Sajtóközlemények
Legfrissebb
SZOMBATON TETŐZIK A HŐSÉG – MEGHOSSZABBÍTJA A II. FOKÚ RIASZTÁST AZ ORSZÁGOS TISZTIFŐORVOS

CSAK OTT, ODA ÉS AKKOR VILÁGÍTSUNK, AHOL ÉS AMIKOR SZÜKSÉGES

MÉG TÖBB NAPON ÁT TART A HŐSÉG, AZ ÉJSZAKÁK SEM HOZNAK ENYHÜLÉST

NEMDOHÁNYZÓK VÉDELME: ÁTLAGOSAN KÉT-HÁROM KIFOGÁS JUT EZER ELLENŐRZÉSRE

GOP-1.1.1-11-2012-0006 „PIACORIENTÁLT KUTATÁS-FEJLESZTÉS A BIOSPIRÁL-2006 KFT-NÉL” CÍMŰ PÁLYÁZAT CÉLJÁRÓL, MEGKEZDÉSÉRŐL

VIRÁGZÁS ELŐTT A PARLAGFŰ | INDUL A PARLAGFŰ POLLEN RIASZTÁSI RENDSZER

„A VÍZÉ LESZ A KORONA” – SIKERREL ZÁRULT AZ ORSZÁGOS HAPPY-HÉT

III. FOKÚ HŐSÉGRIADÓ: MEGHOSSZABBÍTVA!

NÉGY JÓ TANÁCS IDŐSEKNEK A HŐSÉGHULLÁMOK IDEJÉRE

MIRE FIGYELJÜNK GYÓGYSZEREINK ESETÉBEN A NAGY MELEGBEN?

TARTÓS HŐHULLÁM SZOMBATTÓL – III. FOKÚ RIASZTÁST RENDEL EL AZ ORSZÁGOS TISZTIFŐORVOS

ITT A VAKÁCIÓ! HOGYAN KERÜLHETŐK EL A LEGGYAKORIBB FERTŐZÉSEK ÉS A GYERMEKBALESETEK?

II. FOKÚ HŐSÉGRIASZTÁS: CSÜTÖRTÖKIG TART A KÁNIKULA!

TERÜLETI ELLÁTÁSI KÖTELEZETTSÉG: NEM LESZ LEFEDETLEN TÉRSÉG AZ ORSZÁGBAN

KÖZEL SZÁZ ÉVE A CSALÁDOK ÉS A LAKOSSÁG EGÉSZSÉGÉÉRT - VÉDŐNŐK NAPJA 2012.

SZÚNYOG- ÉS KULLANCSRIASZTÓ SZEREK: CSAK AZ ORSZÁGOS TISZTIFŐORVOSI HIVATAL ENGEDÉLYÉVEL!

MÍNUSZ 80 MILLIÁRD - KISZÁMOLTUK: A DOHÁNYZÁS TÁRSADALMI TERHEI MAGYARORSZÁGON

„LYUKAK A VÉDŐHÁLÓN” - A GYERMEKBÁNTALMAZÁS MEGELŐZHETŐ!

KÖZÖS MUNKA A NEMDOHÁNYZÓK VÉDELMÉBEN ÉS A DOHÁNYZÁS VISSZASZORÍTÁSÁRA

JÓL-LÉT ÉS EGÉSZ-SÉG KAMASZKORBAN

SAJTÓKÖZLEMÉNYEK (1042)

Feltöltés 4 lépésben!
SAJTÓKÖZLEMÉNY  FELTÖLTÉSE
2009-06-11 14:09:26 | Magyar Közút Nonprofit Zrt.
 
(FP24) - Miskolc - Borsod megyében folytatódnak a magyar mellékúthálózat Európai Uniós forrásokból finanszírozott felújítási munkálatai. Ezúttal hat útszakasz kapcsán kötötték meg az uniós pénzek érkezését biztosító támogatási szerződést Miskolcon. Az ünnepélyes eseményen részt vett Hónig Péter közlekedési, hírközlési és energiaügyi miniszter, valamint Gyárfás Ildikó, Gúr Nándor és dr. Tompa Sándor, a térség országgyűlési képviselői. A felújítások 1,7 milliárd forint ráfordítással összesen 72 kilométeren indulnak meg.
bővebben
PR-ügynökség: ISSUES
 
 
(FP24) - Budapest - Járulékcsökkentés, a tételes egészségügyi hozzájárulás eltörlése, a társasági adó csökkentése: néhány a legfontosabb intézkedések közül, amelyekkel a kormány részben már idén lélegzethez juttatja a vállalkozásokat. „A kabinet válságkezelő programjának lépései nyomán a vállalkozásoknak összesen 400 milliárd forinttal kevesebbet kell befizetniük adók és járulékok formájában idén és jövőre” – többek között ezt mondta el Bajnai Gordon a Menedzserszövetség éves közgyűlésén ma, Budapesten.
bővebben
 
 
(FP24) - Budapest - A kormány tegnapi ülésén tárgyalt a gyermekek napközbeni ellátásának fejlesztéséről, ami fontos eleme a foglalkoztatottság növelését, a gyermeket vállaló nők munkaerőpiacra történő visszatérésének ösztönzését szolgáló intézkedéseknek. Ezt a célt szolgálják a családtámogatási rendszer átalakítására vonatkozó javaslatok is, amelyeket május végén fogadott el az Országgyűlés.
bővebben
 
2009-06-11 13:19:49 | Crédit Agricole
 
(FP24) - Budapest - Magyar nagyvállalati érdeklődők részvételével rendezte meg a fedezeti és derivatív ügyletek elszámolásáról szóló konferenciáját a PriceWaterhouseCoopers és a Calyon Bank. A kockázatkezelési célú ügyletek problémája, hogy míg két vagy több ügylet eredménye végül és összességében kedvező, addig a derivatív ügylet önmagában veszteséges is lehet. Nem mindegy, hogy ez hogyan jelenik meg a könyvekben.
bővebben
PR-ügynökség: ISSUES
 
2009-06-11 11:38:44 | EAST-SIDE-Consulting, Hungary
 
(FP24) - Zürich - A SMART Technologies bejelentette, hogy a Svájcban található Zürichi Nemzetközi Iskola (Zurich International School, ZIS) lesz a SMART első nemzetközi „mintaiskolája.” A Zürich külvárosában elhelyezkedő ZIS a többi SMART bemutató-iskolához hasonlóan demonstrálja a SMART oktatástechnikai termékek használatának előnyeit.
bővebben
 
2009-06-10 16:40:42 | Avnet Technology Solutions Kft.
 
(FP24) - Budapest - Az IDC 2009. első negyedéves szerverpiaci adatai alapján a Sun Microsystems 22%-ban részesedett az x86-os szerverek értékesítési árbevételéből Magyarországon. Ezzel a részesedéssel a második legnagyobb x86-os szervergyártó lett a hazai piacon.
bővebben
PR-ügynökség: LWp Kommunikáció
 
2009-06-10 15:29:50 | Mátrai Borvidék
 
(FP24) - Mátra - Szakadhat eső, fújhat szél, hétágra süthet a nap, a jelképül választott mátrai őzike rendíthetetlenül halad előre a számára kijelölt úton, hirdeti az igét: a legillatosabb borok a Mátrában készülnek.
bővebben
PR-ügynökség: OSCAR Comm.
Kulcsszavak: mátrai borok, kékes, túra
 
2009-06-10 13:21:04 | Súr Község Önkormányzata
 
(FP24) - Súr - Bakonyalja Kupa néven területi labdarúgó bajnokságot szervezett kilenc Komárom-Esztergom megyei csapat.Komárom-Esztergom megye déli csücskében a megyei labdarúgó szövetség által szervezett bajnokságból kilépve területi alapon szerveződött saját labdarúgó bajnokságot hoztak létre a csapatok. Az indok egyszerű: a Bakonyalja aprófalvas települései nem tudják teljesíteni a Komárom-Esztergom Megyei Labdarúgó Szövetség megyei III. osztályú bajnokságának pénzügyi feltételeit.
bővebben
 
2009-06-10 12:58:16 | Adlife Media Point Zrt.
 
(FP24) - Budapest - Az Adlife Media Point Zrt. tisztelettel meghívja Önt a HELP sajtótájékoztatójára és az azt követő állófogadásra. A világszinten is újszerű, magyar kezdeményezés ezen az eseményen mutatkozik be egy mindannyiunkat érintő közügyben, nevezetesen a hirtelen szívhalál témakörében.
bővebben
PR-ügynökség:
 
2009-06-10 12:45:29 | K&H Biztosító
 
(FP24) - Budapest - A június 7-ei viharkárok jellemzően Zala, Veszprém és Szolnok megyéket, de legfőképpen Szabolcs megye beregi részét sújtották, ahol a szélvihar mellett jégverés is pusztított. Az OKF helyi szervei már az éjszaka folyamán 3500 lakossági épületkárt és mintegy 60-65 önkormányzati, illetve egyházi kárt regisztráltak, amelyek szinte kizárólag tető-és üvegkárok.
bővebben
 
2009-06-10 12:32:35 | Lengyel Intézet - Instytut Polski
 
(FP24) - Budapest - Katarzyna Kmita munkásságában a modern vizuális kultúra vívmányait kérdőjelezi meg. Az univerzális szimbólumok tiszta erejű népművészeti motívumokkal való merész társítása révén egyfajta új népiesség meghatározásának igényét fogalmazza meg. A művészi közlés erejét egy hagyományosnak mondható médium – a papírkivágások révén fokozza, ami egyszerre értelmezhető alázatként és provokációként.
bővebben
 
2009-06-09 16:00:00 | Philips Magyarország Kft.
 
(FP24) - Hollandia - A Royal Philips Electronics (NYSE: PHG, AEX: PHI) professzionális fogyasztóit teljes termékskálával és rendszermegoldásokkal, támogatással, illetve útmutatással látja el, hogy segítse őket az energiahatékony világításra történő átállásban. A hagyományos izzók kivonása az Európai Unión belül 2009. szeptember 1-jén kezdődik.
bővebben
 
2009-06-08 11:59:42 | Air France Magyarorszag
 
(FP24) - Párizs - A brazil hatóságok a hétvége folyamán tették közzé, hogy az AF 447-es járat néhány áldozatának holttestét emelték ki az Atlanti Óceánból. Ez a hír mindenki számára nagy jelentőséggel bír. Az Air France mélységes szomorúságát és részvétét fejezi az hozzátartozók felé.
bővebben
 
2009-06-08 11:49:29 | Várpalota Város Önkormányzata
 
(FP24) - Várpalota - A ZÖLD VILÁG Kiállítás és Vásár első napján kerül megrendezésre Várpalota, a TEMA Hungária Egyesület, Porto San Giorgo és a Tema Italia Egyesület szervezésében olasz-magyar nemzetközi konferenciánk.
A konferencia társszervezői: Veszprém Megyei Kereskedelmi és Iparkamara, Pannon Egyetem, KDRIÜ.

bővebben
PR-ügynökség: ZÖLD-EXPO
 
2009-06-07 13:02:04 | REevolutio Consulting
 
(FP24) - Debrecen - A REevolutio Consulting 2009. június 3-án nagy érdeklődés mellett Debrecenben tartotta Regionális Fejlesztési Konferencia-sorozatának első állomását. A Kölcsey Központban megrendezett esemény a területi versenyképesség lehetőségeit tárta az érdeklődők elé, különös tekintettel az észak-alföldi, valamint az észak-nyugat romániai térség együttműködésére A téma aktualitásán túl a rendezvény vonzerejét az előadások magas szakmai színvonala jelentette.
bővebben
 
2009-06-07 12:48:05 | dance4life
 
(FP24) - Budapest - A Magyar Epidemiológiai Központ 2008-as HIV/AIDS statisztikái alapján 2006 óta évente átlagosan egyharmadával nő a vírussal fertőzöttek száma. Nemzetközi adatok arra is rávilágítanak, hogy a leginkább veszélyeztetett csoportot a tizen- és huszonévesek alkotják, akik sok esetben nem fordítanak kellő figyelmet a megfelelő védekezésre.
bővebben
PR-ügynökség: VIRTUALAID PR
 
2009-06-06 15:13:18 | Philips Magyarország Kft.
 
(FP24) - Amsterdam - A Philips vizsgálatai azt mutatják, hogy a vállalati vezetők 20%-kal kevesebbet alszanak, mint kellene. A nem megfelelő alvás rontja a vezetők egészségi állapotát és gátolja a vállalat teljesítményét. Csak kevés menedzser konzultál orvossal alvászavarairól.
bővebben
 
2009-06-04 18:10:59 | Sun Microsystems
 
(FP24) - Budapest - A 2009-es JavaOne konferencián a Sun Microsystems, Inc. (NASDAQ: JAVA) első alkalommal mutatta be a nyilvánosságnak a Java Store portált. A sokoldalú disztribúciós csatornán a fejlesztők közvetlen kapcsolatba léphetnek a világ mintegy 800 millió Java-technológiát alkalmazó számítógépes felhasználójával. Az ügyfélcentrikus webáruházban a vásárlók tetszés szerint böngészhetik és vásárolhatják meg a Java, valamint JavaFX- alapú alkalmazásokat.
bővebben
PR-ügynökség: LWp Kommunikáció
 
2009-06-04 18:00:58 | UNIQA Biztosító Zrt..
 
(FP24) - Balatonföldvár - A hétvégén folytatódik a III. UNIQA Balaton Regatta nyílt amatőr vitorlásverseny sorozata.A most következő futamnak a Balaton legnagyobb kikötőjével rendelkező városa, Balatonföldvár ad helyet.
bővebben
PR-ügynökség: The Explorer Group
 
2009-06-04 14:46:26 | Krakkói Magyar Centrum
 
(FP24) - Krakkó, Prága, Pozsony, Budapest - Június 5-én pénteken, a V4 országok miniszterelnöki találkozóját követően a gyakorlatban is életre kél a „visegrádi gondolat” Lengyelországban: I. VISEGRÁDI FILMFESZTIVÁL címmel egy új fesztivál veszi kezdetét a Krakkói Magyar Centrum szervezésében. Az idén első alkalommal megrendezett vándorfesztivál célja egy olyan ciklikus rendezvény létrehozása, amely minden év nyarán kerül megrendezésre a Visegrádi Négyek országaiban.
bővebben
 
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53
 
 
Onlinefootage.tv - Footage and stories for crossmedia

Footage and stories for crossmedia