Sajtóközlemények
Legfrissebb
SZOMBATON TETŐZIK A HŐSÉG – MEGHOSSZABBÍTJA A II. FOKÚ RIASZTÁST AZ ORSZÁGOS TISZTIFŐORVOS

CSAK OTT, ODA ÉS AKKOR VILÁGÍTSUNK, AHOL ÉS AMIKOR SZÜKSÉGES

MÉG TÖBB NAPON ÁT TART A HŐSÉG, AZ ÉJSZAKÁK SEM HOZNAK ENYHÜLÉST

NEMDOHÁNYZÓK VÉDELME: ÁTLAGOSAN KÉT-HÁROM KIFOGÁS JUT EZER ELLENŐRZÉSRE

GOP-1.1.1-11-2012-0006 „PIACORIENTÁLT KUTATÁS-FEJLESZTÉS A BIOSPIRÁL-2006 KFT-NÉL” CÍMŰ PÁLYÁZAT CÉLJÁRÓL, MEGKEZDÉSÉRŐL

VIRÁGZÁS ELŐTT A PARLAGFŰ | INDUL A PARLAGFŰ POLLEN RIASZTÁSI RENDSZER

„A VÍZÉ LESZ A KORONA” – SIKERREL ZÁRULT AZ ORSZÁGOS HAPPY-HÉT

III. FOKÚ HŐSÉGRIADÓ: MEGHOSSZABBÍTVA!

NÉGY JÓ TANÁCS IDŐSEKNEK A HŐSÉGHULLÁMOK IDEJÉRE

MIRE FIGYELJÜNK GYÓGYSZEREINK ESETÉBEN A NAGY MELEGBEN?

TARTÓS HŐHULLÁM SZOMBATTÓL – III. FOKÚ RIASZTÁST RENDEL EL AZ ORSZÁGOS TISZTIFŐORVOS

ITT A VAKÁCIÓ! HOGYAN KERÜLHETŐK EL A LEGGYAKORIBB FERTŐZÉSEK ÉS A GYERMEKBALESETEK?

II. FOKÚ HŐSÉGRIASZTÁS: CSÜTÖRTÖKIG TART A KÁNIKULA!

TERÜLETI ELLÁTÁSI KÖTELEZETTSÉG: NEM LESZ LEFEDETLEN TÉRSÉG AZ ORSZÁGBAN

KÖZEL SZÁZ ÉVE A CSALÁDOK ÉS A LAKOSSÁG EGÉSZSÉGÉÉRT - VÉDŐNŐK NAPJA 2012.

SZÚNYOG- ÉS KULLANCSRIASZTÓ SZEREK: CSAK AZ ORSZÁGOS TISZTIFŐORVOSI HIVATAL ENGEDÉLYÉVEL!

MÍNUSZ 80 MILLIÁRD - KISZÁMOLTUK: A DOHÁNYZÁS TÁRSADALMI TERHEI MAGYARORSZÁGON

„LYUKAK A VÉDŐHÁLÓN” - A GYERMEKBÁNTALMAZÁS MEGELŐZHETŐ!

KÖZÖS MUNKA A NEMDOHÁNYZÓK VÉDELMÉBEN ÉS A DOHÁNYZÁS VISSZASZORÍTÁSÁRA

JÓL-LÉT ÉS EGÉSZ-SÉG KAMASZKORBAN

SAJTÓKÖZLEMÉNYEK (1042)

Feltöltés 4 lépésben!
SAJTÓKÖZLEMÉNY  FELTÖLTÉSE
2009-10-02 15:44:58 | Opten Kft.
 
(FP24) - Budapest - Az augusztusi pozitív meglepetés után az előre megjósolt módon visszatért a válságpályára a cégbedőléseket mutató adatsor – adta hírül az Opten céginformációs szolgáltató. Szeptemberben 1400 céggel szemben indítottak felszámolást a hitelezők, így az első három negyedévben összesen 34 százalékkal több cég dőlt be, mint egy évvel korábban.
bővebben
PR-ügynökség: ISSUES
 
2009-10-02 11:21:47 | SONY MUSIC
 
(FP24) - Budapest - A platinalemezes Nagy Mulatós Lemez-sorozat legújabb kiadásán ezúttal összegyűjtöttük a legjobbakat! Azokat, amelyeket mindenki kívülről fúj és amelyek hallatán mindenkinek mozogni kezd a lába...A mulatós sikersorozat újabb példánya már a boltokban!
bővebben
Kulcsszavak: mulatós
 
2009-10-02 10:04:11 | RMDSZ
 
(FP24) - Brüsszel - A nemzeti kisebbségek helyzete az idei év folyamán romlott Európában, egyes államokban visszalépés történt a nemzeti kisebbségek védelméről szóló konvenciók előírásai tekintetében. Ezt a következtetést vonta le Winkler Gyula RMDSZ-es európai parlamenti képviselő és Hans Heinrich Hansen, a FUEN elnöke, akik csütörtökön Brüsszelben folytattak megbeszélést.
bővebben
PR-ügynökség: RMDSZ
 
2009-10-02 10:01:16 | RMDSZ
 
(FP24) - Brüsszel - *** Megalakulásának 60. évfordulóját ünnepli a FUEN. A rendezvénysorozatra szeptember 29-e és október 2-a között kerül sor Brüsszelben, a szervezet jubileumi kongresszusát pedig csütörtökön és pénteken tartják. Az eseményen az RMDSZ-t Winkler Gyula és Sógor Csaba európai parlamenti képviselők, valamint Kovács Péter, az RMDSZ ügyvezető alelnöke képviseli.

bővebben
PR-ügynökség: RMDSZ
 
2009-10-02 09:59:00 | RMDSZ
 
(FP24) - Temesvár - Magyaroknak, románoknak, romáknak, az egész hazai társadalomnak szóló programjával vesz részt Kelemen Hunor államelnökjelölt az őszi választási küzdelemben – erről számolt be a politikus csütörtökön, Temesváron megtartott sajtótájékoztatóján.
bővebben
PR-ügynökség: RMDSZ
 
2009-10-02 08:16:13 | Solar Capital Markets Zrt.
 
(FP24) - nemzetközi piacok - Igen jelentős negatív napon vannak túl az amerikai piacok, ami technikai oldalról az elmúlt napokban jól látható bizonytalanság (nagy forgalmú stagnáló napok), illetve határozott eső napokat követő vérszegény emelkedési kísérlet után nem jött teljesen váratlanul. A magyarázatok szerint persze a csökkenő amerikai autóértékesítési adatok hozták meg a befektetők eladási kedvét.
bővebben
 
2009-10-01 14:58:18 | Philips Magyarország Kft.
 
(FP24) - Budapest - Összefognak a hazai Blu-ray érintettségű cégek, hogy a jövőben együtt népszerűsítsék az új formátumot. A közös munka célja, hogy megismertessék a közönséggel a Blu-ray technológia előnyeit, lehetőséget adva ezzel a filmrajongók házimozi élményeinek maximalizálására. Az együttműködésben a filmforgalmazók és a Blu-ray technológiához elengedhetetlen HD TV-t és lejátszókat gyártó cégek egyaránt részt vesznek.
bővebben
Kulcsszavak: Blue-ray, házimozi
 
 
(FP24) - Strasbourg - Az Európa Tanács Parlamenti Közgyűlése a szeptemberi ülésszakon elfogadott ajánlásában felszólította a tagállamokat, hogy fokozottan védelmezzék a fiatalkorúakat az általuk használt internetes és egyéb online médiaszolgáltatásokkal szemben, elsősorban a szülői szűrőprogramok használata révén.
bővebben
 
 
(FP24) - Strasbourg - Az Európa Tanács Parlamenti Közgyűlése 2009. szeptember 29-i ülésnapján a norvég Thorbjørn Jaglandot választotta főtitkárává öt évre.
bővebben
Kulcsszavak: Európa Tanács
 
2009-10-01 08:23:01 | Solar Capital Markets Zrt.
 
(FP24) - Nemzetközi piacok - Az európai és ázsiai indexek oldalazással, a megelőző napi záró érték felett csordogáltak, ameddig az amerikai nyitással egy időben kiderült: az amerikai munkáltatók a vártnál több munkavállalót küldtek az utcára, illetve a vártnál jelentősen rosszabb Chicago PMI bizalmi index is, amely a múlt havi 50-es értéket követően 46.1 ponton zárt, a várt 52 pont helyett. Japán még idejében bezárt, de már a Heng Seng is gyorsan lerontotta az enyhe pluszt záráskor a hír hallatára.
bővebben
 
 
(FP24) - Ungvár - A napokban több egyeztetésre is sor került a kárpátaljai egyházi fenntartású líceumok ukrán állami finanszírozásának megszűnése kapcsán.
bővebben
 
 
(FP24) - Munkács - A munkácsi vár rövid időre ismét harcosokkal lett tele. Páncélba öltözött, pajzsos, állig felfegyverzett lovagoktól nyüzsgött szeptember 26-án a várudvar. A Latorca-parti város egykori „sasfészkében” ugyanis a Magyar Köztársaság Ungvári Főkonzulátusának segítségével magyar várjátékokra került sor neves anyaországi hagyományőrző társulatok részvételével.
bővebben
 
 
(FP24) - Eger - Kárpátaljai diákok nyerték Egerben a Kárpát-medence Kincsei rendezvénysorozathoz kapcsolódó nemzetközi városismereti vetélkedőt. A salánki és beregszászi iskolásokból álló öttagú csapat a beszámolók szerint meggyőző fölénnyel utasította maga mögé a többi, tíz versenyzővel érkező csapatot, köztük a második helyezést kiérdemlő zentaiakat és a harmadik helyen végzett gyergyószentmiklósiakat.  
bővebben
 
 
(FP24) - Beregszász - Nem mindennapi fotókiállításra került sor Férfiak napjainkban címmel a II. Rákóczi Ferenc Kárpátaljai Magyar Főiskola (KMF) Gross Arnold kiállítótermében a Maria Pawlowna Gesellschaft német egyesület és a főiskola szervezésében.
bővebben
 
 
(FP24) Nemrég miseruhákból, egyházi zászlókból, misekönyvekből és a templomi szolgálathoz szükséges egyéb tárgyakból nyílt kicsiny, ám annál érdekesebb kiállítás a beregszászi római katolikus templom sekrestyéjében.

bővebben
 
 
(FP24) - Beregszász - A metálzene rajongóinak valóságos ünnepe volt a hétvégén Beregszászban Metal Gods néven megrendezett zenei fesztivál, amelyen kárpátaljai és magyarországi rockegyüttesek nyűtték hangszereiket, több száz megawatt teljesítménnyel kiáltva világgá kőkemény mondandójukat.

bővebben
 
2009-09-30 14:54:03 | Siemens Zrt.
 
(FP24) - Szajol - Szerdán átadó ünnepséget rendeztek Szajolon abból az alkalomból, hogy befejeződtek a Szajol–Mezőtúr vonalszakaszon a biztosítóberendezés felújításának munkálatai. A projekt nettó 27,930 millió euróból (7,84 milliárd forint), európai uniós támogatással valósult meg. A beruházás kivitelezésért felelős SZM 2006 Konzorcium által szervezett szakmai eseményen a Miniszterelnöki Hivatal államtitkára, a Magyar Államvasutak Zrt. és a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. képviselői is részt vettek.
bővebben
PR-ügynökség: ISSUES
 
2009-09-30 08:14:19 | Solar Capital Markets Zrt.
 
(FP24) - nemzetközi piacok - Hullámzó napon belüli teljesítmény végeredményeként nem tudták folytatni a hétfői szép teljesítményt az amerikai tőzsdeindexek. Hétfőt is inkább csak szép rajzolatú napnak neveztük, mivel a forgalom igencsak hiányzott alóla, na ez most a keddi nap során megjött, csakhogy negatív előjellel, ami nem túl pozitív jel rövidtávon.
bővebben
 
 
(FP24) - Budapest - Az influenza világjárványra történő felkészülés egyik legfontosabb eleme az influenza elleni oltások szervezése és lebonyolítása. A WHO és az ECDC előrejelzése szerint a 2009/2010. évi szezonban Európában a H1N1 és a H3N2 altípusú influenza A, illetve az influenza B vírus mellett a pandémiás A(H1N1)v vírus terjedésével is számolni kell.
bővebben
Kulcsszavak: H1N1, vakcina
 
 
(FP24) - Budapest - 2009. szeptember 11-én egy ismeretlen személy Budapesten, a Fővárosi Állatkertben leadott egy műanyag dobozban egy denevért. A denevér később elpusztult. A vizsgálat megállapította, hogy kimúlását veszettség okozta.
bővebben
Kulcsszavak: veszettség, denevér
 
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53
 
 
Onlinefootage.tv - Footage and stories for crossmedia

Footage and stories for crossmedia