Sajtóközlemények
Legfrissebb
SZOMBATON TETŐZIK A HŐSÉG – MEGHOSSZABBÍTJA A II. FOKÚ RIASZTÁST AZ ORSZÁGOS TISZTIFŐORVOS

CSAK OTT, ODA ÉS AKKOR VILÁGÍTSUNK, AHOL ÉS AMIKOR SZÜKSÉGES

MÉG TÖBB NAPON ÁT TART A HŐSÉG, AZ ÉJSZAKÁK SEM HOZNAK ENYHÜLÉST

NEMDOHÁNYZÓK VÉDELME: ÁTLAGOSAN KÉT-HÁROM KIFOGÁS JUT EZER ELLENŐRZÉSRE

GOP-1.1.1-11-2012-0006 „PIACORIENTÁLT KUTATÁS-FEJLESZTÉS A BIOSPIRÁL-2006 KFT-NÉL” CÍMŰ PÁLYÁZAT CÉLJÁRÓL, MEGKEZDÉSÉRŐL

VIRÁGZÁS ELŐTT A PARLAGFŰ | INDUL A PARLAGFŰ POLLEN RIASZTÁSI RENDSZER

„A VÍZÉ LESZ A KORONA” – SIKERREL ZÁRULT AZ ORSZÁGOS HAPPY-HÉT

III. FOKÚ HŐSÉGRIADÓ: MEGHOSSZABBÍTVA!

NÉGY JÓ TANÁCS IDŐSEKNEK A HŐSÉGHULLÁMOK IDEJÉRE

MIRE FIGYELJÜNK GYÓGYSZEREINK ESETÉBEN A NAGY MELEGBEN?

TARTÓS HŐHULLÁM SZOMBATTÓL – III. FOKÚ RIASZTÁST RENDEL EL AZ ORSZÁGOS TISZTIFŐORVOS

ITT A VAKÁCIÓ! HOGYAN KERÜLHETŐK EL A LEGGYAKORIBB FERTŐZÉSEK ÉS A GYERMEKBALESETEK?

II. FOKÚ HŐSÉGRIASZTÁS: CSÜTÖRTÖKIG TART A KÁNIKULA!

TERÜLETI ELLÁTÁSI KÖTELEZETTSÉG: NEM LESZ LEFEDETLEN TÉRSÉG AZ ORSZÁGBAN

KÖZEL SZÁZ ÉVE A CSALÁDOK ÉS A LAKOSSÁG EGÉSZSÉGÉÉRT - VÉDŐNŐK NAPJA 2012.

SZÚNYOG- ÉS KULLANCSRIASZTÓ SZEREK: CSAK AZ ORSZÁGOS TISZTIFŐORVOSI HIVATAL ENGEDÉLYÉVEL!

MÍNUSZ 80 MILLIÁRD - KISZÁMOLTUK: A DOHÁNYZÁS TÁRSADALMI TERHEI MAGYARORSZÁGON

„LYUKAK A VÉDŐHÁLÓN” - A GYERMEKBÁNTALMAZÁS MEGELŐZHETŐ!

KÖZÖS MUNKA A NEMDOHÁNYZÓK VÉDELMÉBEN ÉS A DOHÁNYZÁS VISSZASZORÍTÁSÁRA

JÓL-LÉT ÉS EGÉSZ-SÉG KAMASZKORBAN

SAJTÓKÖZLEMÉNYEK (1042)

Feltöltés 4 lépésben!
SAJTÓKÖZLEMÉNY  FELTÖLTÉSE
2009-09-28 20:45:18 | Magyar Kardiológusok Társasága
 
(FP24) - Budapest - Fél évig kereste a Magyar Kardiológusok Társasága azt a nővért, aki az Év Esélynövelője Díj boldog tulajdonosa lehet. A pénzjutalommal járó kitüntetést az a nővér kaphatta, akire a magas vérnyomással gondozott betegei közül a legtöbben szavaztak.
bővebben
PR-ügynökség: Young & Partners
 
2009-09-28 13:20:04 | Magyar Közút Nonprofit Zrt.
 
(FP24) - Abony - Újabb négy mellékút felújítása indult meg Pest megye délkeleti részén, a Közép-Magyarországi Operatív Program (KMOP) égisze alatt, összesen 24 kilométeren. A beavatkozások összköltsége 1,47 milliárd forint, amit az Európai Regionális Fejlesztési Alap fedez.
bővebben
PR-ügynökség: ISSUES
 
2009-09-28 12:36:37 | Garantiqa Hitelgarancia Zrt.
 
(FP24) - Budapest - Az európai és a nemzeti hatóságoknak segíteniük kell a garanciaszervezetek szabályozási és működési környezetének fejlesztését, hogy a kkv-k finanszírozásában játszott szerepük még jobban kibontakozzék a mielőbbi kilábalás érdekében – állapították meg a résztvevők a Kölcsönös Garanciaszervezetek Európai Szövetsége (AECM) éves konferenciáján.
bővebben
PR-ügynökség: ISSUES
 
2009-09-28 08:09:07 | Solar Capital Markets Zrt.
 
(FP24) Alapvető változás történt a vezető tőzsdeindexek viselkedésében a héten, ami nem biztos, hogy komolyabb kihatással lesz akár csak a rövidtávú kereskedésre is, de feltétlenül figyelmet érdemel.
bővebben
 
 
(FP24) - Budapest - A Magyar Szocialista Párt értetlenséggel szemléli azt az erőfeszítést, amellyel a Fidesz vezérkara ismét megpróbálja elterelni a figyelmet az ország fontos dolgairól. Orbán Viktor pártja milliárdokat folyat szét és pocsékol el az önkormányzatokban, ennek ellenére úgy érzik: mások lakásépítésével kell foglalkozni.
bővebben
Kulcsszavak: mszp, fidesz
 
2009-09-25 13:59:16 | Sanofi Pasteur
 
(FP24) - Lyon, Franciaország - A Sanofi Pasteur, a sanofi-aventis Csoport vakcina ágazata (EURONEXT: SAN és NYSE: SNY) ismertette az elmúlt hat évben Thaiföldön végzett HIV-vakcina körvizsgálat eredményeit. A több mint 16.000 felnőtt önkéntes részvételével végzett III. fázisú klinikai vizsgálatban kimutatták, hogy a vizsgálati HIV-vakcina biztonságosnak és mérsékelten hatékonynak bizonyul a HIV-fertőzés megelőzésében.
bővebben
PR-ügynökség: Young & Partners
Kulcsszavak: HIV, Sanofi Pasteur
 
 
(FP24) - Brüsszel - Az EP részéről az emberi jogok és a demokrácia védelmezői számára adományozott Szaharov‑díj idei tíz jelöltjét hivatalosan a külügyi, és a fejlesztési szakbizottság, valamint az emberi jogi albizottság szeptember 30‑i közös tanácskozásán mutatják be. A nyertest október 22‑én választják ki, ünnepélyes díjátadásra pedig december közepén kerül sor.
bővebben
 
 
(FP24) - Nagyvárad - Az RMDSZ elnöke az SZKT legutóbbi ülésén tartott politikai helyzetértékelésében kifejtette: az általa vezetett Szövetség kész részt venni bármilyen összetételű kormánykoalícióban, ha ez előrelépést eredményez a kisebbségi jogok területén. Egy kisebbségi képviselet kormányban való részvételének akkor van értelme, ha ez közelebb visz stratégiai célunk (a közösségi önrendelkezés) megvalósításához, de legalábbis nem lehetetleníti el és hitelteleníti egyéb eszközök használatát a közös cél követésében.
bővebben
Kulcsszavak: RMDSZ, EMNT, kormányzás
 
2009-09-24 15:42:25 | Sony Music Entertainment
 
(FP24) - Budapest - 2008 áprilisában egy hatalmas kávéházzá vált a budapesti Papp László Sportaréna. Elsöprõ hangulattal, maradandó élménnyel, káprázatos látvánnyal és grandiózus miliõvel, több ezer nézõ elõtt koncertet adott a Váradi Roma Café, amelyet most újra és újra átélhetnek és élvezhetnek a rajongók, hiszen megjelent az Espresso koncert DVD!
bővebben
 
 
(FP24) - Budapest - Szabó Imre környezetvédelmi és vízügyi miniszter csütörtökön letette a Nagykunsági és a Hanyi-Tiszasülyi árapasztó tározók alapköveit, ezzel megkezdődik a Vásárhelyi-terv két újabb tározójának az építése a Közép-Tiszán.
bővebben
PR-ügynökség: ISSUES
 
 
(FP24) - Budapest - Az Új Magyarország Fejlesztési Terv keretében, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával csaknem 195 millió forintból kezdődhet meg a Maroshát térséget feltáró túraútvonal-hálózat kialakítása. A projekt eredményeként a turisztikai kistérségben több mint 100 kilométeres gyalogtúra útvonal-hálózat létesül. Mezőhegyesen, a pályázati projektet bemutató eseményen Ujhelyi István, a Miniszterelnöki Hivatal államtitkára is beszédet mondott.
bővebben
 
 
(FP24) - Strasbourg - Fiatal újságírók, fotósok, videósok számára hirdetett versenyt az Európa Tanács 2009. szeptember 1-jén EURÓPA TÖBB, MINT GONDOLNÁD címmel. A díjat az Európa Tanács és a European Youth Press, a fiatal média alkotók legkiterjettebb európai hálózata közösen alapította.

bővebben
Kulcsszavak: Európa Tanács, média
 
 
(FP24) - Budapest - Sajnálatos módon megtörtént a második haláleset Magyarországon az új típusú influenza megbetegedés miatt. A második haláleset áldozata egy Dél-Dunántúlon élő fiatalember. Az elhunyt egészséges, kórelőzmény nélküli, rizikócsoportba nem tartozó férfi volt. A halál okának meghatározására lefolytatott boncolás során igazolódott az A(H1N1)v vírus kóroki szerepe. A járványügyi kivizsgálás folyamatban van.
bővebben
Kulcsszavak: H1N1, halálozás
 
2009-09-24 11:26:19 | Garantiqa Hitelgarancia Zrt.
 
(FP24) - Budapest - Történetében először a múlt héten átlépte az 500 milliárd forintos álomhatárt a Garantiqa Hitelgarancia Zrt. garanciaportfóliója. Ez azt jelenti, hogy ma 630-640 milliárd forint olyan forrás érhető el a magyar gazdaságban, amely mögött készfizető kezességével ott áll a Garantiqa.
bővebben
PR-ügynökség: ISSUES
Kulcsszavak: hitelgarancia, kkv
 
2009-09-24 08:12:32 | Solar Capital Markets Zrt.
 
(FP24) - nemzetközi piacok - Bizonytalan nyitást követően meredeken tudtak emelkedni az amerikai indexek, majd ugyanilyen meredeken jutottak vissza a negatív tartományba. Ez az emelkedés pont elegendő volt ahhoz, hogy új csúcsra ugorjanak az elmúlt négy-öt nap oldalazása után, de azt ne tudják megtartani, így rövidtávon akár behalt kitörésnek is minősíthetnénk a tegnapi produkciót.
bővebben
 
2009-09-23 15:22:37 | Magyar Közút Nonprofit Zrt.
 
(FP24) - Szombathely - Az Európai Regionális Fejlesztési Alap (ERFA) forrásaiból újult meg négy mellékút Szombathelytől északra és nyugatra, összesen 12,3 kilométeren. A költségkeretet, 546 millió forintot a Nyugat-Dunántúli Operatív Program (NyDOP) biztosította. A projektgazda Magyar Közút Nonprofit Zrt. ezeknek az utaknak a sorsát a műszaki átvételt követően is figyelemmel kíséri.
bővebben
PR-ügynökség: ISSUES
 
2009-09-23 15:03:19 | Opten Kft.
 
(FP24) - Budapest - Szárnyaló tőzsdéről, erősödő forintról, éves rekordokról szólnak a hírek az utóbbi időben. Ebbe a trendbe illeszkednek az építőipari cégek felszámolásáról szóló adatok is, hiszen augusztusban kevesebb céggel szemben indult fizetésképtelenségi eljárás, mint egy évvel korábban. Az Opten céginformációs szolgáltató szerint azonban az ágazat nincs még túl a válság nehezén.
bővebben
PR-ügynökség: ISSUES
Kulcsszavak: építőipar, válság
 
2009-09-23 14:00:17 | Nemzeti Fejlesztési Ügynökség
 
(FP24) - Budapest - A rendelkezésre álló teljes keretösszeg lekötésével sikeresen lezárult hazánkban az Európai Gazdasági Térség (EGT) és Norvég Finanszírozási Mechanizmusok támogatási konstrukció. A végrehajtás során szerzett tapasztalatokat összegező konferencia alkalmából a mai napon Magyarországra látogatott Haakon Magnus norvég koronaherceg és felesége, Mette-Marit koronahercegné. Útjuk során két sikeres projektet is megtekintenek.
bővebben
Kulcsszavak: nfü, norvég
 
2009-09-23 08:18:31 | Solar Capital Markets Zrt.
 
(FP24) - nemzetközi piacok - A kezdeti – egyébként pozitív nyitás utáni – bizonytalanságot a nap közepéig tartó enyhe emelkedés követte az amerikai piacokon, amelyek végül napi csúcsuk közelében tudtak zárni, így ismét pozitív viselkedésükről, pozitív hangulat uralkodásáról tettek tanúbizonyságot.
bővebben
 
 
(FP24) - Brüsszel - A szocialista Herczog Editet választotta európai hálózata elnökének az Egyesült Államok és az Európai Unió közötti együttműködés elmélyítésén fáradozó Transzatlanti Együttműködési Hálózat (Transatlantic Policy Network). Az új elnök elsősorban az energiaipar, a kutatás-fejlesztés területén, illetve a közös belső piac kiépítése irányában vár előrelépést.
bővebben
 
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53
 
 
Onlinefootage.tv - Footage and stories for crossmedia

Footage and stories for crossmedia