Sajtóközlemények
Legfrissebb
SZOMBATON TETŐZIK A HŐSÉG – MEGHOSSZABBÍTJA A II. FOKÚ RIASZTÁST AZ ORSZÁGOS TISZTIFŐORVOS

CSAK OTT, ODA ÉS AKKOR VILÁGÍTSUNK, AHOL ÉS AMIKOR SZÜKSÉGES

MÉG TÖBB NAPON ÁT TART A HŐSÉG, AZ ÉJSZAKÁK SEM HOZNAK ENYHÜLÉST

NEMDOHÁNYZÓK VÉDELME: ÁTLAGOSAN KÉT-HÁROM KIFOGÁS JUT EZER ELLENŐRZÉSRE

GOP-1.1.1-11-2012-0006 „PIACORIENTÁLT KUTATÁS-FEJLESZTÉS A BIOSPIRÁL-2006 KFT-NÉL” CÍMŰ PÁLYÁZAT CÉLJÁRÓL, MEGKEZDÉSÉRŐL

VIRÁGZÁS ELŐTT A PARLAGFŰ | INDUL A PARLAGFŰ POLLEN RIASZTÁSI RENDSZER

„A VÍZÉ LESZ A KORONA” – SIKERREL ZÁRULT AZ ORSZÁGOS HAPPY-HÉT

III. FOKÚ HŐSÉGRIADÓ: MEGHOSSZABBÍTVA!

NÉGY JÓ TANÁCS IDŐSEKNEK A HŐSÉGHULLÁMOK IDEJÉRE

MIRE FIGYELJÜNK GYÓGYSZEREINK ESETÉBEN A NAGY MELEGBEN?

TARTÓS HŐHULLÁM SZOMBATTÓL – III. FOKÚ RIASZTÁST RENDEL EL AZ ORSZÁGOS TISZTIFŐORVOS

ITT A VAKÁCIÓ! HOGYAN KERÜLHETŐK EL A LEGGYAKORIBB FERTŐZÉSEK ÉS A GYERMEKBALESETEK?

II. FOKÚ HŐSÉGRIASZTÁS: CSÜTÖRTÖKIG TART A KÁNIKULA!

TERÜLETI ELLÁTÁSI KÖTELEZETTSÉG: NEM LESZ LEFEDETLEN TÉRSÉG AZ ORSZÁGBAN

KÖZEL SZÁZ ÉVE A CSALÁDOK ÉS A LAKOSSÁG EGÉSZSÉGÉÉRT - VÉDŐNŐK NAPJA 2012.

SZÚNYOG- ÉS KULLANCSRIASZTÓ SZEREK: CSAK AZ ORSZÁGOS TISZTIFŐORVOSI HIVATAL ENGEDÉLYÉVEL!

MÍNUSZ 80 MILLIÁRD - KISZÁMOLTUK: A DOHÁNYZÁS TÁRSADALMI TERHEI MAGYARORSZÁGON

„LYUKAK A VÉDŐHÁLÓN” - A GYERMEKBÁNTALMAZÁS MEGELŐZHETŐ!

KÖZÖS MUNKA A NEMDOHÁNYZÓK VÉDELMÉBEN ÉS A DOHÁNYZÁS VISSZASZORÍTÁSÁRA

JÓL-LÉT ÉS EGÉSZ-SÉG KAMASZKORBAN

SAJTÓKÖZLEMÉNYEK

Siemens Zrt.
Részletes leirás:
Siemens Magyarország

A Siemens magyarországi jelenléte az első budapesti villamosvonal megépítésével 1887-ben kezdődött. Az első hazai Siemens vállalat (Siemens & Halske Budapest) 1890-ben történt bejegyzése óta – a II. világháborút követő kényszerszünettől eltekintve – a Siemens vezető szerepet játszik az ország modernizációjában, az infrastruktúra fejlesztésében, az elektrotechnikai és elektronikai iparban.

A Siemens AG általános magyarországi képviseletét a hazai Siemens csoport vezető vállalata, a budapesti székhelyű Siemens Zrt. látja el. Kereskedelmi és szolgáltató profilja magában foglalja a Siemens termékek, rendszerek és technológiai megoldások hazai értékesítését, valamint a kapcsolódó szolgáltatásokat (tanácsadás, tervezés, engineering, telepítés, üzembeállítás, műszaki üzemeltetés, szerviz) a következő fő területeken: energia- és környezetmenedzsment, egészségügy; automatizálás és irányítás, közlekedés, ipari és közületi infrastruktúrák, IT-megoldások és -szolgáltatások.

A Siemens Zrt., valamint a csoporthoz tartozó termelő, szolgáltató és kereskedelmi tevékenységet végző további Siemens-leányvállalatok a 2008-as üzleti évben együttesen mintegy 2100 munkatársat foglalkoztattak, és 86 milliárd forintos összforgalommal járultak hozzá az ország gazdaságához.
Ország: Magyarország
Helység: Budapest
Irányitószám: 1143
Utca, házszám: Gizella út 51-57.
weblapcím: www.siemens.hu
Kapcsolattartó neve: Farkas Szilvia, kommunikációs igazgató
Kapcsolattartó e-mail címe: szilvia.farkas@siemens.com
Kapcsolattartó telefonszáma: +36 1 471 1540
2009-09-14 09:22:45 | Siemens Zrt.
 
(FP24) - Budapest - A Siemens IT Solutions and Services (SIS) az amszterdami International Broadcasting Conference (IBC) 2009 rendezvényen mutatja be az új megoldást. Manapság egy TV-produkción általában több vállalat vagy csapat dolgozik. Mivel ezek különböző telephelyeken vannak, a kép- és hanganyagot DVD-re vagy szalagra kell másolni és elküldeni egyeztetésre vagy jóváhagyásra. Az adathordozó fizikai mozgatása és lassú kézbesítése késedelmet okoz a gyártásban.
bővebben
Kulcsszavak: Siemens, média
 
2009-09-14 09:19:36 | Siemens Zrt.
 
(FP24) - Budapest - A Siemens Healthcare új leletező szoftvert kínál, amely megkönnyíti a radiológusok számára a diagnózist és a biopsziát. Ezzel új lehetőségek nyílnak meg az MR-tomográfia nőgyógyászati alkalmazása előtt.
bővebben
Kulcsszavak: Siemens, egészségügy
 
2009-09-14 09:15:36 | Siemens Zrt.
 
(FP24) - Halberstadt - A dániai Edison-projekt és az RWE Autostrom-projektje mellett a Harz.EE-mobility-projekt a harmadik, amelyben a Siemens Energy szektora és központi k+f részlege, a CT (Corporate Technology) közösen technológia-partnerként részt vesz, mégpedig az energia-menedzsmentben és az elektroautók töltő-infrastruktúrájának felépítésében.
bővebben
Kulcsszavak: Siemens, közlekedés
 
2009-09-14 09:10:57 | Siemens Zrt.
 
(FP24) - Szikvitar - A London/Johannesburg székhelyű Mondi Group , papír és csomagolótermékek egyik vezető gyártója többek között az oroszországi Komi Köztársaság fővárosában, Sziktivkarban működtet egy cellulóz- és papírgyárat. E telephely bővítésére és a termelés évi közel 1 millió tonna papírra és kartonra, illetve háromnegyed millió tonna cellulózra való növelésére 2010-ig 525 millió euró értékben kívánnak beruházni – ez lesz a legnagyobb papíripari beruházás Oroszországban a 70-es évek közepe óta.
bővebben
 
2009-09-09 12:15:15 | Siemens Zrt.
 
(FP24) - Kaposvár - Hallásvizsgáló és -analizáló készüléket ajándékozott a Siemens Audiológiai Technika Kft. a kaposvári Kaposi Mór Oktató Kórház fül-orr-gégészet audiológiai állomásának. Az ultramodern berendezést június első hetében adták át az intézménynek.
bővebben
 
2009-09-08 15:07:31 | Siemens Zrt.
 
(FP24) - Budapest - A Siemens Drive Technologies (Ipar szektor, Automatizálás divízió) szerszámgép-vezérléseinek köre új egységgel bővült. A panel-bázisú Sinumerik 828D a kompakt szerszámgép-osztály számára készült, és igényes CNC-funkciókkal (pl. kinematikai transzformációk), valamint hatékony szerszám-menedzsment rendszerrel rendelkezik.
bővebben
Kulcsszavak: Siemens, CNC
 
2009-09-08 15:04:04 | Siemens Zrt.
 
(FP24) - Guateng - Transnet Pipelines, a Transnet Limited (Dél-Afrika legnagyobb szállítási vállalata) leányvállalata három megrendelést adott a Siemensnek meglévő csővezeték-állomások modernizálására. A csővezeték-hálózat három szállító- és elosztó állomása Gauteng és Mpumalanga tarományban található. A megrendelés volumene a mechanikai és építési munkákkal együtt 30 millió euróra rúg.
bővebben
 
2009-09-08 15:00:09 | Siemens Zrt.
 
(FP24) - Dubai - Dubaj áramellátó hálózatának továbbépítésére kapott 90 millió eurós megrendelést a Siemens Energy a Dubai Electricity and Water Authority (DEWA)-tól. Ennek értelmében a vállalat az Egyesült Arab Emírségek második legnagyobb városának egy kulcsrakész 400 kV-os alállomást – ezen belül gázszigetelésű nagyfeszültségű kapcsolástechnikát, négy teljesítménytranszformátort, valamint védelmi berendezéseket és irányítástechnikát – fog szállítani, ill. telepíteni. A projektet 22 hónap alatt kell kivitelezni.
bővebben
 
2009-09-08 14:55:25 | Siemens Zrt.
 
(FP24) - Maastricht - Az ESTRO (European Society for Therapeutic Radiology and Oncology) szeptember elején, Maastricht-ban zárult idei konferenciáján a Siemens Healthcare bemutatta IM-RealART nevű, az adaptív sugárterápiára kidolgozott innovatív megoldását. Ennek lényege, hogy segítségével a sugárterápiai kezelési tervek gyorsan és egyszerűen adaptálhatók (módosíthatók) a tumorok alak- és helyzetváltozásaihoz.
bővebben
Kulcsszavak: Siemens, sugárterápia
 
 
 
Onlinefootage.tv - Footage and stories for crossmedia

Footage and stories for crossmedia