Sajtóközlemények
Legfrissebb
SZOMBATON TETŐZIK A HŐSÉG – MEGHOSSZABBÍTJA A II. FOKÚ RIASZTÁST AZ ORSZÁGOS TISZTIFŐORVOS

CSAK OTT, ODA ÉS AKKOR VILÁGÍTSUNK, AHOL ÉS AMIKOR SZÜKSÉGES

MÉG TÖBB NAPON ÁT TART A HŐSÉG, AZ ÉJSZAKÁK SEM HOZNAK ENYHÜLÉST

NEMDOHÁNYZÓK VÉDELME: ÁTLAGOSAN KÉT-HÁROM KIFOGÁS JUT EZER ELLENŐRZÉSRE

GOP-1.1.1-11-2012-0006 „PIACORIENTÁLT KUTATÁS-FEJLESZTÉS A BIOSPIRÁL-2006 KFT-NÉL” CÍMŰ PÁLYÁZAT CÉLJÁRÓL, MEGKEZDÉSÉRŐL

VIRÁGZÁS ELŐTT A PARLAGFŰ | INDUL A PARLAGFŰ POLLEN RIASZTÁSI RENDSZER

„A VÍZÉ LESZ A KORONA” – SIKERREL ZÁRULT AZ ORSZÁGOS HAPPY-HÉT

III. FOKÚ HŐSÉGRIADÓ: MEGHOSSZABBÍTVA!

NÉGY JÓ TANÁCS IDŐSEKNEK A HŐSÉGHULLÁMOK IDEJÉRE

MIRE FIGYELJÜNK GYÓGYSZEREINK ESETÉBEN A NAGY MELEGBEN?

TARTÓS HŐHULLÁM SZOMBATTÓL – III. FOKÚ RIASZTÁST RENDEL EL AZ ORSZÁGOS TISZTIFŐORVOS

ITT A VAKÁCIÓ! HOGYAN KERÜLHETŐK EL A LEGGYAKORIBB FERTŐZÉSEK ÉS A GYERMEKBALESETEK?

II. FOKÚ HŐSÉGRIASZTÁS: CSÜTÖRTÖKIG TART A KÁNIKULA!

TERÜLETI ELLÁTÁSI KÖTELEZETTSÉG: NEM LESZ LEFEDETLEN TÉRSÉG AZ ORSZÁGBAN

KÖZEL SZÁZ ÉVE A CSALÁDOK ÉS A LAKOSSÁG EGÉSZSÉGÉÉRT - VÉDŐNŐK NAPJA 2012.

SZÚNYOG- ÉS KULLANCSRIASZTÓ SZEREK: CSAK AZ ORSZÁGOS TISZTIFŐORVOSI HIVATAL ENGEDÉLYÉVEL!

MÍNUSZ 80 MILLIÁRD - KISZÁMOLTUK: A DOHÁNYZÁS TÁRSADALMI TERHEI MAGYARORSZÁGON

„LYUKAK A VÉDŐHÁLÓN” - A GYERMEKBÁNTALMAZÁS MEGELŐZHETŐ!

KÖZÖS MUNKA A NEMDOHÁNYZÓK VÉDELMÉBEN ÉS A DOHÁNYZÁS VISSZASZORÍTÁSÁRA

JÓL-LÉT ÉS EGÉSZ-SÉG KAMASZKORBAN

SAJTÓKÖZLEMÉNYEK (1042)

Feltöltés 4 lépésben!
SAJTÓKÖZLEMÉNY  FELTÖLTÉSE
 
(FP24) - Ungvár - A Kárpátaljai Megyei Állami Televízió- és Rádiótársaság új, a jelenleginél nagyságrendekkel több magyar műsort sugárzó tévécsatorna beindítását tervezi a közeljövőben Tisza-2 néven, amely a tervek szerint egy teljes értékű műholdas csatorna lesz, de előreláthatóan földi sugárzású digitális csatornaként is fogható majd. Az új tvcsatornával kapcsolatos elképzelésekről Kulin Zoltánt, a Kárpátaljai Megyei Állami Televízió- és Rádiótársaság vezérigazgató-helyettesét kérdeztük

bővebben
Kulcsszavak: Kárpátalja
 
2011-02-21 15:18:03 | PORT.HU
 
(FP24) - Budapest - Idén is várja látogatóit a Hungexpo Budapesti Vásárcsarnok területén a PORT.hu Bringaexpo március 3. és 6. között. A tavalyi nagy érdeklődésre való tekintettel idén az általános iskolás felső tagozatos diákok ingyenesen tekinthetik meg a nyitónapon a kiállítást.
bővebben
PR-ügynökség: Organic Communications
Kulcsszavak: bringa
 
2011-02-21 15:05:26 | PORT.HU
 
(FP24) - Budapest - Az első napsugarakkal egyre több kerékpár kerül elő a pincékből, így 2011 tavaszát is bringanyeregben köszönthetjük a Hungexpo Budapesti Vásárcsarnok területén – itt fogadja látogatóit a PORT.hu Bringaexpo március 3. és 6. között. A 6500 négyzetméteren, önálló pavilonban, rengeteg kiállító vonultatja fel termékeit és izgalmas programokkal várják a biciklik szerelmeseit.
bővebben
PR-ügynökség: Organic Communications
Kulcsszavak: bringa
 
2011-01-27 13:16:41 | Demján Sándor Alapítvány
 
(FP24) - Miskolc - A Miskolci Egyetem Szenátusa a diákjai érdekében végzett nemes szolgálata és támogatása elismeréséül az egyetem által adományozható legmagasabb elismerést, a „Miskolci Egyetem Díszpolgára” kitüntetést adományozta Demján Sándornak.
bővebben
PR-ügynökség: Demján Sándor Alapítvány
 
 
(FP24) - Budapest Lánchíd - A Klíma Klub nagyszabású felvonulást szervez 2011. január 18-án délután 16:30-kor, a Lánchídon, hogy a közösség erejével irányítsa a figyelmet a környezettudatos magatartás fontosságára. A rendezvény védnöke Tarlós István, Budapest főpolgármestere.
bővebben
 
 
(FP24) - Ungvár - December 16-án került sor Ungváron a VI. összehívású Kárpátaljai Megyei Tanács második ülésszakának első ülésére. A testület felhívásában a kormány segítségét kéri a nagymuzsalyi aranybánya helyzetének rendezéséhez, s egyben a kitermelés újraindítását szorgalmazza.
bővebben
 
 
(FP24) - Beregszász - December 21-én zsivajgó gyermekek hada, az őket a tudás ösvényein vezetgető tanárok s tanárjelöltek, azaz főiskolások töltötték meg a II. Rákóczi Ferenc Kárpátaljai Magyar Főiskola Esztergom termét, hogy részt vegyenek az Irka gyermeklap karácsonyi ünnepségén. Természetesen, a karácsonyfa sem hiányozhatott, s a hagyományokhoz híven arra az idén is csak olyan díszek kerültek fel, melyeket saját kezükkel készítettek el a gyermekek, valamint a főiskolások.

bővebben
 
 
(FP24) - Ungvár - Kedden Ungváron megnyílt az idén 20 éves Kárpátaljai Magyar Képző- és Iparművészek Révész Imre Társaságának (RIT) jubileumi tárlata.
bővebben
 
 
(FP24) - Beregszász - A napokban elfoglalta állomáshelyét Tóth István, a Magyar Köztársaság új beregszászi főkonzulja.
bővebben
Kulcsszavak: Beregszász
 
 
(FP24) - Budapest - III. Magyarországi Klímacsúcs, 2011.január 19.
Cancun után, Magyarország feladatai a klímavédelmért

bővebben
 
 
(FP24) - Kárpátalja - A KMKSZ a szövetség tagjainak, más esetben pedig a Kárpátaljai Magyar Pedagógusszövetség vagy a kárpátaljai történelmi egyházak ajánlásával rendelkezőknek ad ki a schengeni vízum megszerzését megkönnyítő támogató nyilatkozatot. Miért nem kaphat ilyen okmányt minden magyarigazolvánnyal rendelkező személy a kulturális szövetségtől? – kérdeztük Milován Sándort, a KMKSZ alelnökét.
bővebben
 
 
(FP24) - Kisdobrony - Szombaton új emlékművet avattak a kisdobronyi temetőkertben az 1944-es „malenykij robot” és a II. világháború áldozatainak emlékére, amely a korábbi emléktáblák elavulása miatt vált szükségessé.
bővebben
 
 
(FP24) - Ukrajna - Mint arról lapunk előző számában beszámoltunk, Viktor Janukovics ukrán államfő múlt kedden megvétózta a parlament által elfogadott új Adókódexet, majd két nappal később, csütörtökön csekély módosításokkal mégis aláírta azt.
bővebben
 
 
(FP24) - Nagymuzsaly - December 4-én volt egy éve annak, hogy Nagymuzsalyban a helyi gyülekezeti házban megnyitotta kapuit a Narancsik Imre Könyvtár. Ennek örömére a jelzett nap évfordulóján egész napos programok zajlottak a községben, melyek a helyi középiskolában kezdődtek, majd este a gyülekezeti ház udvarán zárultak. Az ünnepségen jelen volt a könyvtár megalapításában oroszlánrészt vállaló Szigetszentmiklósi Ifjúsági Parlament küldöttsége is.
bővebben
 
 
(FP24) - Kárpátalja - A vízumszerzéshez szükséges támogató nyilatkozatokat 2008 augusztusától 2010 októberéig a KMKSZ és az UMDSZ adhatott ki Kárpátalján tagjainak, illetve a magyar történelmi egyházak és szakmai szervezetek ajánlása alapján azok tagságának. A változás a korábbi gyakorlathoz képest októbertől csak annyi, hogy a magyarigazolvány-kiadással kapcsolatos tömeges visszaélések miatt a magyar kormányzat ezt a jogot az Ukrajnai Magyar Demokrata Szövetségtől (UMDSZ) megvonta.
bővebben
 
 
(FP24) - Kárpátalja - Az elmúlt héten meglehetősen nagy zavart keltett, hogy november 30-án már intézkedéseket foganatosítottak annak fényében, hogy az egészségügyi minisztérium rendelete szerint december 1-jétől vényköteles lett volna szinte minden gyógyszer.
bővebben
 
 
(FP24) - Budapest - Az antibiotikum rezisztens baktériumok megjelenése az európai kórházak napi problémájává vált, egyre jelentősebb közegészségügyi veszélyt jelent.
bővebben
 
 
(FP24) - Budapest - A pollenszezon egymástól jól elkülönülő két részre osztható: a tavaszi fák, illetve a nyári gyomok pollenszórására. Előbbit elsősorban a hőmérséklet befolyásolja, míg utóbbit a csapadék, a hőmérséklet és a gyomirtás együttesen.
bővebben
 
 
(FP24) - Ukrajna - A helyhatósági választások legfőbb politikai eredménye, hogy lényeges átalakuláson ment át az ország politikai térképe.
bővebben
 
 
(FP24) - Kárpátalja - A helyhatósági választások eredményeinek feldolgozása lapzártánkig még nem ért véget, néhány előzetes adat azonban már ismert a megyei tanácsi választásokon a magyarok lakta régiókban egyéni körzetben induló jelöltek versengéséről.
bővebben
 
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53
 
 
Onlinefootage.tv - Footage and stories for crossmedia

Footage and stories for crossmedia