Sajtóközlemények
Legfrissebb
SZOMBATON TETŐZIK A HŐSÉG – MEGHOSSZABBÍTJA A II. FOKÚ RIASZTÁST AZ ORSZÁGOS TISZTIFŐORVOS

CSAK OTT, ODA ÉS AKKOR VILÁGÍTSUNK, AHOL ÉS AMIKOR SZÜKSÉGES

MÉG TÖBB NAPON ÁT TART A HŐSÉG, AZ ÉJSZAKÁK SEM HOZNAK ENYHÜLÉST

NEMDOHÁNYZÓK VÉDELME: ÁTLAGOSAN KÉT-HÁROM KIFOGÁS JUT EZER ELLENŐRZÉSRE

GOP-1.1.1-11-2012-0006 „PIACORIENTÁLT KUTATÁS-FEJLESZTÉS A BIOSPIRÁL-2006 KFT-NÉL” CÍMŰ PÁLYÁZAT CÉLJÁRÓL, MEGKEZDÉSÉRŐL

VIRÁGZÁS ELŐTT A PARLAGFŰ | INDUL A PARLAGFŰ POLLEN RIASZTÁSI RENDSZER

„A VÍZÉ LESZ A KORONA” – SIKERREL ZÁRULT AZ ORSZÁGOS HAPPY-HÉT

III. FOKÚ HŐSÉGRIADÓ: MEGHOSSZABBÍTVA!

NÉGY JÓ TANÁCS IDŐSEKNEK A HŐSÉGHULLÁMOK IDEJÉRE

MIRE FIGYELJÜNK GYÓGYSZEREINK ESETÉBEN A NAGY MELEGBEN?

TARTÓS HŐHULLÁM SZOMBATTÓL – III. FOKÚ RIASZTÁST RENDEL EL AZ ORSZÁGOS TISZTIFŐORVOS

ITT A VAKÁCIÓ! HOGYAN KERÜLHETŐK EL A LEGGYAKORIBB FERTŐZÉSEK ÉS A GYERMEKBALESETEK?

II. FOKÚ HŐSÉGRIASZTÁS: CSÜTÖRTÖKIG TART A KÁNIKULA!

TERÜLETI ELLÁTÁSI KÖTELEZETTSÉG: NEM LESZ LEFEDETLEN TÉRSÉG AZ ORSZÁGBAN

KÖZEL SZÁZ ÉVE A CSALÁDOK ÉS A LAKOSSÁG EGÉSZSÉGÉÉRT - VÉDŐNŐK NAPJA 2012.

SZÚNYOG- ÉS KULLANCSRIASZTÓ SZEREK: CSAK AZ ORSZÁGOS TISZTIFŐORVOSI HIVATAL ENGEDÉLYÉVEL!

MÍNUSZ 80 MILLIÁRD - KISZÁMOLTUK: A DOHÁNYZÁS TÁRSADALMI TERHEI MAGYARORSZÁGON

„LYUKAK A VÉDŐHÁLÓN” - A GYERMEKBÁNTALMAZÁS MEGELŐZHETŐ!

KÖZÖS MUNKA A NEMDOHÁNYZÓK VÉDELMÉBEN ÉS A DOHÁNYZÁS VISSZASZORÍTÁSÁRA

JÓL-LÉT ÉS EGÉSZ-SÉG KAMASZKORBAN

SAJTÓKÖZLEMÉNYEK (1042)

Feltöltés 4 lépésben!
SAJTÓKÖZLEMÉNY  FELTÖLTÉSE
 
(FP24) - Kárpátalja - Az Egységes Közép (JEC) szerezte a legtöbb szavazatot szinte mindegyik magyarok által lakott kárpátaljai városban, de a négy évvel ezelőttinél több szavazatot kaptak a Kárpátaljai Magyar Kulturális Szövetség (KMKSZ) jelöltlistái is.

bővebben
 
 
(FP24) - Kárpátalja - Kárpátalján a 949 185 szavazópolgárból 519 771-en (54,8 százalék) éltek alkotmányos jogukkal, hogy megválasszák a helyi önkormányzatokat. A legmagasabb részvételi arányt a Perecsenyi (74,6%), a Volóci (71,5%) és a Nagybereznai (70,9%) járásokból jelentették, a legkevesebben pedig Munkács városában (41,8%), a Técsői (42,6) és Rahói járásokban (44,7%) járultak az urnákhoz.
bővebben
 
 
(FP24) - Kárpátalja - A vasárnapi önkormányzati választásokat követően Kovács Miklóst, a Kárpátaljai Magyar Kulturális Szövetség (KMKSZ) elnökét a szövetség és a kárpátaljai magyarság választási szerepléséről kérdeztük.
bővebben
 
 
(FP24) - Budapest - Befejeződött az Európai Gyermekbiztonsági Akcióterv Program. “Európában a balesetek miatt több gyermek és serdülő hal meg, mint bármilyen más betegség következtében. Jelentősen javíthatjuk a helyzetet azzal, ha a bizonyítottan hatékony megelőzési eljárásokat alkalmazzuk.” - erről beszélt John Dalli európai egészségbiztos, aki a gyermek és serdülő biztonság javítását az Európai Unió egyik prioritásának nevezte.
bővebben
 
 
(FP24) - Budapest - A „Miracle Mineral Solution”, vagy más néven „Miracle Mineral Supplement (MMS)”, „Prime pH cseppek” az interneten keresztül forgalmazott, többek között lúgosításra ajánlott termékek, melyeket súlyos betegségek kezelésére javasolnak, mint pl. HIV, TBC, malária, hepatitis, és rák.
bővebben
 
 
(FP24) - Budapest - Mint arról az ÁNTSZ már korábban hírt adott, 1,2 millió Fluval P vakcina áll a lakosság rendelkezésére az idei szezonban. A védőoltás egykomponensű, az influenza H1N1 vírusa ellen nyújt védelmet.
bővebben
Kulcsszavak: influenza, oltás
 
 
(FP24) - Kárpátalja - Kétnapos látogatást tett az elmúlt hét végén Kárpátalján Németh Zsolt, a Magyar Köztársaság Külügyminisztériumának parlamenti államtitkára.
bővebben
Kulcsszavak: Németh Zsolt
 
 
(FP24) - Beregszász - Jótékonysági szüreti bált rendeztek múlt pénteken este Beregszászban a II. Rákóczi Ferenc Kárpátaljai Magyar Főiskola megsegítésére a Magyar Köztársaság Beregszászi Konzulátusa és a beregszászi főiskola közös szervezésében.
bővebben
 
 
(FP24) - Kárpátalja - Németh Zsolt kárpátaljai programja végén nyilatkozott lapunknak az anyaország kormányzata által az elmúlt hónapokban végrehajtott nemzetpolitikai fordulatról.
bővebben
Kulcsszavak: kmksz, Németh Zsolt
 
 
(FP24) - Kárpátalja - Németh Zsolt magyar külügyi államtitkárnak és Brenzovics Lászlónak, a Kárpátaljai Megyei Tanács elnökhelyettesének, a Kárpátaljai Magyar Kulturális Szövetség (KMKSZ) alelnökének részvételével a beregszászi járási Makkosjánosiban és Beregdédában lakossági fórumokra is sor került a hét végén.
bővebben
Kulcsszavak: KMKSZ, Németh Zsolt
 
 
(FP24) - Beregszász - A két párt a legmagyarabb városban sem verte nagydobra az \"összefogását\" a helyhatósági választásokon, a tények azonban önmagukért beszélnek.
bővebben
 
 
(FP24) - Beregszász - Az Ukrajnai Magyar Demokrata Szövetség és pártja a beregszászi amfiteátrumba toborozta össze híveit egy nagyszabású kampánynyitó rendezvényre október 13-án, szerdán, ahol bemutatták képviselőjelöltjeiket, koncertekkel, népszerű előadókkal szórakoztatták híveiket és követelték a szerintük őket lejárató magyarországi és helyi sajtó megfegyelmezését. Egy száraz beszámoló helyett inkább elemezném az ott látottakat és elhangzottakat. Ma még megtehetem. Ha rajtuk múlik, ki tudja, meddig?
bővebben
 
 
(FP24) - Kárpátalja - Németh Zsolt államtitkár kárpátaljai látogatása során többek között kijelentette: a magyar kormány a jövőben az Ukrajnai Magyar Demokrata Szövetség (UMDSZ) helyett a KMKSZ-t bízza meg a kárpátaljai magyarságnak nyújtott anyaországi oktatási-nevelési támogatás szétosztásával kapcsolatos ügyek intézésével. Mint kifejtette, a döntésre azért került sor, mert „a magyar kormánynak – sajnálatos módon – vizsgálatot kellett indítania az UMDSZ közreműködésével kiadott magyarigazolványok körüli visszaélések miatt”.
bővebben
 
 
(FP24) - Beregszász - Október 16-án ünnepélyesen átadták a beregszászi II. Rákóczi Ferenc Kárpátaljai Magyar Főiskola felújított alagsorát, melynek tatarozási munkálataival a napokban végeztek a szakemberek.
bővebben
 
 
(FP24) - Beregszász - Másfél évtizednyi küzdelem után végre rendeződhet a vereckei magyar honfoglalási emlékmű helyzete, miután a magyar kormány hivatalosan is a Kárpátaljai Magyar Kulturális Szövetségnek (KMKSZ) adta át azt. Az erről szóló megállapodást Beregszászban, a II. Rákóczi Ferenc Kárpátaljai Magyar Főiskolán írta alá múlt pénteken Németh Zsolt külügyi államtitkár és Kovács Miklós, a KMKSZ elnöke.
bővebben
 
 
(FP24) - Budapest - A Családbarát Programoknak helyet adó intézet, az Országos Gyermekegészségügyi Intézet Alapító Okiratában olyan alapelveket fogalmaz meg, amelyek a gyermekek jól-létével és az ezzel kapcsolatos gyermeki jogok érvényesítésével összefüggő feladatok tekintetében az egységes szemléletet képviseli.
bővebben
 
2010-10-20 13:56:10 | Shortcut Communications
 
(FP24) - Budapest - A kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás autónk tartozéka, akár a kerék, nélküle ki sem gurulhatunk a forgalomba, ha mégis megtesszük, súlyos szabálysértést követünk el. A börtöntől nem kell tartanunk, de a rendszám hamar lekerülhet az autónkról. Még a veterán autócsodákat is biztosítani kell, a hétköznapi járművek tulajdonosainak az új szabályozásra, és a téves információk tisztázására kell különösen odafigyelniük.
bővebben
PR-ügynökség: Shortcut Communications
 
 
(FP24) - Budapest - Az Országos Élelmezés-és Táplálkozástudományi Intézet (OÉTI) 2010 szeptemberében elindította a Startolj reggelivel! iskolareggeli programot, melynek célja, hogy kialakítson a tanulókban egy olyan szokást, mely az egészséges életmód része.
bővebben
 
2010-10-15 20:57:04 | Shortcut Communications
 
(FP24) - Budapest - Az év végi átkötési időszakban az árharc mellett erőteljes reklámkampányok indulnak a kötelező gépjármű felelősségbiztosítások piacán. Tavaly mintegy 1.000.000-an váltottak biztosítót, ami a magyar gépjárműpark közel 40 %-nak felel meg. Az Uniqua biztosító várakozásai szerint idén kétmillió autós bonthatja fel meglévő biztosítását. Ennyire elégetlenek vagyunk a biztosítónkkal, vagy más áll a háttérben?
bővebben
PR-ügynökség: Shortcut Communications
 
 
(FP24) - Budapest - Csütörtökön nyitja meg kapuit a Budavári Pálinka- és Kolbászfesztivál a Hunyadi udvarban. Idén a megszokott kulináris élvezetek mellett különleges ízorgiában is részünk lehet az egyedi csokoládék és finom pálinkák összekóstolásával, továbbá olyan új berendezéseket is megismerhetünk, amelyek lehetővé teszik az otthoni pálinkafőzést.
bővebben
PR-ügynökség: Red Lemon Media
 
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53
 
 
Onlinefootage.tv - Footage and stories for crossmedia

Footage and stories for crossmedia