Sajtóközlemények
Legfrissebb
SZOMBATON TETŐZIK A HŐSÉG – MEGHOSSZABBÍTJA A II. FOKÚ RIASZTÁST AZ ORSZÁGOS TISZTIFŐORVOS

CSAK OTT, ODA ÉS AKKOR VILÁGÍTSUNK, AHOL ÉS AMIKOR SZÜKSÉGES

MÉG TÖBB NAPON ÁT TART A HŐSÉG, AZ ÉJSZAKÁK SEM HOZNAK ENYHÜLÉST

NEMDOHÁNYZÓK VÉDELME: ÁTLAGOSAN KÉT-HÁROM KIFOGÁS JUT EZER ELLENŐRZÉSRE

GOP-1.1.1-11-2012-0006 „PIACORIENTÁLT KUTATÁS-FEJLESZTÉS A BIOSPIRÁL-2006 KFT-NÉL” CÍMŰ PÁLYÁZAT CÉLJÁRÓL, MEGKEZDÉSÉRŐL

VIRÁGZÁS ELŐTT A PARLAGFŰ | INDUL A PARLAGFŰ POLLEN RIASZTÁSI RENDSZER

„A VÍZÉ LESZ A KORONA” – SIKERREL ZÁRULT AZ ORSZÁGOS HAPPY-HÉT

III. FOKÚ HŐSÉGRIADÓ: MEGHOSSZABBÍTVA!

NÉGY JÓ TANÁCS IDŐSEKNEK A HŐSÉGHULLÁMOK IDEJÉRE

MIRE FIGYELJÜNK GYÓGYSZEREINK ESETÉBEN A NAGY MELEGBEN?

TARTÓS HŐHULLÁM SZOMBATTÓL – III. FOKÚ RIASZTÁST RENDEL EL AZ ORSZÁGOS TISZTIFŐORVOS

ITT A VAKÁCIÓ! HOGYAN KERÜLHETŐK EL A LEGGYAKORIBB FERTŐZÉSEK ÉS A GYERMEKBALESETEK?

II. FOKÚ HŐSÉGRIASZTÁS: CSÜTÖRTÖKIG TART A KÁNIKULA!

TERÜLETI ELLÁTÁSI KÖTELEZETTSÉG: NEM LESZ LEFEDETLEN TÉRSÉG AZ ORSZÁGBAN

KÖZEL SZÁZ ÉVE A CSALÁDOK ÉS A LAKOSSÁG EGÉSZSÉGÉÉRT - VÉDŐNŐK NAPJA 2012.

SZÚNYOG- ÉS KULLANCSRIASZTÓ SZEREK: CSAK AZ ORSZÁGOS TISZTIFŐORVOSI HIVATAL ENGEDÉLYÉVEL!

MÍNUSZ 80 MILLIÁRD - KISZÁMOLTUK: A DOHÁNYZÁS TÁRSADALMI TERHEI MAGYARORSZÁGON

„LYUKAK A VÉDŐHÁLÓN” - A GYERMEKBÁNTALMAZÁS MEGELŐZHETŐ!

KÖZÖS MUNKA A NEMDOHÁNYZÓK VÉDELMÉBEN ÉS A DOHÁNYZÁS VISSZASZORÍTÁSÁRA

JÓL-LÉT ÉS EGÉSZ-SÉG KAMASZKORBAN

SAJTÓKÖZLEMÉNYEK (1042)

Feltöltés 4 lépésben!
SAJTÓKÖZLEMÉNY  FELTÖLTÉSE
2009-06-22 16:12:23 | Magyar Közút Nonprofit Zrt.
 
(FP24) - Balkány, Szakoly, Nyírmihálydi - Teljes egészében európai uniós forrásból, az Észak-alföldi Operatív Program (ÉAOP) keretében újul meg a Balkány–Nyírmihálydi összekötő út teljes hosszában, összesen 10,2 kilométeren. A munkálatok várhatóan kora őszig tartanak. A projektgazda Magyar Közút Nonprofit Zrt. számítása szerint a megújuló út 15 ezer ember számára teremt kulturált körülményeket a mindennapi közlekedésben.
bővebben
PR-ügynökség: ISSUES
 
2009-06-22 16:08:21 | Magyar Közút Nonprofit Zrt.
 
(FP24) - Nyíregyháza, Hajdúnánás - Teljes egészében európai uniós támogatással, az Észak-alföldi Operatív Program (ÉAOP) keretében újul meg Szabolcs megyében a Hajdúnánás–Nyíregyháza összekötő út megyehatár és Nyíregyháza közötti szakasza, 17 kilométeren. A munkálatok várhatóan augusztusig zajlanak.
bővebben
PR-ügynökség: ISSUES
 
2009-06-22 13:12:01 | Adriatic Challenge
 
(FP24) - Balatonfüred - Egyedülálló összefogás a balatoni környezetvédelemért.Hagyományteremtő kezdeményezésnek és számos izgalmas környezettudatos programnak lehetnek részesei azok, akik június 27-28-án ellátogatnak Balatonfüreden a Silver Yacht Kikötőbe az Öko Napokra.
bővebben
 
2009-06-22 10:48:46 | K&H Biztosító Zrt.
 
(FP24) - Budapest - Több, mint 1,7 millió gyermek számára kezdődött meg a nyári szünidő. Sportolás, tánctanulás, lovas- és számítógépes táborok és még számtalan szórakozási és kikapcsolódási lehetőség közül választhatnak a diákok a 2,5 hónapos szabadság alatt, azonban 10-15%-al drágábban, mint tavaly.Nyáron növekszik a balesetek száma a gyerekek körében, így jogos tehát a szülői igény, hogy a táborok szervezői megfelelő biztosításokkal, anyagi segítséget nyújtsanak a táborozó gyerekeknek.
bővebben
PR-ügynökség: LWp Kommunikáció
 
2009-06-19 14:32:43 | Lengyel Intézet - Instytut Polski
 
(FP24) - Budapest - Az egyik leghíresebb kortárs zongoraművész a patrónusa annak a 6 koncertből álló szóló zongora ciklusnak, amelyre 2009. június 17 és 22 között kerül sor Łódź-ban.
bővebben
 
2009-06-19 12:40:52 | Oracle Oktatási Alapítvány
 
(FP24) - Budapest - A magyar diákok első helyezettek lettek az Oracle 2009-es ThinkQuest weboldalépítő versenyén.Az Oracle Oktatási Alapítvány (Oracle Education Foundation – OEF) által szponzorált ThinkQuest egy weboldalkészítő verseny, ahol a tanulói csapatoknak szabadon választott témában kell oktatási weboldalt készíteniük.
bővebben
PR-ügynökség: LWp Kommunikáció
 
 
(FP24) - Budapest - Nagyon fontos, hogy a Kreativitás és Innováció Európai Évében éppen Budapest adhat otthont annak a nemzetközi és hazai összefogás révén létrejött konferenciának, amely a társadalmi innováció jelentőségét hirdeti – fogalmazott Herczog Edit, európai parlamenti képviselő. A képviselő szerint Európának és Magyarországnak is ki kell terjesztenie az innováció gondolatát a szűken vett technológiai kérdések felől a tágabb társadalmi folyamatok irányába...
bővebben
 
 
(FP24) - Budapest - Az ÁNTSZ Országos Szakmai Módszertani Központ Egészségmonitorozási Osztálya június 30-ig tartó országos lakossági egészségfelmérésében, az OLEF 2009-ben több mint 3 ezer település 196 ezer lakosát kérdezi meg – a felméréseik történetében most először interneten. A kérdőív kitöltése max. 15-20 percet vesz igénybe. A programra még lehet jelentkezni. Aki szívesen kitöltené az egészségi állapottal összefüggő anonim kérdőívet, a www.olef.oszmk.hu weboldalon ezt megteheti.
bővebben
 
2009-06-18 15:34:36 | Philips Magyarország Kft.
 
(FP24) - Chicago - A Philips csúcstechnológiájú orvosi komputer tomográfiai (CT) szkennerjének köszönhetően megdöbbentő háromdimenziós képek kerültek nyilvánosságra a múmiáról, amelyet 3000 évvel ezelőtt zártak szarkofágjába.
bővebben
 
 
(FP24) - Budapest - A válságkezelő kormány július 1-jével felfüggeszti a lakástámogatások jelenlegi rendszerét. Ezzel egy időben július 1-jén előterjesztést nyújt be egy újabb, célzottabb lakástámogatási rendszer kiépítésére.
bővebben
 
2009-06-18 13:35:18 | XII. Zsidó Nyári Fesztivál
 
(FP24) - Budapest - Klasszikus és világzenei sztárok a Dohány utcai zsinagógában, kántorkoncert a budai Frankel Leo utcai zsinagógában. Először koncertezik a Dohány utcai zsinagógában a világhírű Izraeli Filharmonikus Zenekar , az est karmestere Riccardo Muti, - aki többek között 15 évig volt a milánói Scala zeneigazgatója . A tervezett program: Beethoven: III. (Eroica) szimfónia és Mendelssohn: IV. (Olasz) szimfónia. A koncert időpontja szeptember 7.
bővebben
 
2009-06-18 13:00:21 | rEVOLUTION Software Kft.
 
(FP24) - Budapest - A rEVOLUTION Software tapasztalatai alapján a nehéz gazdasági körülmények hatása egyértelműen érezhető az ügyviteli rendszerek piacán. 30%-kal csökkenő kereslet mellett azonban erőteljesebb elhatározás jellemzi a bevezetést fontolgató cégeket. A jelenleg érdeklődő cégek közül a kisebb, bizonytalanabb, csak puhatolózó cégek szinte teljesen eltűntek, míg a modernizálásra, változásra elkötelezett, közepes méretű cégeknél a cselekvési készség inkább még nőtt is.
bővebben
PR-ügynökség: LWp Kommunikáció
 
2009-06-17 13:16:53 | Magyar Közút Nonprofit Zrt.
 
(FP24) - Baktalórántháza, Székely - Az elmúlt hetekben kezdődött meg és a tervek szerint augusztus végére fejeződik be az Észak-Alföldi Operatív Program (ÉAOP) keretében a Székely–Baktalórántháza összekötő út 14 kilométeres szakaszának régóta várt felújítása. A beavatkozás költségeit teljes egészében az Európai Unió strukturális alapjai állják. A projektgazda Magyar Közút Nonprofit Zrt. számítása szerint a megújuló út tízezer ember számára biztosít színvonalas közúti közlekedési körülményeket a megyeszékhelyre, illetve a kistérségi központba.
bővebben
PR-ügynökség: ISSUES
 
2009-06-17 13:16:01 | Red Lemon Media
 
(FP24) - Siófok - A legendás zenekar egykori oszlopos tagja várja a június 27-i eseményt, mert úgy véli, kevés a jó Hungária feldolgozás, és már arra is van terve, mit visel majd a nagy este tiszteletére. Szikora elárulta, nagyon örül ennek a kezdeményezésnek, hiszen úgy látja, a könnyűzene nincs a helyén kezelve, és ez egy út afelé, hogy megfelelő legyen a hazai zenészek és a műfaj megítélése.
bővebben
 
2009-06-17 13:12:45 | Magyar Közút Nonprofit Zrt.
 
(FP24) - Nyíregyháza, Dombrád - Európai uniós forrásból, az Észak-Alföldi Operatív Program (ÉAOP) keretében újul meg a Nyíregyháza–Dombrád összekötő út két szakasza, több mint 15 kilométer hosszúságban. A felújításban érintett lakosság száma mintegy 133 ezer fő. A munkálatok nemrég kezdődtek meg, és várhatóan augusztusig tartanak. Részleges korlátozások lesznek, de a kivitelező ígérete szerint a közlekedés a felújítás alatt folyamatos lesz.
bővebben
PR-ügynökség: ISSUES
 
2009-06-17 13:01:37 | Progresszív Intézet
 
(FP24) - Budapest - A Progresszív Intézet 2008 októberében már kutatta, milyen a köztársasági elnök megítélése a társadalomban. A korábbi és a jelenlegi adatokat összehasonlítva az látszik, hogy tavaly október óta többen lettek, akik inkább megosztó személyiségnek látják Sólyom Lászlót: 40-ről 47 százalékra nőtt arányuk. Ezzel szemben csak 31% vélekedik úgy, hogy a köztársasági elnök megnyilvánulásaival egységet teremt.
bővebben
 
2009-06-17 12:46:04 | Greenpeace Magyarország Egyesület
 
(FP24) - Budapest - Húsz Greenpeace aktivista vert tábort ma délelőtt a Miniszterelnöki Hivatal elé azzal a céllal, hogy megvárják, amíg a kvótakereskedelemből származó 28,2 milliárd forintos bevételre kiírják a zöld pályázatokat. A Környezetvédelmi Minisztérium már márciusra ígérte a Zöld Beruházási Rendszer elindítását, azonban ez a mai napig nem történt meg. A zöld szervezet aggódik, hogy a pénz esetleg már nem is áll rendelkezésre teljes egészében, ezért elsősorban Bajnai Gordon miniszterelnöktől várja az ügy tisztázását.
bővebben
 
 
(FP24) - Székesfehérvár - Öt kilométeres kerékpárutat adtak át szerdán Székesfehérváron. A 125 millió forintos beruházást Warvasovszky Tihamér polgármester adta át a bicikliseknek, majd a jelenlévő képviselőtestületi tagokkal együtt kerékpárra ülve avatták fel az utat. A tavaly átadott Kisfalud-Dinnyés közötti szakasszal együtt 10 kilométernyi bővülést eredményeztek a 2008-2009-es évek a fehérvári – eddig 27 kilométernyi – kerékpárút hálózatban.

bővebben
 
 
(FP24) - Budapest - A Magyar Köztársaság Kormánya 2009. június 16-án ünnepi keretek között emlékezett meg az 1956-os forradalom és szabadságharc mártírjairól, az Ötvenhatos Vértanúkról valamint Nagy Imre és mártírtásai 20 évvel ezelőtti újratemetésről, a 20 éves Magyar Köztársaságról. A nap folyamán több százan helyezték el az emlékezés virágait a Műcsarnok lépcsőin, a Hősök terén megrendezett ünnepi koncerten pedig ötezernél is több néző vett részt.
bővebben
 
2009-06-16 21:29:33 | Pannon GSM Távközlési Zrt.
 
(FP24) - Budapest - Tizennyolcadik alkalommal hirdette ki díjazottait a Pannon Példakép Alapítvány. Az idén megújult díjazási rendszer szerint minden negyedévben tematikusan, meghatározott szempontrendszer alapján választják ki Magyarország Példaképeit. 2009 második negyedévében az Alapítvány Kuratóriuma olyan 25 év alatti fiatalokat részesített az elismerésben, akik valamely, a társadalom számára fontos területen kiemelkedő teljesítményt nyújtanak.
bővebben
 
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53
 
 
Onlinefootage.tv - Footage and stories for crossmedia

Footage and stories for crossmedia