Sajtóközlemények
Legfrissebb
SZOMBATON TETŐZIK A HŐSÉG – MEGHOSSZABBÍTJA A II. FOKÚ RIASZTÁST AZ ORSZÁGOS TISZTIFŐORVOS

CSAK OTT, ODA ÉS AKKOR VILÁGÍTSUNK, AHOL ÉS AMIKOR SZÜKSÉGES

MÉG TÖBB NAPON ÁT TART A HŐSÉG, AZ ÉJSZAKÁK SEM HOZNAK ENYHÜLÉST

NEMDOHÁNYZÓK VÉDELME: ÁTLAGOSAN KÉT-HÁROM KIFOGÁS JUT EZER ELLENŐRZÉSRE

GOP-1.1.1-11-2012-0006 „PIACORIENTÁLT KUTATÁS-FEJLESZTÉS A BIOSPIRÁL-2006 KFT-NÉL” CÍMŰ PÁLYÁZAT CÉLJÁRÓL, MEGKEZDÉSÉRŐL

VIRÁGZÁS ELŐTT A PARLAGFŰ | INDUL A PARLAGFŰ POLLEN RIASZTÁSI RENDSZER

„A VÍZÉ LESZ A KORONA” – SIKERREL ZÁRULT AZ ORSZÁGOS HAPPY-HÉT

III. FOKÚ HŐSÉGRIADÓ: MEGHOSSZABBÍTVA!

NÉGY JÓ TANÁCS IDŐSEKNEK A HŐSÉGHULLÁMOK IDEJÉRE

MIRE FIGYELJÜNK GYÓGYSZEREINK ESETÉBEN A NAGY MELEGBEN?

TARTÓS HŐHULLÁM SZOMBATTÓL – III. FOKÚ RIASZTÁST RENDEL EL AZ ORSZÁGOS TISZTIFŐORVOS

ITT A VAKÁCIÓ! HOGYAN KERÜLHETŐK EL A LEGGYAKORIBB FERTŐZÉSEK ÉS A GYERMEKBALESETEK?

II. FOKÚ HŐSÉGRIASZTÁS: CSÜTÖRTÖKIG TART A KÁNIKULA!

TERÜLETI ELLÁTÁSI KÖTELEZETTSÉG: NEM LESZ LEFEDETLEN TÉRSÉG AZ ORSZÁGBAN

KÖZEL SZÁZ ÉVE A CSALÁDOK ÉS A LAKOSSÁG EGÉSZSÉGÉÉRT - VÉDŐNŐK NAPJA 2012.

SZÚNYOG- ÉS KULLANCSRIASZTÓ SZEREK: CSAK AZ ORSZÁGOS TISZTIFŐORVOSI HIVATAL ENGEDÉLYÉVEL!

MÍNUSZ 80 MILLIÁRD - KISZÁMOLTUK: A DOHÁNYZÁS TÁRSADALMI TERHEI MAGYARORSZÁGON

„LYUKAK A VÉDŐHÁLÓN” - A GYERMEKBÁNTALMAZÁS MEGELŐZHETŐ!

KÖZÖS MUNKA A NEMDOHÁNYZÓK VÉDELMÉBEN ÉS A DOHÁNYZÁS VISSZASZORÍTÁSÁRA

JÓL-LÉT ÉS EGÉSZ-SÉG KAMASZKORBAN

SAJTÓKÖZLEMÉNYEK (1042)

Feltöltés 4 lépésben!
SAJTÓKÖZLEMÉNY  FELTÖLTÉSE
2009-08-06 15:12:29 | Crédit Agricole
 
(FP24) - Budapest - A bevezetett roncsprémium-akcióknak köszönhetően idén a vártnál jobb készpénzpozícióban, de nem jobb eredménnyel zárnak az európai autógyártók, és a válság előtti keresleti szint elérésére 2014-ig nincs is esély – állapítja meg legfrissebb elemzésében Christophe Boulanger, a Calyon Bank elemzője. A roncsprémium hosszú távú ártorzító hatása kivédhetetlen. A válság nyertese a Fiat és az agresszív üzletpolitikát folytató Volkswagen lehet.
bővebben
PR-ügynökség: ISSUES
 
 
(FP24) - Párizs - Hatvan évvel a megalapítása után, egy teljesen megváltozott politikai és gazdasági környezetben az Európa Tanács új kihívásokkal néz szembe az emberi jogok és a demokratikus elvek kérdése területén Európában.
bővebben
 
 
(FP24) - Strasbourg - „Napjaink gazdasági válságának időszakában fontosabb, mint eddig bármikor, hogy az államok költségvetését abból a szempontból is szemügyre vegyük, hogy az mennyire tartalmazza az emberi jogok figyelembe vételének szempontjait is” – jelentette ki Thomas Hammarberg, az Európa Tanács Emberi Jogi Biztosa a ma megjelent közleményében.
bővebben
 
2009-08-06 10:02:32 | Opten Kft.
 
(FP24) - Budapest - Idén az első 7 hónapban éppen 9000 céggel szemben indult felszámolási eljárás Magyarországon, miközben tavaly egész évben 11500 cég jutott erre a sorsra – derül ki az Opten céginformációs szolgáltató legfrissebb adataiból. Az első 7 hónapban a felszámolások és a végelszámolások száma egyaránt 35 százalékkal emelkedett.
bővebben
PR-ügynökség: ISSUES
 
 
(FP24) - Dercen - Bakos Csaba a munkácsi járási Dercenben született, és ott is érettségizett a magyar középiskolában. Saját bevallása szerint akkor még egy kicsit sem tudott oroszul, de felvételt nyert a Kijevi Színművészeti Főiskola második magyar évfolyamába. A főiskola befejezése után a tehetséges fiatal színész az ukrán fővárosban maradt, ahol tíz év alatt ismert tv-s producer lett. Csabával Dercenben, szülőházában beszélgettünk.
bővebben
 
 
(FP24) - Visk - Játszóteret építettek a viski református parókia udvarán a helyi presbitérium tagjai. A gyerekek örömmel vették birtokukba a fából faragott játékokat.
bővebben
 
 
(FP24) - Beregszász - Július utolsó napján Beregszászban koncertezett a Pokolgép együttes. A koncert előtti percekben, a szabadtéri színpad közelében beszélgettünk Kukovecz Gábor gitáros-zeneszerzővel, a Pokolgép alapító tagjával, a zenekar vezetőjével.
bővebben
Kulcsszavak: Pokolgép
 
 
(FP24) - Kisbakos - Öt éve minden augusztus első vasárnapján falunapot tartanak Kisbakosban. A beregszászi járási Szvoboda Községi Tanácshoz öt falu tartozik, amely közül a 309 lakosú Kisbakost 95%-ban magyarok lakják. A falunapokat külön-külön szervezik a közigazgatásilag egy községnek számító kis falvak lakói – tudtam meg Szanyi Jánostól, a KMKSZ Bakosi Alapszervezetének elnökétől és Orbán Róbert szervezőtől, aki öt éve fáradhatatlanul szervezi a falunapokat.
bővebben
 
 
(FP24) - Gecse - A beregszászi járási Mezőgecsében Lemák Zsolték tegnapelőtt arra ébredtek, hogy fejük alatt meleg a párna, felmelegítette az ágy támlája. Zsolt elhúzta a franciaágyat és döbbenten tapasztalta, hogy az ágy mögött forró a tapéta. A tapéta alatt a vakolat már annyira meleg – tanúsíthatom –, hogy sokáig nem is állja az ember keze.
bővebben
 
 
(FP24) - Dercen - Bakos Csaba a munkácsi járási Dercenben született, és ott is érettségizett a magyar középiskolában. Saját bevallása szerint akkor még egy kicsit sem tudott oroszul, de felvételt nyert a Kijevi Színművészeti Főiskola második magyar évfolyamába. A főiskola befejezése után a tehetséges fiatal színész az ukrán fővárosban maradt, ahol tíz év alatt ismert tv-s producer lett. Csabával Dercenben, szülőházában beszélgettünk.
bővebben
 
 
(FP24) - Ukrajna - Olekszij Pukacs rendőrtábornok, akit mintegy két héttel ezelőtt vettek őrizetbe Georgij Gongadze újságíró 2000-ben történt meggyilkolásáért, könnyen tönkreteheti számos politikus karrierjét és gondtalan nyugdíjas éveit azok közül, akiknek a hangja hallható Melnicsenko őrnagy elhíresült magnófelvételein, amelyeket még Leonyid Kucsma államfő dolgozószobájában rögzített az állami őrszolgálat renitens tisztje.
bővebben
 
 
(FP24) - Csepel - Varju László, a Nemzeti Fejlesztési és Gazdasági Minisztérium (NFGM) államtitkára, dr. Steiner Pál, a Közép-Magyarországi Regionális Fejlesztési Tanács elnöke, és Fejős Mihály, az ÁTI-Sziget Ipari Park ügyvezető igazgatója közösen adta át az egykori Csepel Autógyár rehabilitációjának legújabb állomását.
bővebben
 
2009-08-05 10:33:05 | B&D ComMedia Kommunikációs Iroda
 
(FP24) - Budapest - A Pernod Ricard által meghirdetett és elindított licitálás a G.H. Mumm champagne-ra múlt pénteken lezárult. A 3 literes, tavalyi budapesti Forma 1 futam dobogósainak (Heikki Kovalainen, Kimi Räikkönen és Timo Glock) aláírásával fémjelzett limitált szériájú palack árverése 50 000 forintról indult és a kikiáltási ár több mint kétszereséért, 114 000 forintért kelt el. A Pernod Ricard az árverés végösszegét megduplázza, így 228 000 forinttal a GRSP szervezetet támogatja.
bővebben
Kulcsszavak: Forma-1, Pernod Ricard
 
 
(FP24) - Budapest - Az elmúlt 24 órában Magyarországon 24 influenza A(H1N1)v gyanús beteg mintáját vizsgálta az ÁNTSZ Országos Epidemiológiai Központ. Három esetben igazolták az új influenza vírus kóroki szerepét, így az eddig megerősített esetek száma 2009. május 29. óta 105.
bővebben
Kulcsszavak: influenza
 
 
(FP24) - Budapest - Az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat (ÁNTSZ), vagy a Mezőgazdasági Szakigazgatási Hivatal (MGSZH) ellenőrének adja ki magát az a férfi, aki több budapesti kerület vendéglátóegységében, cukrászdájában is járt.
bővebben
Kulcsszavak: ellenőr
 
 
(FP24) - Budapest - A zöldtárca kiírta Magyarország első klímavédelmi lakossági programját, a Zöld Beruházási Rendszer részét képező Klímabarát Otthon pályázatot. A szén-dioxid-kvóta eladásokból származó bevételből a tárca első lépésként panelházak energiatakarékossági felújítását támogatja, melytől jó hatásfokú, mérhető szén-dioxid kibocsátás csökkentést vár, miközben ez jelentős megtakarítást jelent a panellakók közüzemi számláiban.
bővebben
 
 
(FP24) - Budapest - Meggyőződésünk, hogy a kutatás-fejlesztés és az innováció a válságból való kilábalás, a gazdasági folyamatok megújításának egyik fontos eszköze. Hazánk versenyképességének növelése érdekében a kormány szándéka, hogy az érintett tudományos és civil szervezetekkel együttműködve hatékony és összehangolt kormányzati koordinációt alakítson ki.
bővebben
Kulcsszavak: tudomány, innováció
 
2009-08-04 13:41:40 | Garantiqa Hitelgarancia Zrt.
 
(FP24) - Budapest - Dinamikusan nő az érdeklődés az EU-s pályázati visszafizetési garanciák iránt. A Garantiqa Hitelgarancia Zrt. (Garantiqa) az év első felében 2,7 milliárd forint értékben vállalt pályázati visszafizetési garanciát, ez csaknem háromszorosa a tavalyi egész éves pályázati garanciavállalásnak. A társaság minden ügyletet kizárólag saját kockázatra, azaz állami viszontgarancia nélkül köt meg.
bővebben
PR-ügynökség: ISSUES
 
2009-08-04 11:14:49 | Galgamácsa
 
(FP24) - Galgamácsa - A mai napon valamennyi korosztály birtokba veheti a megújult és korszerű, EU-s szabványoknak megfelelő játszóteret, amely a CBA és a Procter&Gamble közös – a „Közösség Szíve” (KÖSZI) néven futó – adományozási programja keretében szépült meg. A „Közösség Szíve” kezdeményezés hároméves fennállása óta a közösségi célok, fejlesztések felkarolását, támogatását tűzte zászlajára, s mindezt a vásárlók bevonásával teszi.
bővebben
PR-ügynökség: B&P BrandAktív
 
2009-08-04 11:07:58 | Sharp Electronics Hungary
 
(FP24) - Bécs - A Sharp és a Sony végleges megállapodást kötött a nagyméretű LCD panelek és modulok gyártására és értékesítésére létrejövő vegyesvállalatot illetően.
bővebben
PR-ügynökség: East Side Consulting
Kulcsszavak: Sharp, Sony
 
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53
 
 
Onlinefootage.tv - Footage and stories for crossmedia

Footage and stories for crossmedia