Sajtóközlemények
Legfrissebb
SZOMBATON TETŐZIK A HŐSÉG – MEGHOSSZABBÍTJA A II. FOKÚ RIASZTÁST AZ ORSZÁGOS TISZTIFŐORVOS

CSAK OTT, ODA ÉS AKKOR VILÁGÍTSUNK, AHOL ÉS AMIKOR SZÜKSÉGES

MÉG TÖBB NAPON ÁT TART A HŐSÉG, AZ ÉJSZAKÁK SEM HOZNAK ENYHÜLÉST

NEMDOHÁNYZÓK VÉDELME: ÁTLAGOSAN KÉT-HÁROM KIFOGÁS JUT EZER ELLENŐRZÉSRE

GOP-1.1.1-11-2012-0006 „PIACORIENTÁLT KUTATÁS-FEJLESZTÉS A BIOSPIRÁL-2006 KFT-NÉL” CÍMŰ PÁLYÁZAT CÉLJÁRÓL, MEGKEZDÉSÉRŐL

VIRÁGZÁS ELŐTT A PARLAGFŰ | INDUL A PARLAGFŰ POLLEN RIASZTÁSI RENDSZER

„A VÍZÉ LESZ A KORONA” – SIKERREL ZÁRULT AZ ORSZÁGOS HAPPY-HÉT

III. FOKÚ HŐSÉGRIADÓ: MEGHOSSZABBÍTVA!

NÉGY JÓ TANÁCS IDŐSEKNEK A HŐSÉGHULLÁMOK IDEJÉRE

MIRE FIGYELJÜNK GYÓGYSZEREINK ESETÉBEN A NAGY MELEGBEN?

TARTÓS HŐHULLÁM SZOMBATTÓL – III. FOKÚ RIASZTÁST RENDEL EL AZ ORSZÁGOS TISZTIFŐORVOS

ITT A VAKÁCIÓ! HOGYAN KERÜLHETŐK EL A LEGGYAKORIBB FERTŐZÉSEK ÉS A GYERMEKBALESETEK?

II. FOKÚ HŐSÉGRIASZTÁS: CSÜTÖRTÖKIG TART A KÁNIKULA!

TERÜLETI ELLÁTÁSI KÖTELEZETTSÉG: NEM LESZ LEFEDETLEN TÉRSÉG AZ ORSZÁGBAN

KÖZEL SZÁZ ÉVE A CSALÁDOK ÉS A LAKOSSÁG EGÉSZSÉGÉÉRT - VÉDŐNŐK NAPJA 2012.

SZÚNYOG- ÉS KULLANCSRIASZTÓ SZEREK: CSAK AZ ORSZÁGOS TISZTIFŐORVOSI HIVATAL ENGEDÉLYÉVEL!

MÍNUSZ 80 MILLIÁRD - KISZÁMOLTUK: A DOHÁNYZÁS TÁRSADALMI TERHEI MAGYARORSZÁGON

„LYUKAK A VÉDŐHÁLÓN” - A GYERMEKBÁNTALMAZÁS MEGELŐZHETŐ!

KÖZÖS MUNKA A NEMDOHÁNYZÓK VÉDELMÉBEN ÉS A DOHÁNYZÁS VISSZASZORÍTÁSÁRA

JÓL-LÉT ÉS EGÉSZ-SÉG KAMASZKORBAN

SAJTÓKÖZLEMÉNYEK

Crédit Agricole
Ország: Magyarország
2010-02-15 10:05:03 | Crédit Agricole
 
(FP24) - Budapest - Megerősödhet az euró iránti vágy a régióban, de a magyar, cseh és lengyel lakosságnak ezért még nagy árat kell fizetnie – állítja Stuart Bennett, a Crédit Agricole Corporate and Investment Bank elemzője. A három ország konvergenciaindexe 2009-ben ugyan távolodott a csatlakozáshoz szükséges szinttől, de a helyzet nem kétségbeejtő. A régió kormányainak 2010-es fiskális politikája mindenesetre jó indikátora lesz az euró bevezetése iránti elkötelezettségüknek.
bővebben
PR-ügynökség: ISSUES
 
2010-02-08 08:56:57 | Crédit Agricole
 
(FP24) - Budapest - Tegnap óta Crédit Agricole Corporate and Investment Bank néven folytatja tevékenységét Magyarországon a Calyon Bank Magyarországi Fióktelepe. A névváltás nemcsak Magyarországon, hanem világszerte megtörténik.
bővebben
PR-ügynökség: ISSUES
 
2009-12-29 09:54:12 | Crédit Agricole
 
(FP24) - Budapest - Középtávon is a 75 dollár körüli olajár lehet meghatározó a nemzetközi piacokon – vélik a Calyon szakértői. Christopher Barret, a bank olaj- és gázpiaci elemzője szerint az OECD-országok kereslete a következő években nem nő számottevően, az OPEC-országok pedig 2010-ben nem csökkentik a kitermelésüket, mert már a 80 dollár körüli olajár is több tagország számára nagy kísértést jelent a kitermelés növelésére.
bővebben
PR-ügynökség: ISSUES
 
2009-12-22 11:30:26 | Crédit Agricole
 
(FP24) - Budapest - A válság legnagyobb vesztesei között landoltak 2009-ben az európai légitársaságok. A cégek viszonylag gyorsan reagáltak az utasszám és az áruszállítás csökkenésére, szinte minden nagy szereplő jelentős kapacitáscsökkentéssel reagált, de már látszik, hogy ez sem lesz elég, 2010-ben újabb járatszám-, létszám- és flottacsökkentések várhatók. A Calyon Bank elemzői szerint elsőként a British Airways mászhat ki a gödörből.
bővebben
PR-ügynökség: ISSUES
 
2009-12-18 12:35:08 | Crédit Agricole
 
(FP24) - Budapest - Az európai autógyártók az állami támogatások révén megőrizték ugyan likviditásukat, és zömmel pozitív üzemi eredménnyel (EBIT) zárják 2009-et, de a kamatterhek vészesen lenyomják, vagy veszteségbe fordítják az eredményeket. A Calyon Bank elemzői szerint a jelenlegi helyzetben a fő cél minden gyártónál a méretgazdaságosság elérése, ami fúziókért vagy együttműködésért kiált.
bővebben
PR-ügynökség: ISSUES
 
2009-12-14 15:01:16 | Crédit Agricole
 
(FP24) - Európa - Jövőre az idei 1,3 százalék után újabb 6,1 százalékkal esik az újautó-értékesítés Európában, és a válság előtti szintet is csak 2014-ben éri majd el az eladások száma. Az ágazat világszinten 2,5 százalékos bővüléssel számolhat, hiszen az Egyesült Államokban, Brazíliában, Oroszországban, Indiában és Kínában már az eladások növekedésére lehet számítani. A prémiummárkák eladása jövőre szerényen emelkedik, de a válság nyertesei a kisautó kategóriában erős gyártók, azon belül is elsősorban a FIAT.
bővebben
PR-ügynökség: ISSUES
 
2009-11-05 13:30:18 | Crédit Agricole
 
(FP24) - Budapest - Lezárult az Invitel eladásának első köre, így a cég részvényeinek 32,3 százaléka már a Mid Europa Partners tulajdonában van, és a második, hasonló méretű csomagot is hamarosan megveszi a befektető. A tranzakció mögött álló erős banki szindikátust a Calyon és a BNP Paribas szervezte.
bővebben
PR-ügynökség: ISSUES
 
2009-09-07 14:25:18 | Crédit Agricole
 
(FP24) - Budapest - A vártnál is jobban sújtotta a válság az európai légi közlekedést az első félévben, de az ágazat feltehetőleg túl van a nehezén. Az utasszámok cégtől függően 5–15 százalékkal estek vissza, a légi teherszállítás pedig 15–25 százalékos veszteséget szenvedett el. A légitársaságok likviditása a veszteségek ellenére erős, így 2011-ben megkezdődhet az ágazat növekedése.
bővebben
PR-ügynökség: ISSUES
 
2009-08-27 16:25:15 | Crédit Agricole
 
(FP24) Franciaország legnagyobb bankja az idei év második felében 40 százalékos árbevétel-növekedésről számolt be, nettó profitja pedig 201 millió euró volt ugyanebben az időszakban. A kiemelkedően jó eredményeket a Crédit Agricole a banki kockázatcsökkentés révén érte el. A bejelentést követően a pénzintézet részvényárfolyama azonnal 5,6 százalékkal emelkedett a párizsi tőzsdepiacokon.
bővebben
PR-ügynökség: ISSUES
Kulcsszavak: Calyon, Credit Agricole
 
2009-08-06 15:12:29 | Crédit Agricole
 
(FP24) - Budapest - A bevezetett roncsprémium-akcióknak köszönhetően idén a vártnál jobb készpénzpozícióban, de nem jobb eredménnyel zárnak az európai autógyártók, és a válság előtti keresleti szint elérésére 2014-ig nincs is esély – állapítja meg legfrissebb elemzésében Christophe Boulanger, a Calyon Bank elemzője. A roncsprémium hosszú távú ártorzító hatása kivédhetetlen. A válság nyertese a Fiat és az agresszív üzletpolitikát folytató Volkswagen lehet.
bővebben
PR-ügynökség: ISSUES
 
2009-06-11 13:19:49 | Crédit Agricole
 
(FP24) - Budapest - Magyar nagyvállalati érdeklődők részvételével rendezte meg a fedezeti és derivatív ügyletek elszámolásáról szóló konferenciáját a PriceWaterhouseCoopers és a Calyon Bank. A kockázatkezelési célú ügyletek problémája, hogy míg két vagy több ügylet eredménye végül és összességében kedvező, addig a derivatív ügylet önmagában veszteséges is lehet. Nem mindegy, hogy ez hogyan jelenik meg a könyvekben.
bővebben
PR-ügynökség: ISSUES
 
 
 
Onlinefootage.tv - Footage and stories for crossmedia

Footage and stories for crossmedia