhardt&Weichinger Communications átalakulásával jött létre 2008 elején. Jogelődje révén több mint 10 éves, refenciákban gazdag múlttal rendelkező ügynökségünk teljes körű PR szolgáltatásokon túl a marketing kommunikáció és a vállalati kommunikáció számos fajtáját kínálja ügyfeleinek.

Tevékenységünk meghatározója a stratégiai gondolkodás, valamint az innovatív eszközhasználat és a magyar média évtizedes tapasztalatokon csiszolódott ismerete. Az intergrált kommunikáció hagyományos csatornáinak használata mellett folyamatosan törekszünk a megújulásra. Interaktív PR üzletágunk most formálódik, mert hisszük, hogy ami tegnap még elegendő volt, azt ma újra kell gondolnunk, hogy holnap is az elvárt eredményeket szállíthassuk ügyfeleinknek. Az alapok tekintetében viszont nincs okunk változtatni, meggyőződésünk, hogy a kifinomult stratégia, a kreatív tervezés és a fegyelmezett megvalósítás hármas egysége vezet sikeres kommunikációhoz.

Együttműködő partnerünk, az Axicom Cohn and Wolfe révén Európa nagy részét lefedő ügynökséghálózatra támaszkodhatunk. Szolgáltatásaink körét bővíti szoros együttműködésünk az Event&More eseménymarketing és produkciós céggel.
Ország: Magyarország
Helység: Budapest
Irányitószám: 1113
Utca, házszám: Dinnye utca 12
Telefon: + 36 1 279 39 03
weblapcím: www.lwpk.hu
Kapcsolattartó neve: Benedikt Károly
Kapcsolattartó e-mail címe: karoly.benedikt@lwpk.hu
Kapcsolattartó telefonszáma: + (36) 30 984 49 04
2009-11-03 16:05:13 | K&H Biztosító Zrt.
 
(FP24) - Budapest - A K&H Biztosító – amely jelenleg több mint 350 000 K&H kötelező gépjármű-felelősségbiztosítást kezel – a megbízhatóságra és a sokrétű kedvezményrendszerre építi idei kötelező gépjármű-felelősségbiztosítási kampányát. Többek között kedvezményben részesülhetnek a chopper/cruser- és túramotor-tulajdonosok, az idősebb gépjárművel rendelkezők, különösen az idősebb tehergépkocsikra szerződést kötők, de kedvezményt kaphatnak a gyermekesek és a kármentesen vezetők is.
bővebben
PR-ügynökség: LWp Kommunikáció
 
 
(FP24) - Budapest - Az Informatikai Vállalkozások Szövetsége (IVSZ) 2009. szeptember 17-én és 18-án rendezte meg az IKT iparág éves szakmai konferenciáját, a MENTA-t. A rendezvényen közel kétszázötven informatikai cégvezető és szakember gyűlt össze, hogy megvitassák a szakma előtt álló legfontosabb kérdéseket. A MENTA idén központi témájául a kreativitást és az innovációt választotta, mely a jelenlegi gazdasági helyzetben kitörési pont lehet az infokommunikációs szakma számára.
bővebben
PR-ügynökség: LWp Kommunikáció
Kulcsszavak: informatika, MENTA
 
2009-07-22 18:18:11 | SonicWALL
 
(FP24) - Budapest - Az erőteljes, teljesen integrált szolgáltatás továbbfejleszti a tradicionális, hosztolt megoldásokat; magas szintű védelmet és egyszerű használatot biztosít az átfogó antispam-mel és felhasználói szintű elkülönítéssel – mindezt egyetlen kattintással.
bővebben
PR-ügynökség: LWp Kommunikáció
Kulcsszavak: tűzfal, SonicWALL,
 
2009-07-20 12:16:36 | K&H Biztosító Zrt.
 
(FP24) - Budapest - A kisbefektetők elvárásaihoz és az aktuális gazdasági körülményekhez igazítva tőke- és hozamgarantált befektetéssel kombinált életbiztosítást kínál július 20-tól a K&H Biztosító. A befektetés után arra jogosultak az idén még visszaigényelhetik az életbiztosítási adókedvezményt.
bővebben
PR-ügynökség: LWp Kommunikáció
 
2009-07-09 16:33:43 | Oracle Hungary Kft.
 
(FP24) - Budapest - A vállalati teljesítmény menedzsment témaköre és ahhoz kapcsolódó informatikai megoldások viszonylag új keletű területek a cégvezetők számára. A koncepció ismertségét és elfogadottságát jól jelzi az Oracle és a Quocirca kutatócég elemzése, az Oracle EPM Index.
bővebben
PR-ügynökség: LWp Kommunikáció
Kulcsszavak: EPM
 
2009-07-08 14:32:24 | SonicWALL
 
(FP24) - Budapest - A Microoft felhívta a figyelmet arra, hogy az Internet Explorer egy segédprogramjában biztonsági rés található. A SonicWALL felhasználói védettek a hackerekkel szemben.
bővebben
PR-ügynökség: LWp Kommunikáció
 
2009-07-02 10:24:31 | Oracle Hungary Kft.
 
(FP24) - Bécs - Az online Oracle Academy Instructors’ Institute sikerén felbuzdulva az Oracle elindította a tréningprogram tanteremben zajló elemét Bécsben. A program 2009. június 29. és július 3. között a bécsi BHAK10 középiskolában zajlik. Az intézet több mint száz tanárt lát majd vendégül Ausztriából, a Cseh Köztársaságból, Horvátországból, Magyarországról, Szerbiából, Montenegróból, valamint Szlovákiából.
bővebben
PR-ügynökség: LWp Kommunikáció
 
2009-07-01 22:10:04 | SonicWALL
 
(FP24) - Budapest - „Minden tervet, amely még 2008 augusztusa előtt készült, ki lehet dobni, és ideje mindegyiket elölről kezdeni” – nyilatkozta Peter Whatnell, a Sunoco informatikai vezetője a Wall Street Journal-nek. Whatnell kijelentése bár erősnek tűnhet, azonban jellemző módon az olyan, gazdasági kihívásokkal teli időszakokban, mint amilyen a jelenlegi is, az IT beruházásokra szánt források jelentős mértékben megcsappannak, miközben még nagyobb az elvárás, hogy a technológia segítse, élénkítse az üzletmenetet.
bővebben
PR-ügynökség: LWp Kommunikáció
Kulcsszavak: it kiadások, SonicWALL
 
2009-06-22 10:48:46 | K&H Biztosító Zrt.
 
(FP24) - Budapest - Több, mint 1,7 millió gyermek számára kezdődött meg a nyári szünidő. Sportolás, tánctanulás, lovas- és számítógépes táborok és még számtalan szórakozási és kikapcsolódási lehetőség közül választhatnak a diákok a 2,5 hónapos szabadság alatt, azonban 10-15%-al drágábban, mint tavaly.Nyáron növekszik a balesetek száma a gyerekek körében, így jogos tehát a szülői igény, hogy a táborok szervezői megfelelő biztosításokkal, anyagi segítséget nyújtsanak a táborozó gyerekeknek.
bővebben
PR-ügynökség: LWp Kommunikáció
 
2009-06-19 12:40:52 | Oracle Oktatási Alapítvány
 
(FP24) - Budapest - A magyar diákok első helyezettek lettek az Oracle 2009-es ThinkQuest weboldalépítő versenyén.Az Oracle Oktatási Alapítvány (Oracle Education Foundation – OEF) által szponzorált ThinkQuest egy weboldalkészítő verseny, ahol a tanulói csapatoknak szabadon választott témában kell oktatási weboldalt készíteniük.
bővebben
PR-ügynökség: LWp Kommunikáció
 
2009-06-18 13:00:21 | rEVOLUTION Software Kft.
 
(FP24) - Budapest - A rEVOLUTION Software tapasztalatai alapján a nehéz gazdasági körülmények hatása egyértelműen érezhető az ügyviteli rendszerek piacán. 30%-kal csökkenő kereslet mellett azonban erőteljesebb elhatározás jellemzi a bevezetést fontolgató cégeket. A jelenleg érdeklődő cégek közül a kisebb, bizonytalanabb, csak puhatolózó cégek szinte teljesen eltűntek, míg a modernizálásra, változásra elkötelezett, közepes méretű cégeknél a cselekvési készség inkább még nőtt is.
bővebben
PR-ügynökség: LWp Kommunikáció
 
2009-06-16 11:18:28 | Oracle Hungary Kft.
 
(FP24) - Budapest - A vállalkozások igen nagy része annak ellenére, hogy tudatában van a hibás előrejelzések és tervek negatív következményeinek, többnyire még mindig a jól megszokott, elkülönült táblázatokat használja tervezési folyamataiban. Ez egyrészt jelentősen csökkenti a tervezés megbízhatóságát és hatékonyságát, másrészt a hosszú tervezési ciklusok es előrejelzési pontatlanságok következtében a vállalatok a piaci változásokra is nehezebben reagálnak.
bővebben
PR-ügynökség: LWp Kommunikáció
 
2009-06-10 16:40:42 | Avnet Technology Solutions Kft.
 
(FP24) - Budapest - Az IDC 2009. első negyedéves szerverpiaci adatai alapján a Sun Microsystems 22%-ban részesedett az x86-os szerverek értékesítési árbevételéből Magyarországon. Ezzel a részesedéssel a második legnagyobb x86-os szervergyártó lett a hazai piacon.
bővebben
PR-ügynökség: LWp Kommunikáció
 
2009-06-04 18:10:59 | Sun Microsystems
 
(FP24) - Budapest - A 2009-es JavaOne konferencián a Sun Microsystems, Inc. (NASDAQ: JAVA) első alkalommal mutatta be a nyilvánosságnak a Java Store portált. A sokoldalú disztribúciós csatornán a fejlesztők közvetlen kapcsolatba léphetnek a világ mintegy 800 millió Java-technológiát alkalmazó számítógépes felhasználójával. Az ügyfélcentrikus webáruházban a vásárlók tetszés szerint böngészhetik és vásárolhatják meg a Java, valamint JavaFX- alapú alkalmazásokat.
bővebben
PR-ügynökség: LWp Kommunikáció
 
2009-06-02 17:31:41 | Sun Microsystems
 
(FP24) - Budapest - A Sun Microsystems , Inc. (NASDAQ: JAVA) bejelentette Unified StorageUnified Storage Unifieddfdfd termékcsaládjának legújabb tagját, amellyel a szabványos alkatrészekre és nyílt szoftverekre épülő platform bármilyen vállalat számára hozzáférhetővé válik. A Sun Strorage 7310 olyan átfogó, flash alapú adattárolási rendszer, amely hibrid tárterület-összevonási technológiát használó funkciói révén áttörést jelent a felhasználók számára a gazdaságosság, egyszerűség és az átláthatóság terén egyaránt.
bővebben
PR-ügynökség: LWp Kommunikáció
 
 
(FP24) - Budapest - A portugál példa is azt mutatja, hogy a szélessávú internet-elérés az információs társadalom fejlődésének fontos motorja – hívja fel a figyelmet a hétfőn megtartott „Portugál-magyar best practice exchange” konferencia egyik tanulságára az Informatikai Vállalkozások Szövetsége (IVSZ). Magyarországon a 2008 őszén meghirdetett Nemzeti Digitális Közmű program hivatott biztosítani mindenki számára a szélessávú hálózat elérését.
bővebben
PR-ügynökség: LWp Kommunikáció
 
2009-05-26 15:13:13 | LWp Kommunikáció
 
(FP24) - Budapest - A casco biztosítások piaca jelentősen átalakult az elmúlt hónapok során. A piaci részesedés megtartásának érdekében a biztosítók részéről a kedvezmények jelentős mértékű megváltoztatása volt az első lépés. A kötési feltételek, fedezeti konstrukciók egyedivé tételével most újabb kedvezményeket érhetnek el az ügyfelek.
bővebben
 
2009-05-19 22:15:34 | LWp Kommunikáció
 
(FP24) - Budapest - Május 18-án írták alá a megállapodást a magyarországi Electro World áruházlánc eladásáról. Az új tulajdonos az EW Electro Retail Ltd., a TechnomarketDomo Holding érdekkörébe tartozó vállalkozás. A műszaki cikkek piacán Délkelet-Európában vezető cégcsoport magyarországi megjelenésével alacsonyabb árakat, folyamatos akciókat ígér, és már 2009-ben két új Electro World áruház megnyitását tervezi.
bővebben
 
2009-05-05 21:12:43 | LWp Kommunikáció
 
(FP24) - Budapest - „Amikor a baleset az egészségi állapot károsodásával (például agyi működés zavara, mozgás vagy életfunkciók sérülése) jár, utógondozásra van szükség. Fontos, hogy a rehabilitáció minél előbb elkezdődjön...\"
bővebben
 
 
 
Onlinefootage.tv - Footage and stories for crossmedia

Footage and stories for crossmedia