Sajtóközlemények
Legfrissebb
SZOMBATON TETŐZIK A HŐSÉG – MEGHOSSZABBÍTJA A II. FOKÚ RIASZTÁST AZ ORSZÁGOS TISZTIFŐORVOS

CSAK OTT, ODA ÉS AKKOR VILÁGÍTSUNK, AHOL ÉS AMIKOR SZÜKSÉGES

MÉG TÖBB NAPON ÁT TART A HŐSÉG, AZ ÉJSZAKÁK SEM HOZNAK ENYHÜLÉST

NEMDOHÁNYZÓK VÉDELME: ÁTLAGOSAN KÉT-HÁROM KIFOGÁS JUT EZER ELLENŐRZÉSRE

GOP-1.1.1-11-2012-0006 „PIACORIENTÁLT KUTATÁS-FEJLESZTÉS A BIOSPIRÁL-2006 KFT-NÉL” CÍMŰ PÁLYÁZAT CÉLJÁRÓL, MEGKEZDÉSÉRŐL

VIRÁGZÁS ELŐTT A PARLAGFŰ | INDUL A PARLAGFŰ POLLEN RIASZTÁSI RENDSZER

„A VÍZÉ LESZ A KORONA” – SIKERREL ZÁRULT AZ ORSZÁGOS HAPPY-HÉT

III. FOKÚ HŐSÉGRIADÓ: MEGHOSSZABBÍTVA!

NÉGY JÓ TANÁCS IDŐSEKNEK A HŐSÉGHULLÁMOK IDEJÉRE

MIRE FIGYELJÜNK GYÓGYSZEREINK ESETÉBEN A NAGY MELEGBEN?

TARTÓS HŐHULLÁM SZOMBATTÓL – III. FOKÚ RIASZTÁST RENDEL EL AZ ORSZÁGOS TISZTIFŐORVOS

ITT A VAKÁCIÓ! HOGYAN KERÜLHETŐK EL A LEGGYAKORIBB FERTŐZÉSEK ÉS A GYERMEKBALESETEK?

II. FOKÚ HŐSÉGRIASZTÁS: CSÜTÖRTÖKIG TART A KÁNIKULA!

TERÜLETI ELLÁTÁSI KÖTELEZETTSÉG: NEM LESZ LEFEDETLEN TÉRSÉG AZ ORSZÁGBAN

KÖZEL SZÁZ ÉVE A CSALÁDOK ÉS A LAKOSSÁG EGÉSZSÉGÉÉRT - VÉDŐNŐK NAPJA 2012.

SZÚNYOG- ÉS KULLANCSRIASZTÓ SZEREK: CSAK AZ ORSZÁGOS TISZTIFŐORVOSI HIVATAL ENGEDÉLYÉVEL!

MÍNUSZ 80 MILLIÁRD - KISZÁMOLTUK: A DOHÁNYZÁS TÁRSADALMI TERHEI MAGYARORSZÁGON

„LYUKAK A VÉDŐHÁLÓN” - A GYERMEKBÁNTALMAZÁS MEGELŐZHETŐ!

KÖZÖS MUNKA A NEMDOHÁNYZÓK VÉDELMÉBEN ÉS A DOHÁNYZÁS VISSZASZORÍTÁSÁRA

JÓL-LÉT ÉS EGÉSZ-SÉG KAMASZKORBAN

SAJTÓKÖZLEMÉNYEK (1042)

Feltöltés 4 lépésben!
SAJTÓKÖZLEMÉNY  FELTÖLTÉSE
 
(FP24) - Budapest - A világjárványt okozó influenza A(H1N1)v elleni térítésmentes védőoltások beadása három ütemben történik hazánkban. 1. ÜTEM: Hat hónaposnál idősebb, súlyos betegség kockázatának kitett, a szezonális influenza által is veszélyeztetett csoportok (az oltásokat a legsúlyosabb állapotban lévő betegeknél kell megkezdeni). 2. ÜTEM: Egészséges gyermekek védőoltása kampányoltások révén. 3. ÜTEM: A 6 hónapos, vagy annál fiatalabb csecsemőkkel egy háztartásban élők.
bővebben
Kulcsszavak: H1N1, védőoltás
 
 
(FP24) - Budapest - Nagyszerű eredményük és helytállásuk elismeréseként Herczog László szociális és munkaügyi miniszter és Korózs Lajos államtitkár személyesen köszöntötte a Taipeiben zajló XXI. Nyári Siketolimpiáról pénteken hazatért sportolókat.
bővebben
Kulcsszavak: siketlimpia, jelnyelv
 
2009-09-21 10:33:07 | Solar Capital Markets Zrt.
 
(FP24) - Nemzetközi piacok - Ismét erőteljes emelkedést láthattunk a világ tőzsdéin a a 38. héten. A főbb indexek markáns nyereséggel zárták a hetet, a hét második felében új csúcsra érve, amely így kecsegtető képet vetít az elkövetkező hétre is.
bővebben
 
 
(FP24) - Budapest - Amióta a kormány elrendelte az állami és önkormányzati vállalatok vezetői juttatásainak közzétételét, a köztévétől a debreceni vállalatokon át a BKV-ig eddig gondosan titkolt összegek kerültek nyilvánosságra. Az MSZP szerint az adózó állampolgárnak joga van ehhez a nyilvánossághoz, ezért elfogadhatatlan, ha némely vállalat esetében valóságos rejtvényfejtés kell az eligazodáshoz.
bővebben
Kulcsszavak: közszféra, bérplafon
 
 
(FP24) - Szolnok - A rövidtávú együttműködés feladatai az integrált roma képzési kerekasztal létrehozása, szemléletváltás a rendőrség berkein belül, valamint a romák rendőrré válása - fogalmazta meg Kökény Kálmán, a megyei rendőr-főkapitányság bűnmegelőzési és rendőrségi, kisebbségi szakértője azon a záró konferencián, amelynek célja többek között a bűnmegelőzés területén együttműködni rendőrségi szervekkel, a társadalmi és civil szervezetekkel.
bővebben
 
2009-09-18 21:17:08 | BUDAPESTI EROTIKA EXPO ÉS VÁSÁR
 
(FP24) - Budapest - A ma kezdődő Budapesti Erotika Expo és Vásár szervetősége lehetőséget biztosított a Délpesti Nagycsaládosok Egyesületének arra, hogy tagjaik közül többen ingyen kilátogathassanak az erotika húsz éves jubileuma alkalmából rendezett nagyszabású eseményre. Cséke Lászlóné, az egyesület vezetője szívesen osztotta szét a tiszteletjegyeket a tagok közt, hiszen azt vallja, hogy a mai világban az erotika és egyéb hasonló dolgok is hozzá járulnak a mindennapos élethez.
bővebben
 
 
(FP24) - Budapest - Az Informatikai Vállalkozások Szövetsége (IVSZ) 2009. szeptember 17-én és 18-án rendezte meg az IKT iparág éves szakmai konferenciáját, a MENTA-t. A rendezvényen közel kétszázötven informatikai cégvezető és szakember gyűlt össze, hogy megvitassák a szakma előtt álló legfontosabb kérdéseket. A MENTA idén központi témájául a kreativitást és az innovációt választotta, mely a jelenlegi gazdasági helyzetben kitörési pont lehet az infokommunikációs szakma számára.
bővebben
PR-ügynökség: LWp Kommunikáció
Kulcsszavak: informatika, MENTA
 
 
(FP24) - Marosvásárhely - Erdély magyarsága mérhetetlen megdöbbenéssel és mélységes felháborodással értesült a marosvásárhelyi Városi Tanács kegyeletsértő szoborállítási határozatáról, amelynek értelmében a tömeggyilkos Ștefan Gușă tábornok szobrának felállításával készülnek a temesvári forradalom huszadik évfordulójára. 1989 decemberében Nicolae Ceaușescu – másokkal együtt – Ștefan Gușă hadügyminiszter-helyettest rendelte ki Temesvárra, a diktatúra-elleni felkelés elfojtására.
bővebben
 
2009-09-18 08:15:50 | Solar Capital Markets Zrt.
 
(FP24) - Nemzetközi piacok - Ugyan a kereskedés elején két kísérletet is tettek az indexek a további emelkedésre, végül nagy felső kanócot hagyva a grafikonon, mínuszban zárták a napot. Ismét jó előjelnek mutatkozott az emelkedés két nappal ezelőtti begyorsulása, de mindez egyelőre csak egy egészséges 2-3%-os korrekciót vetít előre.
bővebben
 
 
(FP24) - Strasbourg - Szeptemberi – első – strasbourgi munkahetében fontos eseményekre került sor az Európai Parlamentben. Szeptember 15-én, a Parlament plenáris ülésén tartotta meg Székfoglaló beszédét Jerzy Buzek, a testület újan választott elnöke. Másnap, szeptember 16-án az Európai Bizottság elnökének a megválasztása szerepelt az EP napirendjén. A sok bizonytalanság és pártharc megelőzte választás – hogyha nem is meggyőző szavazatbeli fölénnyel, de – Barroso elnök sikerét hozta.
bővebben
 
2009-09-17 09:39:01 | Solar Capital Markets Zrt.
 
(FP24) - Nemzetközi piacok - Pozitív nyitás után mindössze egészséges napon belüli korrekciókkal tarkított emelkedést láthattunk tegnap az amerikai piacokon. Ezzel általában már 9-10 napja folyamatosan emelkednek, amit egyelőre nem tört meg komolyabb korrekció napon túl.
bővebben
 
 
(FP24) - Budapest - Mit jelent az ÁNTSZ ügyfelei számára a világjárvány küszöbén az egységes kistérségi ügyfélkapcsolati modell?
Az ÁNTSZ az idén nyáron újrafogalmazta küldetését, jövőképét és az eléréséhez szükséges stratégiáját. Az ÁNTSZ küldetése a magyar lakosság egészségi állapotának javítása, a már elért eredmények megtartása.

bővebben
Kulcsszavak: ÁNTSZ, erkimm
 
2009-09-16 10:24:45 | RMDSZ
 
(FP24) - Brüsszel - „Fontos, hogy az Európai Unióban legyen egységes, minden tagállam számára kötelező kisebbségvédelmi törvény - jelentette ki Sógor Csaba, az RMDSZ európai parlamenti képviselője hétfői, napirend előtti felszólalásában, az Európai Parlament e heti plenáris ülésén.
bővebben
PR-ügynökség: RMDSZ
 
2009-09-16 08:14:50 | Solar Capital Markets Zrt.
 
(FP24) - Nemzetközi piacok - A recessziónak „valószínűleg” vége – mondta Ben Bernanke, Federal Reserve elnöke keddi beszédében.
bővebben
 
 
(FP24) - Strasbourg - Élesen bírálták magyar európai parlamenti képviselők a nyáron módosított szlovákiai államnyelvtörvényt az Európai Parlament plenáris ülésén, 2009. szeptember 14-én, hétfőn Strasbourgban. Tőkés László erdélyi magyar EP-képviselő írásban benyújtott Felszólalásában, valamint az e kérdéskörben kibocsátott Nyilatkozatában a Bajnai Gordon–Robert Fico talákozó apropóján foglalt állást e kérdésben.
bővebben
 
2009-09-15 09:05:09 | Solar Capital Markets Zrt.
 
(FP24) - Nemzetközi piac - Az elmúlt időszakban az arany világpiaci ára többször is megpróbálkozott az 1000 dolláros szint áttörésével. Eddig nem sikerült tartósan ott maradni, de vajon mit hoz a jövő?
bővebben
 
2009-09-15 08:56:10 | Solar Capital Markets Zrt.
 
(FP24) - Nemzetközi piacok - Az energia és a pénzügyi szektor gyengesége miatt az európai és ázsiai indexek negatív tartományban zártak. A földgáz árának 12%-os megugrása sem volt elég, az olaj hordónkénti ára 69 dollár alá süllyedt, amely a pénteki esést követően újabb veszteség az energiaiparnak.
bővebben
 
2009-09-14 09:22:45 | Siemens Zrt.
 
(FP24) - Budapest - A Siemens IT Solutions and Services (SIS) az amszterdami International Broadcasting Conference (IBC) 2009 rendezvényen mutatja be az új megoldást. Manapság egy TV-produkción általában több vállalat vagy csapat dolgozik. Mivel ezek különböző telephelyeken vannak, a kép- és hanganyagot DVD-re vagy szalagra kell másolni és elküldeni egyeztetésre vagy jóváhagyásra. Az adathordozó fizikai mozgatása és lassú kézbesítése késedelmet okoz a gyártásban.
bővebben
Kulcsszavak: Siemens, média
 
2009-09-14 09:19:36 | Siemens Zrt.
 
(FP24) - Budapest - A Siemens Healthcare új leletező szoftvert kínál, amely megkönnyíti a radiológusok számára a diagnózist és a biopsziát. Ezzel új lehetőségek nyílnak meg az MR-tomográfia nőgyógyászati alkalmazása előtt.
bővebben
Kulcsszavak: Siemens, egészségügy
 
2009-09-14 09:15:36 | Siemens Zrt.
 
(FP24) - Halberstadt - A dániai Edison-projekt és az RWE Autostrom-projektje mellett a Harz.EE-mobility-projekt a harmadik, amelyben a Siemens Energy szektora és központi k+f részlege, a CT (Corporate Technology) közösen technológia-partnerként részt vesz, mégpedig az energia-menedzsmentben és az elektroautók töltő-infrastruktúrájának felépítésében.
bővebben
Kulcsszavak: Siemens, közlekedés
 
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53
 
 
Onlinefootage.tv - Footage and stories for crossmedia

Footage and stories for crossmedia