Sajtóközlemények
Legfrissebb
SZOMBATON TETŐZIK A HŐSÉG – MEGHOSSZABBÍTJA A II. FOKÚ RIASZTÁST AZ ORSZÁGOS TISZTIFŐORVOS

CSAK OTT, ODA ÉS AKKOR VILÁGÍTSUNK, AHOL ÉS AMIKOR SZÜKSÉGES

MÉG TÖBB NAPON ÁT TART A HŐSÉG, AZ ÉJSZAKÁK SEM HOZNAK ENYHÜLÉST

NEMDOHÁNYZÓK VÉDELME: ÁTLAGOSAN KÉT-HÁROM KIFOGÁS JUT EZER ELLENŐRZÉSRE

GOP-1.1.1-11-2012-0006 „PIACORIENTÁLT KUTATÁS-FEJLESZTÉS A BIOSPIRÁL-2006 KFT-NÉL” CÍMŰ PÁLYÁZAT CÉLJÁRÓL, MEGKEZDÉSÉRŐL

VIRÁGZÁS ELŐTT A PARLAGFŰ | INDUL A PARLAGFŰ POLLEN RIASZTÁSI RENDSZER

„A VÍZÉ LESZ A KORONA” – SIKERREL ZÁRULT AZ ORSZÁGOS HAPPY-HÉT

III. FOKÚ HŐSÉGRIADÓ: MEGHOSSZABBÍTVA!

NÉGY JÓ TANÁCS IDŐSEKNEK A HŐSÉGHULLÁMOK IDEJÉRE

MIRE FIGYELJÜNK GYÓGYSZEREINK ESETÉBEN A NAGY MELEGBEN?

TARTÓS HŐHULLÁM SZOMBATTÓL – III. FOKÚ RIASZTÁST RENDEL EL AZ ORSZÁGOS TISZTIFŐORVOS

ITT A VAKÁCIÓ! HOGYAN KERÜLHETŐK EL A LEGGYAKORIBB FERTŐZÉSEK ÉS A GYERMEKBALESETEK?

II. FOKÚ HŐSÉGRIASZTÁS: CSÜTÖRTÖKIG TART A KÁNIKULA!

TERÜLETI ELLÁTÁSI KÖTELEZETTSÉG: NEM LESZ LEFEDETLEN TÉRSÉG AZ ORSZÁGBAN

KÖZEL SZÁZ ÉVE A CSALÁDOK ÉS A LAKOSSÁG EGÉSZSÉGÉÉRT - VÉDŐNŐK NAPJA 2012.

SZÚNYOG- ÉS KULLANCSRIASZTÓ SZEREK: CSAK AZ ORSZÁGOS TISZTIFŐORVOSI HIVATAL ENGEDÉLYÉVEL!

MÍNUSZ 80 MILLIÁRD - KISZÁMOLTUK: A DOHÁNYZÁS TÁRSADALMI TERHEI MAGYARORSZÁGON

„LYUKAK A VÉDŐHÁLÓN” - A GYERMEKBÁNTALMAZÁS MEGELŐZHETŐ!

KÖZÖS MUNKA A NEMDOHÁNYZÓK VÉDELMÉBEN ÉS A DOHÁNYZÁS VISSZASZORÍTÁSÁRA

JÓL-LÉT ÉS EGÉSZ-SÉG KAMASZKORBAN

SAJTÓKÖZLEMÉNYEK (1042)

Feltöltés 4 lépésben!
SAJTÓKÖZLEMÉNY  FELTÖLTÉSE
 
(FP24) - Budapest - A legpergősebb roma dallamok olyan előadók tolmácsolásában, mint például a Colorstar vagy a Rutkai Bori és a Betonka, különleges zenei időutazás a Budapest Bárral vagy a Hot Club of Hungary-vel a szívmelengető magyar minőségi pálinkák és ínycsiklandó kolbászok, a legismertebb olasz törköly- és szőlőpárlatok, azaz grappák mellé: sokszínű kulturális és gasztronómiai programokkal vár mindenkit október 7. és 10. között a Budai Vár Hunyadi udvarában.
bővebben
PR-ügynökség: Red Lemon Media
 
 
(FP24) - Budapest - A szexualitás az életminőséget döntően meghatározza, az egészség fontos tényezője. A tabuk ledöntése, a hagyományosan szégyenkező attitűd, a szexualitást kizárólagos magánügyként kezelő gondolkodásmód megváltoztatása eredményezheti a felnövekvő újabb generációk eredményesebb szocializációját.
bővebben
Kulcsszavak: fiatalok, szex, OEFI,
 
 
(FP24) - Budapest - Magyarországon a gyermekkori elhízás igen komoly népegészségügyi problémát jelent. Ebben az évben Magyarország csatlakozott a WHO gyermekkori elhízás monitorozó kezdeményezéséhez, melynek keretében az OÉTI vezetésével országosan 91 iskola 1291, 7 éves tanulójánál került sor a tápláltsági állapot vizsgálatára nemzetközileg elfogadott standard módszerekkel.
bővebben
 
 
(FP24) - Budapest - 2010. szeptember 30-án a globális nevelés magyarországi népszerűsítésére országos szemináriumot rendeznek Budapesten.
bővebben
 
 
(FP24) - Brüsszel - 2010. szeptember 27-én Brüsszelben ünnepi rendezvény keretében emlékeznek meg az Európa Tanács kulturális útvonalairól és az Európai Turizmus Napjáról. A rendezvény célja az európai történelem, identitás és örökség bemutatása a határokon átnyúló, tematikus útvonalakra felfűzve.
bővebben
 
 
(FP24) - Budapest - Idén már negyedik alkalommal nyitja meg kapuit a Budavári Pálinka- és Kolbászfesztivál. Az ínyenc ital – és ételkedvelők több száz féle pálinkából és kolbászból választhatják ki a számukra legkülönlegesebb főzetet és ízt, sőt idén a grappák is bemutatkoznak, amelyeket az olasz gasztronómiai szakértő, Gianni mutat be az érdeklődőknek. A rendezvényre szeretettel várjuk a sajtó kedves munkatársait, interjúkészítésre, fotózásra/forgatásra október 8-án, pénteken lesz lehetőség.
bővebben
PR-ügynökség: Red Lemon Media
 
2010-09-09 14:41:54 | HAJDU Hajdúsági Ipari Zrt.
 
(FP24) - Téglás - Tizenharmadik alkalommal a napokban adták át a Magyar Termék Nagydíjat, amellyel azokat a termékeket jutalmazzák, amelyeket hazai szakemberek állítottak elő, amelyek méltán tükrözik azt a magyar innovatív szemléletet és kifejezik Magyarország elismerését és elkötelezettségét az igazi minőség iránt. Az elismerést mások mellett elnyerte a több mint 50 éves ipari múlttal rendelkező HAJDU Zrt. újonnan kifejlesztett puffertároló termékcsaládja is.
bővebben
PR-ügynökség: EHMPR
 
2010-08-23 09:21:52 | felvidék. ma
 
(FP24) - Dunaszerdahely - Dunaszerdahelyen háromnapos rendezvény keretében kerül sor államalapító királyunk ünnepének megemlékezésére. Míg augusztus 20-án az ünneplésé volt a főszerep, addig szombaton és vasárnap a szórakozás kerül a középpontba.
bővebben
 
2010-08-23 09:17:52 | felvidék. ma
 
(FP24) - Révkomárom - Révkomáromban a Szent István lovasszobránál 17 órakor kezdődött a helyi civil szervezetek által szervezett Szent István emlékünnepség, amelyen közel ötszázan vettek részt.
bővebben
 
 
(FP24) - Kárpátalja - Cserébe a Nemzetközi Valutaalap (IMF) készenléti hiteléért az ukrán kormány vállalta a sokkterápiát. Hogy mi sokkolja a kormányt, azt nem tudhatjuk, a lakosságot viszont bizonyosan padlóra küldik a beígért megszorító intézkedések.

bővebben
Kulcsszavak: Kárpátalja, IMF-hitel
 
 
(FP24) - Kárpátalja - Első szent királyunk ünnepe évszázadok óta megtartott hagyománya a magyar nemzetnek. Még a viharos XX. század tragédiái sem tudták háttérbe szorítani, elfeledtetni, sem Trianon, sem a kommunizmus sötét évtizedei nem tudták végleg kioltani - ahogy a Szent István-ének mondja - a \"magyarok tündöklő csillagának\" fényét.
bővebben
Kulcsszavak: Szent István-nap
 
 
(FP24) - Beregszász - A Calasanctius Ösztöndíj Alapítvány a II. Rákóczi Ferenc Kárpátaljai Magyar Főiskolán (KMF) a tanintézmény Felnőttképzési Központjával együttműködve három évvel ezelőtt indította útjára a CTP Ifjúsági Üzleti Képzést. A nagy sikerre való tekintettel a képzést az azt követő évben is megszervezték, majd idén, augusztus 16-ától ismét megrendezésre került, ezúttal több mint harminc fiatal részvételével.
bővebben
Kulcsszavak: Kárpátalja
 
 
(FP24) - Szalóka - 1996-ban, a millecentenárium évében határoztak úgy a KMKSZ Szalókai Alapszervezetének vezetői, hogy az esemény méltó megünnepléseként hazahívják a községből elszármazott és a nagyvilágban szétszóródott szalókaiakat. Az akkori rendezvényre olyan sokan eljöttek, hogy a helyiek eldöntötték: minden év augusztusának harmadik vasárnapján „hazahívogató” falunap lesz Szalókán.
bővebben
Kulcsszavak: Szalóka, Kárátalja
 
 
(FP24) - Budapest - Nyugodtam készülhetnek az oltó orvosok a további életkorhoz kötött védőoltások beadására.
bővebben
Kulcsszavak: védőoltás, ÁNTSZ,
 
 
(FP24) - Budapest - A WHO főigazgatója 2010. augusztus 10-én bejelentette, hogy a H1N1 influenza vírus által okozott világjárvánnyal kapcsolatban a legmagasabb 6. felkészülési fázist átminősítette a pandémiát követő időszakra.
bővebben
Kulcsszavak: influenza, H1N1, WHO, ÁNTSZ
 
2010-08-10 12:38:00 | felvidék. ma
 
(FP24) - Pozsony - Pozsonyban ma két bejelentett tüntetés is volt. Az egyiket az óvárosban tartotta a Mi Szlovákiánk Néppárt (Ľudová strana Naše Slovensko) a pozsonyi vár előtt felállított Svätopluk-szobor eredeti helyén való maradása érdekében, a másik tüntetés pedig éppen a pozsonyi vár tövében lévő Svätopluk-szobor eltávolításáért folyt.

bővebben
 
2010-08-02 12:58:50 | Coordwell Kft
 
(FP24) - Magyarország - A Közép-Kelet Európában elsőként Magyarországon jelent meg az az új orvostechnikai eszköz, amely a mell otthoni rendszeres önvizsgálatát elősegítő elektromos eszköz. Ez a forradalmian új, Angliában kifejlesztett készülék az elmúlt hetekben került be a magyar patikákba és egyes webshop-okba, és a mell-lámpa 2010. júliustól egészségpénztári kártyára is elszámolható.
bővebben
PR-ügynökség: Vermis Production
 
 
(FP24) Az anyatej a csecsemő ideális tápláléka. Nemcsak összetételében, hanem kalória tartalmában is biztosítja az optimális növekedést és fejlődést. Az anyatej olyan összetevők elegye, amelyek biztosítják az energia és tápanyag (zsírok, laktóz, fehérjék) bevitelt, továbbá a fejlődésben és a védelemben is szerepet játszanak.
bővebben
 
2010-07-26 11:37:34 | Magyar Közút Nonprofit Zrt.
 
(FP24) - Gyula - Újabb útszakaszok felújítása fejeződött be az elmúlt napokban Pest megye déli részén, összesen mintegy 35 kilométeren, a Közép-magyarországi Operatív Program (KMOP) égisze alatt. A projekt költségvetése az alkalmazott tartós műszaki megoldásoknak köszönhetően kiugróan magas, hárommilliárd hatszázmillió forint.
bővebben
PR-ügynökség: ISSUES
Kulcsszavak: KMOP, útfelújítás
 
2010-07-21 12:23:50 | Magyar Közút Nonprofit Zrt.
 
(FP24) - Nemeshany - Megkezdődött a Devecser–Sümeg összekötő út több mint 10 kilométeres szakaszának felújítása a Közép-Dunántúli Operatív Program (KDOP) keretében Veszprém megyében. A beavatkozás összköltsége közel 377 millió forint, ezt teljes egészében az Európai Unió Regionális Fejlesztési Alapja (ERFA) biztosítja.


bővebben
PR-ügynökség: ISSUES
 
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53
 
 
Onlinefootage.tv - Footage and stories for crossmedia

Footage and stories for crossmedia