Sajtóközlemények
Legfrissebb
SZOMBATON TETŐZIK A HŐSÉG – MEGHOSSZABBÍTJA A II. FOKÚ RIASZTÁST AZ ORSZÁGOS TISZTIFŐORVOS

CSAK OTT, ODA ÉS AKKOR VILÁGÍTSUNK, AHOL ÉS AMIKOR SZÜKSÉGES

MÉG TÖBB NAPON ÁT TART A HŐSÉG, AZ ÉJSZAKÁK SEM HOZNAK ENYHÜLÉST

NEMDOHÁNYZÓK VÉDELME: ÁTLAGOSAN KÉT-HÁROM KIFOGÁS JUT EZER ELLENŐRZÉSRE

GOP-1.1.1-11-2012-0006 „PIACORIENTÁLT KUTATÁS-FEJLESZTÉS A BIOSPIRÁL-2006 KFT-NÉL” CÍMŰ PÁLYÁZAT CÉLJÁRÓL, MEGKEZDÉSÉRŐL

VIRÁGZÁS ELŐTT A PARLAGFŰ | INDUL A PARLAGFŰ POLLEN RIASZTÁSI RENDSZER

„A VÍZÉ LESZ A KORONA” – SIKERREL ZÁRULT AZ ORSZÁGOS HAPPY-HÉT

III. FOKÚ HŐSÉGRIADÓ: MEGHOSSZABBÍTVA!

NÉGY JÓ TANÁCS IDŐSEKNEK A HŐSÉGHULLÁMOK IDEJÉRE

MIRE FIGYELJÜNK GYÓGYSZEREINK ESETÉBEN A NAGY MELEGBEN?

TARTÓS HŐHULLÁM SZOMBATTÓL – III. FOKÚ RIASZTÁST RENDEL EL AZ ORSZÁGOS TISZTIFŐORVOS

ITT A VAKÁCIÓ! HOGYAN KERÜLHETŐK EL A LEGGYAKORIBB FERTŐZÉSEK ÉS A GYERMEKBALESETEK?

II. FOKÚ HŐSÉGRIASZTÁS: CSÜTÖRTÖKIG TART A KÁNIKULA!

TERÜLETI ELLÁTÁSI KÖTELEZETTSÉG: NEM LESZ LEFEDETLEN TÉRSÉG AZ ORSZÁGBAN

KÖZEL SZÁZ ÉVE A CSALÁDOK ÉS A LAKOSSÁG EGÉSZSÉGÉÉRT - VÉDŐNŐK NAPJA 2012.

SZÚNYOG- ÉS KULLANCSRIASZTÓ SZEREK: CSAK AZ ORSZÁGOS TISZTIFŐORVOSI HIVATAL ENGEDÉLYÉVEL!

MÍNUSZ 80 MILLIÁRD - KISZÁMOLTUK: A DOHÁNYZÁS TÁRSADALMI TERHEI MAGYARORSZÁGON

„LYUKAK A VÉDŐHÁLÓN” - A GYERMEKBÁNTALMAZÁS MEGELŐZHETŐ!

KÖZÖS MUNKA A NEMDOHÁNYZÓK VÉDELMÉBEN ÉS A DOHÁNYZÁS VISSZASZORÍTÁSÁRA

JÓL-LÉT ÉS EGÉSZ-SÉG KAMASZKORBAN

SAJTÓKÖZLEMÉNYEK

Solar Capital Markets Zrt.
Részletes leirás:
A SolarCapital a többi hazai brókercégtől eltérően nem a szűkös magyar befektetési piac termékeit árulja, hanem a nemzetközi határidős piacok napról napra bővülő termékpalettáját teszi elérhetővé a magyar befektetők számára is.

A világ összes jelentős határidős piacára közvetlen elérést biztosítunk, profitlehetőséget kínálva a globális gazdaság számtalan területén. Segítségünkkel az arany, a réz vagy a gyapot New Yorkban, az olaj, a kávé vagy a kakaó Londonban, a S&P index, a T-Note (10 éves amerikai államkötvény), a búza vagy a hasaalja szalonna Chicagóban, éppen olyan könnyen elérhető befektetésesé válik, mint más brókercégnél a Mol-részvény vagy a magyar államkötvény.

Ez nem azt jelenti, hogy nálunk nem lehet Mol-részvényt venni. Természetesen ezt az igényt is ki tudjuk szolgálni. De nálunk a nemzetközi határidős termékek a fő profil és nem a hazai részvénypiac. Éppen fordítva, mint az összes többi hazai brókercégnél.

Ha egy befektető az OTP vagy a Richter piaci megítélésére kíváncsi bizonyára talál nálunk felkészültebb tanácsadót, de ha a kontraktusspecifikációnkban megtalálható termékek keltették fel az érdeklődését biztos, hogy Magyarországon a Solar Capital csapata nyújtja a legprofesszionálisabb kiszolgálást. Van, aki a BÉT-en profi, mi a CBOT-n, a CME-n, a Liffe-n, az Eurexchange-n, a Nymex-en és a Nybot-on.

A SolarCapital célkitűzése olyan magas színvonalú szolgáltatás nyújtása, amely a kínálkozó piaci lehetőségek minél sikeresebb kihasználásában segíti ügyfeleit, megóvva őket a piac kiszámíthatatlanságából eredő kockázatoktól.
Ország: Magyarország
Helység: Budapest
Irányitószám: 1062
Utca, házszám: Váci út 1-3. „C” Torony 6/2.
Telefon: +36(1) 880-8777
weblapcím: www.solarcapital.hu
Kapcsolattartó neve: Nagy Attila
Kapcsolattartó e-mail címe: nagya@solarcapital.hu
Kapcsolattartó telefonszáma: +36 (30) 738-6366
2009-11-27 15:03:48 | Solar Capital Markets Zrt.
 
(FP24) - Nemzetközi piacok - Az amerikai tőzsdék zárva tartottak tegnap a Hálaadást ünnepelve és ma is csak csonka kereskedés várható magyar idő szerint 19:00 óráig, ennek ellenére igencsak akadtak izgalmak a piacokon.
bővebben
 
2009-11-02 07:46:08 | Solar Capital Markets Zrt.
 
(FP24) - Nemzetközi piacok - Igen jelentősen megváltozott egy hét alatt a nemzetközi tőzsdék technikai képe. Két hete még egy csúcson zajló oldalazásból indultunk neki a hétnek, most pedig már jelentős – mindenhol 5% feletti – mínuszok vannak mögöttünk.
bővebben
 
2009-10-27 07:30:45 | Solar Capital Markets Zrt.
 
(FP24) - Nemzetközi piacok - Eséssel zártak tegnap az amerikai tőzsdék, ami technikailag nem hagyott túl jó nyomot maga után az S&P500-as és a Russel2000-es indexeken, míg a Nasdaq indexek viszonylag jó állapotban várják egyelőre a folytatást. Az esés azért is jelentős, mert a napot még általában 1% körüli nyereségben kezdték az indexek.
bővebben
 
2009-10-22 07:36:24 | Solar Capital Markets Zrt.
 
(FP24) - Nemzetközi piacok - A keddi korrekciós hullám szerdán sem hagyott alább. Az ázsiai tőzsdék enyhe negatív teljesítményére az európai indexek enyhe pozitívummal reagáltak, és a kereskedés utolsó fél óráját leszámítva Amerikában is úgy nézett ki, hogy európai társaikat követve valamelyest visszahoznak az előző napi veszteségekből, mígnem az utolsó fél órában szinte bedöntötték a piacot, több mint 1%-ot esett az összes nagy index és egy százalék közeli veszteséget szedtek össze az előző nap végére.
bővebben
 
2009-10-21 07:59:57 | Solar Capital Markets Zrt.
 
(FP24) - Nemzetközi piacok - A nap közepén begyorsuló esés után kissé visszakapaszkodva zártak a tegnapi napon az amerikai tőzsdék, amit a vegyes vállalati és makrogazdasági adatokkal magyaráztak, de talán nagyobb jelentőséggel bír az a tény, hogy a nagyobb indexek (főként az S&P500) jelentős ellenálláshoz érkeztek, amit lendületből nem sikerült áttörniük.
bővebben
 
2009-10-02 08:16:13 | Solar Capital Markets Zrt.
 
(FP24) - nemzetközi piacok - Igen jelentős negatív napon vannak túl az amerikai piacok, ami technikai oldalról az elmúlt napokban jól látható bizonytalanság (nagy forgalmú stagnáló napok), illetve határozott eső napokat követő vérszegény emelkedési kísérlet után nem jött teljesen váratlanul. A magyarázatok szerint persze a csökkenő amerikai autóértékesítési adatok hozták meg a befektetők eladási kedvét.
bővebben
 
2009-10-01 08:23:01 | Solar Capital Markets Zrt.
 
(FP24) - Nemzetközi piacok - Az európai és ázsiai indexek oldalazással, a megelőző napi záró érték felett csordogáltak, ameddig az amerikai nyitással egy időben kiderült: az amerikai munkáltatók a vártnál több munkavállalót küldtek az utcára, illetve a vártnál jelentősen rosszabb Chicago PMI bizalmi index is, amely a múlt havi 50-es értéket követően 46.1 ponton zárt, a várt 52 pont helyett. Japán még idejében bezárt, de már a Heng Seng is gyorsan lerontotta az enyhe pluszt záráskor a hír hallatára.
bővebben
 
2009-09-30 08:14:19 | Solar Capital Markets Zrt.
 
(FP24) - nemzetközi piacok - Hullámzó napon belüli teljesítmény végeredményeként nem tudták folytatni a hétfői szép teljesítményt az amerikai tőzsdeindexek. Hétfőt is inkább csak szép rajzolatú napnak neveztük, mivel a forgalom igencsak hiányzott alóla, na ez most a keddi nap során megjött, csakhogy negatív előjellel, ami nem túl pozitív jel rövidtávon.
bővebben
 
2009-09-28 08:09:07 | Solar Capital Markets Zrt.
 
(FP24) Alapvető változás történt a vezető tőzsdeindexek viselkedésében a héten, ami nem biztos, hogy komolyabb kihatással lesz akár csak a rövidtávú kereskedésre is, de feltétlenül figyelmet érdemel.
bővebben
 
2009-09-24 08:12:32 | Solar Capital Markets Zrt.
 
(FP24) - nemzetközi piacok - Bizonytalan nyitást követően meredeken tudtak emelkedni az amerikai indexek, majd ugyanilyen meredeken jutottak vissza a negatív tartományba. Ez az emelkedés pont elegendő volt ahhoz, hogy új csúcsra ugorjanak az elmúlt négy-öt nap oldalazása után, de azt ne tudják megtartani, így rövidtávon akár behalt kitörésnek is minősíthetnénk a tegnapi produkciót.
bővebben
 
2009-09-23 08:18:31 | Solar Capital Markets Zrt.
 
(FP24) - nemzetközi piacok - A kezdeti – egyébként pozitív nyitás utáni – bizonytalanságot a nap közepéig tartó enyhe emelkedés követte az amerikai piacokon, amelyek végül napi csúcsuk közelében tudtak zárni, így ismét pozitív viselkedésükről, pozitív hangulat uralkodásáról tettek tanúbizonyságot.
bővebben
 
2009-09-21 10:33:07 | Solar Capital Markets Zrt.
 
(FP24) - Nemzetközi piacok - Ismét erőteljes emelkedést láthattunk a világ tőzsdéin a a 38. héten. A főbb indexek markáns nyereséggel zárták a hetet, a hét második felében új csúcsra érve, amely így kecsegtető képet vetít az elkövetkező hétre is.
bővebben
 
2009-09-18 08:15:50 | Solar Capital Markets Zrt.
 
(FP24) - Nemzetközi piacok - Ugyan a kereskedés elején két kísérletet is tettek az indexek a további emelkedésre, végül nagy felső kanócot hagyva a grafikonon, mínuszban zárták a napot. Ismét jó előjelnek mutatkozott az emelkedés két nappal ezelőtti begyorsulása, de mindez egyelőre csak egy egészséges 2-3%-os korrekciót vetít előre.
bővebben
 
2009-09-17 09:39:01 | Solar Capital Markets Zrt.
 
(FP24) - Nemzetközi piacok - Pozitív nyitás után mindössze egészséges napon belüli korrekciókkal tarkított emelkedést láthattunk tegnap az amerikai piacokon. Ezzel általában már 9-10 napja folyamatosan emelkednek, amit egyelőre nem tört meg komolyabb korrekció napon túl.
bővebben
 
2009-09-16 08:14:50 | Solar Capital Markets Zrt.
 
(FP24) - Nemzetközi piacok - A recessziónak „valószínűleg” vége – mondta Ben Bernanke, Federal Reserve elnöke keddi beszédében.
bővebben
 
2009-09-15 09:05:09 | Solar Capital Markets Zrt.
 
(FP24) - Nemzetközi piac - Az elmúlt időszakban az arany világpiaci ára többször is megpróbálkozott az 1000 dolláros szint áttörésével. Eddig nem sikerült tartósan ott maradni, de vajon mit hoz a jövő?
bővebben
 
2009-09-15 08:56:10 | Solar Capital Markets Zrt.
 
(FP24) - Nemzetközi piacok - Az energia és a pénzügyi szektor gyengesége miatt az európai és ázsiai indexek negatív tartományban zártak. A földgáz árának 12%-os megugrása sem volt elég, az olaj hordónkénti ára 69 dollár alá süllyedt, amely a pénteki esést követően újabb veszteség az energiaiparnak.
bővebben
 
2009-08-25 08:53:51 | Solar Capital Markets Zrt.
 
(FP24) - nemzetközi piacok - Az ázsiai és európai piacok felvették az elmúlt hét amerikai zárásának fonalát és masszív vételi erő mutatkozott a legtöbb indexen. A Hang Seng index közel 3%-ot menetelt ahogy a Nikkei is 2.5%-hoz közeli többlettel zárt.
bővebben
 
2009-08-24 08:22:23 | Solar Capital Markets Zrt.
 
(FP24) - Nemzetközi piacok - Mégis tombol a bika. A hét elején még sok kétkedő volt, de a hét második felében ismét visszatért a vételi kedv a nemzetközi tőzsdékre. Az árfolyamok most ismét az idei maximumok közelében, vagy azon túl vannak, a helyzet annyiban változott, hogy kiszámíthatatlanabb lett a piac, magas volatilitás mellett ingadozik az árfolyam.
bővebben
 
2009-08-19 08:51:41 | Solar Capital Markets Zrt.
 
(FP24) - Nemzetközi piacok - A tegnapi pánikot követően ma a legtöbb részvényindex emelkedni tudott, köszönhetően a vártnál jobb kiskereskedelmi vállalatok jelentésének és a várakozásoktól elmaradó, de némi pozitív jellel kecsegtető amerikai házépítési makro adatnak köszönhetően.
bővebben
 
2009-08-18 08:45:30 | Solar Capital Markets Zrt.
 
(FP24) - Nemzetközi piacok - A hét első kereskedési napján nem éppen az optimista befektetők látogattak el a Wall Streetre és más tőzsdék parkettjeire. A távol-keleti indexek kezdtek esni elsőként hajnalban, majd az európai nyitás során folytatódott a pánik, míg Amerika másra sem várt, minthogy eleve mínuszban nyithasson. A legtöbb mutató esetében persze az esés nem drámai, de több tegnap vételi figyelőlistára javasolt papír esetében csorbultak a kilátások.
bővebben
 
2009-08-14 09:49:39 | Solar Capital Markets Zrt.
 
(FP24) - Budapest - A várakozásoktól jócskán elmaradó – emelkedés helyett éppen csökkenő – kiskereskedelmi forgalmi adatok negatív környezetbe ágyazták a tegnapi amerikai kereskedést. A hangulaton tovább rontott a vártnál gyorsabban csökkenő importárakra vonatkozó adat.
A nyitást követő meredek zuhanás ugyanakkor hamar emelkedésbe váltott és a kereskedést enyhe nyereséggel – továbbra is a fontos támaszok felett tudták befejezni az indexek.

bővebben
 
 
 
Onlinefootage.tv - Footage and stories for crossmedia

Footage and stories for crossmedia