Sajtóközlemények
Legfrissebb
SZOMBATON TETŐZIK A HŐSÉG – MEGHOSSZABBÍTJA A II. FOKÚ RIASZTÁST AZ ORSZÁGOS TISZTIFŐORVOS

CSAK OTT, ODA ÉS AKKOR VILÁGÍTSUNK, AHOL ÉS AMIKOR SZÜKSÉGES

MÉG TÖBB NAPON ÁT TART A HŐSÉG, AZ ÉJSZAKÁK SEM HOZNAK ENYHÜLÉST

NEMDOHÁNYZÓK VÉDELME: ÁTLAGOSAN KÉT-HÁROM KIFOGÁS JUT EZER ELLENŐRZÉSRE

GOP-1.1.1-11-2012-0006 „PIACORIENTÁLT KUTATÁS-FEJLESZTÉS A BIOSPIRÁL-2006 KFT-NÉL” CÍMŰ PÁLYÁZAT CÉLJÁRÓL, MEGKEZDÉSÉRŐL

VIRÁGZÁS ELŐTT A PARLAGFŰ | INDUL A PARLAGFŰ POLLEN RIASZTÁSI RENDSZER

„A VÍZÉ LESZ A KORONA” – SIKERREL ZÁRULT AZ ORSZÁGOS HAPPY-HÉT

III. FOKÚ HŐSÉGRIADÓ: MEGHOSSZABBÍTVA!

NÉGY JÓ TANÁCS IDŐSEKNEK A HŐSÉGHULLÁMOK IDEJÉRE

MIRE FIGYELJÜNK GYÓGYSZEREINK ESETÉBEN A NAGY MELEGBEN?

TARTÓS HŐHULLÁM SZOMBATTÓL – III. FOKÚ RIASZTÁST RENDEL EL AZ ORSZÁGOS TISZTIFŐORVOS

ITT A VAKÁCIÓ! HOGYAN KERÜLHETŐK EL A LEGGYAKORIBB FERTŐZÉSEK ÉS A GYERMEKBALESETEK?

II. FOKÚ HŐSÉGRIASZTÁS: CSÜTÖRTÖKIG TART A KÁNIKULA!

TERÜLETI ELLÁTÁSI KÖTELEZETTSÉG: NEM LESZ LEFEDETLEN TÉRSÉG AZ ORSZÁGBAN

KÖZEL SZÁZ ÉVE A CSALÁDOK ÉS A LAKOSSÁG EGÉSZSÉGÉÉRT - VÉDŐNŐK NAPJA 2012.

SZÚNYOG- ÉS KULLANCSRIASZTÓ SZEREK: CSAK AZ ORSZÁGOS TISZTIFŐORVOSI HIVATAL ENGEDÉLYÉVEL!

MÍNUSZ 80 MILLIÁRD - KISZÁMOLTUK: A DOHÁNYZÁS TÁRSADALMI TERHEI MAGYARORSZÁGON

„LYUKAK A VÉDŐHÁLÓN” - A GYERMEKBÁNTALMAZÁS MEGELŐZHETŐ!

KÖZÖS MUNKA A NEMDOHÁNYZÓK VÉDELMÉBEN ÉS A DOHÁNYZÁS VISSZASZORÍTÁSÁRA

JÓL-LÉT ÉS EGÉSZ-SÉG KAMASZKORBAN

SAJTÓKÖZLEMÉNYEK

Garantiqa Hitelgarancia Zrt.
Részletes leirás:
A Garantiqa Hitelgarancia Zrt.-t (Garantiqa) 1992-ben a magyar állam, a legjelentősebb hazai kereskedelmi bankok, takarékszövetkezetek és néhány vállalkozói érdekképviseleti szövetség alapította abból a célból, hogy készfizető kezesség (garancia) vállalásával katalizátorként működjön közre a hazai kis- és középvállalkozások, valamint a munkavállalói résztulajdonosi program megvalósítására létrejövő szervezetek hitelezése során.

Alapvető célkitűzésünk a kkv-szektor fejlődésének elősegítése. Ennek érdekében ma már nemcsak a hitelfelvételekre vállalunk kezességet, hanem bankgaranciát, lízing- és faktoringügyleteket, kockázatitőke-bevonást, illetve uniós pályázatot is garantálunk. A KKV-k mellett az utóbbi években nyitottunk önkormányzatok és önkormányzati vállalkozások felé is, hogy ezek hitelfelvételeit és kötvénykibocsátásait is elősegítsük kezességvállalásunkkal.

A kezességvállalással a Társaság kötelezi magát arra, hogy az adós (vagy a támogatott) helyett fizet a pénzügyi intézménynek (illetve a támogatás folyósítójának), ha az adós (vagy a támogatott) nem tesz eleget fizetési kötelezettségének. A kezességvállalás lehetővé teszi, hogy olyan életképes üzleti tervvel rendelkező vállalkozások, önkormányzatok is forráshoz jussanak, amelyeknek nincs elegendő felajánlható biztosítékuk ahhoz, hogy hitelhez jussanak.
Ország: Magyarország
Helység: Budapest
Irányitószám: 1053
Utca, házszám: Szép u. 2.
Telefon: +36-1-485-8394
weblapcím: www.garantiqa.hu
Kapcsolattartó neve: Béni Gyöngyi
Kapcsolattartó e-mail címe: beni.gyongyi@garantiqa.hu
Kapcsolattartó telefonszáma: +36-20-2459613
2010-02-09 15:27:36 | Garantiqa Hitelgarancia Zrt.
 
(FP24) - Budapest - Március 1-től átlagosan 25 százalékos díjemelést hajt végre a Garantiqa Hitelgarancia Zrt., mert a vállalkozói hitelpiacon megindult folyamatok lehetővé teszik – az eddigi üzletpolitika fenntartása mellett – az elhalasztott díjemelés egy részének pótlását. „A KKV hitelezés fenntartása érdekében tulajdonosaink egyetértése mellett vállaltuk, hogy még veszteség árán is fenntartjuk a dinamikus portfólió növekedést.
bővebben
PR-ügynökség: ISSUES
 
2009-12-29 10:55:17 | Garantiqa Hitelgarancia Zrt.
 
(FP24) - Budapest - Az év legsikeresebb termékévé nőtte ki magát az EU-s pályázatokhoz adott támogatás-visszafizetési garancia a Garantiqa Hitelgarancia Zrt.-nél. A társaság december közepéig 7,5 milliárd forintra vállalt garanciát, ez ötszöröse a tavalyi egész éves garanciavállalásnak. Bár a termék immár hároméves, eddig egyetlen egyszer sem kellett a vállalkozók helyett visszafizetni a támogatási összeget.
bővebben
PR-ügynökség: ISSUES
 
2009-12-15 20:29:51 | Garantiqa Hitelgarancia Zrt.
 
(FP24) - Budapest - Az Európai Beruházási Bank újabb egy évig vállal viszontgaranciát a Garantiqa Hitelgarancia Zrt. által önkormányzatok és önkormányzati társulások részére vállalt kezességekhez. Az erről szóló dokumentumot ma írták alá.
bővebben
PR-ügynökség: ISSUES
Kulcsszavak: garantiqa, bank, pénz
 
2009-10-06 16:40:52 | Garantiqa Hitelgarancia Zrt.
 
(FP24) - Budapest - Október 8-10-én rendezi a lassan hagyománnyá váló polgármesteri napokat a Garantiqa Hitelgarancia Zrt. A kétnapos összejövetelen több mint 100 önkormányzati vezető kap hasznos információkat a következő év finanszírozási nehézségeiről, a lehetséges megoldásokról és forrásbevonási lehetőségekről.
bővebben
PR-ügynökség: ISSUES
 
2009-09-28 12:36:37 | Garantiqa Hitelgarancia Zrt.
 
(FP24) - Budapest - Az európai és a nemzeti hatóságoknak segíteniük kell a garanciaszervezetek szabályozási és működési környezetének fejlesztését, hogy a kkv-k finanszírozásában játszott szerepük még jobban kibontakozzék a mielőbbi kilábalás érdekében – állapították meg a résztvevők a Kölcsönös Garanciaszervezetek Európai Szövetsége (AECM) éves konferenciáján.
bővebben
PR-ügynökség: ISSUES
 
2009-09-24 11:26:19 | Garantiqa Hitelgarancia Zrt.
 
(FP24) - Budapest - Történetében először a múlt héten átlépte az 500 milliárd forintos álomhatárt a Garantiqa Hitelgarancia Zrt. garanciaportfóliója. Ez azt jelenti, hogy ma 630-640 milliárd forint olyan forrás érhető el a magyar gazdaságban, amely mögött készfizető kezességével ott áll a Garantiqa.
bővebben
PR-ügynökség: ISSUES
Kulcsszavak: hitelgarancia, kkv
 
2009-08-04 13:41:40 | Garantiqa Hitelgarancia Zrt.
 
(FP24) - Budapest - Dinamikusan nő az érdeklődés az EU-s pályázati visszafizetési garanciák iránt. A Garantiqa Hitelgarancia Zrt. (Garantiqa) az év első felében 2,7 milliárd forint értékben vállalt pályázati visszafizetési garanciát, ez csaknem háromszorosa a tavalyi egész éves pályázati garanciavállalásnak. A társaság minden ügyletet kizárólag saját kockázatra, azaz állami viszontgarancia nélkül köt meg.
bővebben
PR-ügynökség: ISSUES
 
2009-07-01 12:37:08 | Garantiqa Hitelgarancia Zrt.
 
(FP24) - Budapest - Megjelent a Földművelésügyi és Vidékfejlesztési Minisztérium rendelete, amely lehetővé teszi, hogy garantőr intézmények az EU által jóváhagyott csoportmentesség alapján kedvezményes készfizető kezességvállalással segítsék az agrárvállalkozásokat. A Garantiqa Hitelgarancia Zrt.-nél már felkészültek a kérelmek befogadására.
bővebben
PR-ügynökség: ISSUES
 
 
 
Onlinefootage.tv - Footage and stories for crossmedia

Footage and stories for crossmedia