Sajtóközlemények
Legfrissebb
SZOMBATON TETŐZIK A HŐSÉG – MEGHOSSZABBÍTJA A II. FOKÚ RIASZTÁST AZ ORSZÁGOS TISZTIFŐORVOS

CSAK OTT, ODA ÉS AKKOR VILÁGÍTSUNK, AHOL ÉS AMIKOR SZÜKSÉGES

MÉG TÖBB NAPON ÁT TART A HŐSÉG, AZ ÉJSZAKÁK SEM HOZNAK ENYHÜLÉST

NEMDOHÁNYZÓK VÉDELME: ÁTLAGOSAN KÉT-HÁROM KIFOGÁS JUT EZER ELLENŐRZÉSRE

GOP-1.1.1-11-2012-0006 „PIACORIENTÁLT KUTATÁS-FEJLESZTÉS A BIOSPIRÁL-2006 KFT-NÉL” CÍMŰ PÁLYÁZAT CÉLJÁRÓL, MEGKEZDÉSÉRŐL

VIRÁGZÁS ELŐTT A PARLAGFŰ | INDUL A PARLAGFŰ POLLEN RIASZTÁSI RENDSZER

„A VÍZÉ LESZ A KORONA” – SIKERREL ZÁRULT AZ ORSZÁGOS HAPPY-HÉT

III. FOKÚ HŐSÉGRIADÓ: MEGHOSSZABBÍTVA!

NÉGY JÓ TANÁCS IDŐSEKNEK A HŐSÉGHULLÁMOK IDEJÉRE

MIRE FIGYELJÜNK GYÓGYSZEREINK ESETÉBEN A NAGY MELEGBEN?

TARTÓS HŐHULLÁM SZOMBATTÓL – III. FOKÚ RIASZTÁST RENDEL EL AZ ORSZÁGOS TISZTIFŐORVOS

ITT A VAKÁCIÓ! HOGYAN KERÜLHETŐK EL A LEGGYAKORIBB FERTŐZÉSEK ÉS A GYERMEKBALESETEK?

II. FOKÚ HŐSÉGRIASZTÁS: CSÜTÖRTÖKIG TART A KÁNIKULA!

TERÜLETI ELLÁTÁSI KÖTELEZETTSÉG: NEM LESZ LEFEDETLEN TÉRSÉG AZ ORSZÁGBAN

KÖZEL SZÁZ ÉVE A CSALÁDOK ÉS A LAKOSSÁG EGÉSZSÉGÉÉRT - VÉDŐNŐK NAPJA 2012.

SZÚNYOG- ÉS KULLANCSRIASZTÓ SZEREK: CSAK AZ ORSZÁGOS TISZTIFŐORVOSI HIVATAL ENGEDÉLYÉVEL!

MÍNUSZ 80 MILLIÁRD - KISZÁMOLTUK: A DOHÁNYZÁS TÁRSADALMI TERHEI MAGYARORSZÁGON

„LYUKAK A VÉDŐHÁLÓN” - A GYERMEKBÁNTALMAZÁS MEGELŐZHETŐ!

KÖZÖS MUNKA A NEMDOHÁNYZÓK VÉDELMÉBEN ÉS A DOHÁNYZÁS VISSZASZORÍTÁSÁRA

JÓL-LÉT ÉS EGÉSZ-SÉG KAMASZKORBAN

SAJTÓKÖZLEMÉNYEK (1042)

Feltöltés 4 lépésben!
SAJTÓKÖZLEMÉNY  FELTÖLTÉSE
2009-09-14 09:10:57 | Siemens Zrt.
 
(FP24) - Szikvitar - A London/Johannesburg székhelyű Mondi Group , papír és csomagolótermékek egyik vezető gyártója többek között az oroszországi Komi Köztársaság fővárosában, Sziktivkarban működtet egy cellulóz- és papírgyárat. E telephely bővítésére és a termelés évi közel 1 millió tonna papírra és kartonra, illetve háromnegyed millió tonna cellulózra való növelésére 2010-ig 525 millió euró értékben kívánnak beruházni – ez lesz a legnagyobb papíripari beruházás Oroszországban a 70-es évek közepe óta.
bővebben
 
2009-09-13 19:11:03 | Európai Parlament
 
(FP24) - Brüsszel - AZ Európa Parlament 2009 szeptemberi plenáris ülésére a következő témákat tervezi:Szavazás az Európai Bizottság elnökéről és a biztosjelöltekről, Tejárak: 2010 februárjáig hosszabbítanák meg a támogatást, Pittsburghi G20-tanácskozás: vita a pénzügyi intézményekről, SWIFT: az adatok átadásának meg kell felelnie az európai szabályoknak, Vita a litván gyermekvédelmi törvényről, A vízummentesség megadása veszélyeztetheti a balkáni stabilitást?, Energiabiztonság: vita a Nabuccóról ...
bővebben
Kulcsszavak: európa parlament
 
2009-09-10 15:29:48 | Budapesti Temetkezési Intézet
 
(FP24) - Budapest - Az ősz, az elcsendesedő természet sajátos fényei, az elmúlás a témája annak a fotópályázatnak, amelyet a Budapesti Temetkezési Intézet Zrt. által működtetett Kegyeleti Múzeum ír ki a Múzeumok Őszi Fesztiváljához kapcsolódva.
bővebben
PR-ügynökség: ISSUES
 
2009-09-10 15:10:42 | Magyar Közút Nonprofit Zrt.
 
(FP24) - Kóka - Újabb mellékutak felújítása kezdődik el Pest megye déli részén, összesen mintegy 10 kilométeren, a Közép-Magyarországi Operatív Program (KMOP) égisze alatt. A beavatkozások költségvetése 460 millió forint, amit az Európai Unió támogatási alapjai fedeznek.
bővebben
PR-ügynökség: ISSUES
 
2009-09-10 15:06:33 | Magyar Közút Nonprofit Zrt.
 
(FP24) - Endrefalva - Az Európai Unió strukturális alapjainak támogatásával, az Észak-Magyarországi Operatív Program (ÉMOP) keretében négy projektben összesen 21 négy és öt számjegyű útszakaszt újítanak fel idén Nógrád megyében. A Magyar Közút Nonprofit Zrt. által most elindított projekt hat település lakóit érinti közvetlenül, összesen mintegy 12 ezer embert, akik a megújuló utakon könnyebben érhetik el a főutakat, a térségi központokat és a megyeszékhelyet.
bővebben
PR-ügynökség: ISSUES
 
 
(FP24) - Beregszász - A kárpátaljai református iskolák megmaradásáért, a magyar diákokért és az elhivatott pedagógusokért imádkozott együtt több száz diák, pedagógus, lelkész és szülő vasárnap a beregszászi református templomban, ahol a megye négy református líceumának közös tanévnyitó istentiszteletét tartották.
bővebben
 
 
(FP24) - Kárpátalja - Az állami normatív támogatás megvonása az egyházi középiskoláktól, amelyet eddig az ott tanuló diákok után kaptak, s amely egy múlt év végi törvénymódosítás következtében szűnt meg ettől a tanévtől, komoly gondot jelent valamennyi érintett oktatási intézmény számára.
bővebben
Kulcsszavak: Kárpátalja, Oktatás
 
 
(FP24) - Komló - A Baranya megyei Komló Város Önkormányzata szeptember 3-6. között rendezte meg a Komlói Napok 2009 nevű rendezvénysorozatot, melyre meghívást kapott a Beregszászi járás küldöttsége is.
bővebben
Kulcsszavak: Kárpátalja
 
 
(FP24) - Ukrajna - Ukrajna nemzetgazdasága a függetlenné váláskor alapvető aránytalanságokat és ellentmondásokat örökölt meg a szovjet gazdaságtól - állítja az Ukrajinszka Pravda című internetes hírportálon megjelent elemzésében Olekszandr Szugonyako, az Ukrán Bankszövetség elnöke, aki a politikai elit felelősségére is rámutat a jelenlegi gazdasági válság okait kutatva.
bővebben
Kulcsszavak: Ukrajna
 
 
(FP24) - Ungvár - A Kárpátaljai Megyei Tanács és a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Területfejlesztési és Környezetgazdálkodási Ügynökség Nonprofit Kft. szervezésében 3 napos tréningre került sor szeptember 3–5. között Ungváron a Befektetés-ösztönzés a magyar–ukrán határövezetben projekt keretében, melyen mintegy 40 szakember és önkormányzati vezető vett részt.
bővebben
Kulcsszavak: Kárpátalja
 
 
(FP24) - Munkács - Ismét gond van az UMDSZ által működtetett információs irodák háza táján, amelyek egyebek mellett a magyar igazolványokkal és az azokhoz kapcsolódó kedvezményekkel összefüggő ügyintézést lennének hivatottak bonyolítani.
bővebben
 
2009-09-09 18:06:22 | Felvidék Ma
 
(FP24) - Dunaszerdahely - A dunaszerdahelyi DAC-stadionban a Magyar Koalíció Pártja tiltakozó nagygyűlést szervezett 2009. szeptember 1-jén, Kiállunk a jogainkért címmel, a Szlovákiában bevezetett nyelvtörvény ellen. A dunaszerdahelyi nagygyűlés összefoglalója, a rendezvény programja, az elhangzott felszólalások, a nagygyűlés résztvevőinek nyilatkozata, fényképek és videók a rendezvényről a Felvidék Ma nevű első szlovákiai magyar hírportálon olvasható és látható.
bővebben
 
2009-09-09 16:27:46 | SONY MUSIC
 
(FP24) - Budapest - A világzene, mint stílus ugyanolyan sokszínű, mint Magyarország. Népek élnek itt együtt és zenéjük hagyományait mind igyekeznek ápolni, így sok-sok ilyen remek világzenei alkotás született az elmúlt években. Nagyon különböző dalok, különböző korszakokból, eltérő gyökerekből táplálkozva, ami közös bennük: mind világzene, magyar előadóktól.
bővebben
Kulcsszavak: Sony Music
 
 
(FP24) - Brüsszel - Az Európai Parlament politikai csoportjainak munkahetén, a jövő heti elnökválasztásra való előkészület részeként, José Manuel Barroso, az Európai Bizottság leköszönő elnöke és egyben mostani elnökjelöltje a fontosabb és népesebb EP-frakciók üléseire látogatott el, választási programját népszerűsítendő. Elsőként, 2009. szeptember 8-án saját politikai „családja”, az Európai Néppárt rendkívüli frakcióülésén ismertette a következő ötéves időszakra szóló terveit, majd a képviselők kérdéseire válaszolt.
bővebben
 
2009-09-09 12:15:15 | Siemens Zrt.
 
(FP24) - Kaposvár - Hallásvizsgáló és -analizáló készüléket ajándékozott a Siemens Audiológiai Technika Kft. a kaposvári Kaposi Mór Oktató Kórház fül-orr-gégészet audiológiai állomásának. Az ultramodern berendezést június első hetében adták át az intézménynek.
bővebben
 
2009-09-08 15:07:31 | Siemens Zrt.
 
(FP24) - Budapest - A Siemens Drive Technologies (Ipar szektor, Automatizálás divízió) szerszámgép-vezérléseinek köre új egységgel bővült. A panel-bázisú Sinumerik 828D a kompakt szerszámgép-osztály számára készült, és igényes CNC-funkciókkal (pl. kinematikai transzformációk), valamint hatékony szerszám-menedzsment rendszerrel rendelkezik.
bővebben
Kulcsszavak: Siemens, CNC
 
2009-09-08 15:04:04 | Siemens Zrt.
 
(FP24) - Guateng - Transnet Pipelines, a Transnet Limited (Dél-Afrika legnagyobb szállítási vállalata) leányvállalata három megrendelést adott a Siemensnek meglévő csővezeték-állomások modernizálására. A csővezeték-hálózat három szállító- és elosztó állomása Gauteng és Mpumalanga tarományban található. A megrendelés volumene a mechanikai és építési munkákkal együtt 30 millió euróra rúg.
bővebben
 
2009-09-08 15:00:09 | Siemens Zrt.
 
(FP24) - Dubai - Dubaj áramellátó hálózatának továbbépítésére kapott 90 millió eurós megrendelést a Siemens Energy a Dubai Electricity and Water Authority (DEWA)-tól. Ennek értelmében a vállalat az Egyesült Arab Emírségek második legnagyobb városának egy kulcsrakész 400 kV-os alállomást – ezen belül gázszigetelésű nagyfeszültségű kapcsolástechnikát, négy teljesítménytranszformátort, valamint védelmi berendezéseket és irányítástechnikát – fog szállítani, ill. telepíteni. A projektet 22 hónap alatt kell kivitelezni.
bővebben
 
2009-09-08 14:55:25 | Siemens Zrt.
 
(FP24) - Maastricht - Az ESTRO (European Society for Therapeutic Radiology and Oncology) szeptember elején, Maastricht-ban zárult idei konferenciáján a Siemens Healthcare bemutatta IM-RealART nevű, az adaptív sugárterápiára kidolgozott innovatív megoldását. Ennek lényege, hogy segítségével a sugárterápiai kezelési tervek gyorsan és egyszerűen adaptálhatók (módosíthatók) a tumorok alak- és helyzetváltozásaihoz.
bővebben
Kulcsszavak: Siemens, sugárterápia
 
2009-09-07 16:44:17 | Budapest Film Kft
 
(FP24) - Budapest - 2009. augusztus 24-én, Budapesten elkezdődött a római korban játszódó kalandfilm, a The Eagle of the Ninth (A kilencedik légió sasmadara) forgatása, melynek rendezője az Oscar-díjas Kevin Macdonald, producere pedig Duncan Kenworthy. A magyarországi és skóciai helyszíneken forgató filmet a Film4 és a Focus Features finanszírozzák. A magyarországi produkciós partner a Pioneer Pictures.
bővebben
 
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53
 
 
Onlinefootage.tv - Footage and stories for crossmedia

Footage and stories for crossmedia