Sajtóközlemények
Legfrissebb
SZOMBATON TETŐZIK A HŐSÉG – MEGHOSSZABBÍTJA A II. FOKÚ RIASZTÁST AZ ORSZÁGOS TISZTIFŐORVOS

CSAK OTT, ODA ÉS AKKOR VILÁGÍTSUNK, AHOL ÉS AMIKOR SZÜKSÉGES

MÉG TÖBB NAPON ÁT TART A HŐSÉG, AZ ÉJSZAKÁK SEM HOZNAK ENYHÜLÉST

NEMDOHÁNYZÓK VÉDELME: ÁTLAGOSAN KÉT-HÁROM KIFOGÁS JUT EZER ELLENŐRZÉSRE

GOP-1.1.1-11-2012-0006 „PIACORIENTÁLT KUTATÁS-FEJLESZTÉS A BIOSPIRÁL-2006 KFT-NÉL” CÍMŰ PÁLYÁZAT CÉLJÁRÓL, MEGKEZDÉSÉRŐL

VIRÁGZÁS ELŐTT A PARLAGFŰ | INDUL A PARLAGFŰ POLLEN RIASZTÁSI RENDSZER

„A VÍZÉ LESZ A KORONA” – SIKERREL ZÁRULT AZ ORSZÁGOS HAPPY-HÉT

III. FOKÚ HŐSÉGRIADÓ: MEGHOSSZABBÍTVA!

NÉGY JÓ TANÁCS IDŐSEKNEK A HŐSÉGHULLÁMOK IDEJÉRE

MIRE FIGYELJÜNK GYÓGYSZEREINK ESETÉBEN A NAGY MELEGBEN?

TARTÓS HŐHULLÁM SZOMBATTÓL – III. FOKÚ RIASZTÁST RENDEL EL AZ ORSZÁGOS TISZTIFŐORVOS

ITT A VAKÁCIÓ! HOGYAN KERÜLHETŐK EL A LEGGYAKORIBB FERTŐZÉSEK ÉS A GYERMEKBALESETEK?

II. FOKÚ HŐSÉGRIASZTÁS: CSÜTÖRTÖKIG TART A KÁNIKULA!

TERÜLETI ELLÁTÁSI KÖTELEZETTSÉG: NEM LESZ LEFEDETLEN TÉRSÉG AZ ORSZÁGBAN

KÖZEL SZÁZ ÉVE A CSALÁDOK ÉS A LAKOSSÁG EGÉSZSÉGÉÉRT - VÉDŐNŐK NAPJA 2012.

SZÚNYOG- ÉS KULLANCSRIASZTÓ SZEREK: CSAK AZ ORSZÁGOS TISZTIFŐORVOSI HIVATAL ENGEDÉLYÉVEL!

MÍNUSZ 80 MILLIÁRD - KISZÁMOLTUK: A DOHÁNYZÁS TÁRSADALMI TERHEI MAGYARORSZÁGON

„LYUKAK A VÉDŐHÁLÓN” - A GYERMEKBÁNTALMAZÁS MEGELŐZHETŐ!

KÖZÖS MUNKA A NEMDOHÁNYZÓK VÉDELMÉBEN ÉS A DOHÁNYZÁS VISSZASZORÍTÁSÁRA

JÓL-LÉT ÉS EGÉSZ-SÉG KAMASZKORBAN

SAJTÓKÖZLEMÉNYEK (1042)

Feltöltés 4 lépésben!
SAJTÓKÖZLEMÉNY  FELTÖLTÉSE
 
(FP24) - Újbuda, Budapest - Újbuda Önkormányzata a kerület gyermekeit és szüleit az országban egyedülálló módon támogatja. Az első és második osztályosok minden évben ingyen tankönyvcsomagot kapnak, az önkormányzat az ötödik és hatodik évfolyamra járó tanulók számára kerékpár, kismotor KRESZ tanfolyamot szervez, idén először pedig anyagi eszközökkel is támogatja a 17. életévüket betöltő, kerületi iskolában tanuló diákok jogosítvány megszerzését.
bővebben
Kulcsszavak: újbuda, sport, egészség
 
2009-09-07 14:53:30 | Magyar Közút Nonprofit Zrt.
 
(FP24) - Nagykálló - Az Európai Uniós strukturális alapok forrásaiból, az Észak-Alföldi Operatív Program (ÉAOP) keretében újul meg a Nyíregyháza–Nyírbátor összekötő út 8,2 kilométeres szakasza a megyeszékhelytől az M3-as csomópontjáig. A munkálatok októberig zajlanak.
bővebben
PR-ügynökség: ISSUES
 
2009-09-07 14:25:18 | Crédit Agricole
 
(FP24) - Budapest - A vártnál is jobban sújtotta a válság az európai légi közlekedést az első félévben, de az ágazat feltehetőleg túl van a nehezén. Az utasszámok cégtől függően 5–15 százalékkal estek vissza, a légi teherszállítás pedig 15–25 százalékos veszteséget szenvedett el. A légitársaságok likviditása a veszteségek ellenére erős, így 2011-ben megkezdődhet az ágazat növekedése.
bővebben
PR-ügynökség: ISSUES
 
2009-09-07 12:44:21 | Opten Kft.
 
(FP24) - Budapest - Az előző havinál 70 százalékkal, az egy évvel ezelőttinél 27 százalékkal kevesebb céggel szemben indult felszámolási eljárás 2009 augusztusában. „Korai lenne trendváltásról beszélni, hiszen minden korábbi adat azt mutatja, hogy a KKV-k válsága még nem ér véget” – nyilatkozta az adatokat közzétevő céginformációs szolgáltató, az Opten Kft. stratégiai igazgatója.
bővebben
PR-ügynökség: ISSUES
 
2009-09-05 15:54:26 | FIDESZ - Magyar Polgári Szövetség
 
(FP24) - Budapest - Az állami fizetések ügyében az MSZP továbbra is hülyének nézi az embereket. A Fidesz több hónapja benyújtotta az Országgyűlésnek az állami fizetések csökkentéséről szóló javaslatát, azt azonban a szocialisták még csak napirendre venni sem voltak hajlandók.
bővebben
 
2009-09-05 15:50:03 | FIDESZ - Magyar Polgári Szövetség
 
(FP24) - Budapest - Az MSZP ma ugyanazt tette, mint az elmúlt hét évben folyamatosan, csak magukkal foglalkoztak, az ország érdeke pedig egyáltalán nem számít nekik. Ma Magyarországnak sokkal súlyosabb problémái vannak annál, mint hogy éppen ki kerül be az MSZP ilyen-olyan bizottságaiba. Az MSZP képtelen megoldani Magyarország valódi problémáit, ezért az országnak mielőbbi változásra van szüksége.
bővebben
 
 
(FP24) - Budapest - Tisztelt Helsinki Bizottság! Állásfoglalásunkat kérték a Meleg Méltóság Menetével, és a megfélemlítő törekvésekkel kapcsolatban. Meggyőződésünk változatlan. A Magyar Szocialista Párt abban hisz, hogy a modern és szabad Európában, a modern és szabad európai Magyarországon mindenkinek joga van ahhoz, hogy az lehessen, aki lenni akar: úgy és azzal keresse a boldogulását és a boldogságát, ahogy és akivel neki a szíve szerint való.
bővebben
 
 
(FP24) - Csepel - A beküldött hét mintából négy bizonyult pozítivnak az ÁNTSZ Országos Epidemiológiai Központja felsőlégúti víruslaboratóriumában a pénteken este végzett vizsgálatok során.
bővebben
Kulcsszavak: influenza, H1N1, Csepel
 
2009-09-04 20:07:19 | Gézengúz Alapitvány
 
(FP24) - Budapest - A Gézengúz Alapítvány a gyermekek egészséges fejlődése érdekében szeptember 4-én öt HUPLE® mozgás- és koordinációfejlesztő segédeszközt adott át III. kerületi önkormányzatnak. Az adományozás célja az integráltan működő önkormányzati bölcsődékben, óvodákban ellátott sajátos nevelési igényű gyermekek közösségben való fejlesztésének támogatása.
bővebben
Kulcsszavak: gézengúz, egészség
 
2009-09-04 12:36:45 | Magyar Közút Nonprofit Zrt.
 
(FP24) - Kunfehértó - Bács-Kiskun megyében befejeződött az útfelújítás Kiskunhalas és Jánoshalma között. A több mint 20 kilométeres útszakasz felújítását az Európai Regionális Fejlesztési Alap forrásainak igénybevételével, 715 millió forintból végezték el a Dél-Alföldi Operatív Program (DAOP) keretében.
bővebben
PR-ügynökség: ISSUES
 
2009-09-04 11:56:51 | Magyar Közút Nonprofit Zrt.
 
(FP24) - Nádudvar, Kaba - Az Európai Unió strukturális alapjainak támogatásával, az Észak-Alföldi Operatív Program (ÉAOP) keretében év végére felújítják a Nádudvar–Kaba összekötő utat, közel tíz kilométeren. A projekt a megyében zajló régiós útfelújítások sorába illeszkedik. A kivitelező ígérete szerint a közlekedés a felújítás alatt lassabb, de folyamatos lesz.
bővebben
PR-ügynökség: ISSUES
 
2009-09-04 11:54:03 | Magyar Közút Nonprofit Zrt.
 
(FP24) - Létavértes - Az Észak-Alföldi Operatív Program (ÉAOP) keretében, az Európai Unió strukturális alapjainak támogatásával újul meg két útszakasz Debrecentől délkeletre. A felújításban közvetlenül érintettek száma mintegy 20 ezer fő. A munkálatok most kezdődnek meg, és várhatóan még ebben az évben befejeződnek.
bővebben
PR-ügynökség: ISSUES
 
2009-09-04 11:51:03 | Magyar Közút Nonprofit Zrt.
 
(FP24) - Hajdúdorog - Az Európai Unió strukturális alapjainak támogatásával, az Észak-Alföldi Operatív Program (ÉAOP) keretében újabb négy útszakaszon indult meg a mellékutak felújítása Hajdú-Bihar megyében, ezúttal a megye nyugati részén. Az érintett utak együttes hossza 17,6 kilométer, a munkálatok összköltsége 507,2 millió forint, a közvetlenül érintett lakosság száma pedig 66 ezer főre becsülhető.
bővebben
PR-ügynökség: ISSUES
 
2009-09-02 15:17:34 | Magyar Közút Nonprofit Zrt.
 
(FP24) - Hajdúszovát - Az Európai Unió strukturális alapjainak támogatásával, az Észak-Alföldi Operatív Program (ÉAOP) keretében újul meg a Debrecen és Hajdúszovát közötti 14 kilométer hosszú útszakasz. A munkálatok most kezdődtek meg, és várhatóan őszig tartanak. Részleges korlátozások lehetségesek, de a kivitelező ígérete szerint a közlekedés a felújítás alatt folyamatos lesz.
bővebben
PR-ügynökség: ISSUES
 
 
(FP24) - Nagykunság - Befejeződött az első régészeti lelőhely feltárása a Nagykunsági árapasztó tározó tervezett építési területén, a Hanyi–Tiszasülyi tározónál pedig már minden feltáró munkát lezártak. A Vásárhelyi Terv Továbbfejlesztése (VTT) keretében megvalósuló tiszai tározók közül ennek a két tározónak a kivitelezési munkái csaknem egy időben kezdődnek meg szeptember végén.
bővebben
PR-ügynökség: ISSUES
 
 
(FP24) - Budapest - A SPAR Magyarország Kft. alapfilozófiája az etikus üzleti magatartáson alapszik, a minőségi kereskedelmen, a vásárlók magas szintű szolgálatán. A SPAR értékeli vásárlóinak hűségét, megköszöni bizalmukat, ezért 2009. szeptember 3-tól az ország valamennyi SPAR és INTERSPAR áruházában bevezeti a SuperShop programot.
bővebben
Kulcsszavak: Spar, supershop
 
 
(FP24) - Budapest - A Közlekedési, Hírközlési és Energiaügyi Minisztérium honlapján közzétette a regionális megrendelő funkcióra alkalmas szervezet szervezeti és működési kereteiről szóló javaslatot.
bővebben
 
 
(FP24) - Budapest - A Kormány nemrégiben elfogadott feladatkiosztó határozatában foglalt határidőnek megfelelően augusztus 31-ig elkészült a regionális megrendelő funkcióra alkalmas szervezet szervezeti és működési kereteiről szóló javaslat.


bővebben
 
 
(FP24) - Budapest - A SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft. és a SuperShop Kft. tisztelettel meghívja Önt közös sajtótájékoztatójára, ahol a SPAR Csoport teljes hálózatában 2009. szeptember 3-tól bevezetésre kerülő, hazánkban egyedülálló, megújult törzsvásárlói program kerül bemutatásra.
bővebben
 
 
(FP24) - London - „Új Föld Megállapodás” elnevezéssel 2009. augusztus 26-án Londonban kampány indult az Európa Tanács Parlamenti Közgyűlése környezetvédelmi bizottságának támogatásával annak érdekében, hogy rábírják a gazdag országokat, Koppenhágában vállaljanak kötelezettséget arra, hogy többet tesznek a klímaváltozás ellen.
bővebben
 
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53
 
 
Onlinefootage.tv - Footage and stories for crossmedia

Footage and stories for crossmedia