Sajtóközlemények
Legfrissebb
SZOMBATON TETŐZIK A HŐSÉG – MEGHOSSZABBÍTJA A II. FOKÚ RIASZTÁST AZ ORSZÁGOS TISZTIFŐORVOS

CSAK OTT, ODA ÉS AKKOR VILÁGÍTSUNK, AHOL ÉS AMIKOR SZÜKSÉGES

MÉG TÖBB NAPON ÁT TART A HŐSÉG, AZ ÉJSZAKÁK SEM HOZNAK ENYHÜLÉST

NEMDOHÁNYZÓK VÉDELME: ÁTLAGOSAN KÉT-HÁROM KIFOGÁS JUT EZER ELLENŐRZÉSRE

GOP-1.1.1-11-2012-0006 „PIACORIENTÁLT KUTATÁS-FEJLESZTÉS A BIOSPIRÁL-2006 KFT-NÉL” CÍMŰ PÁLYÁZAT CÉLJÁRÓL, MEGKEZDÉSÉRŐL

VIRÁGZÁS ELŐTT A PARLAGFŰ | INDUL A PARLAGFŰ POLLEN RIASZTÁSI RENDSZER

„A VÍZÉ LESZ A KORONA” – SIKERREL ZÁRULT AZ ORSZÁGOS HAPPY-HÉT

III. FOKÚ HŐSÉGRIADÓ: MEGHOSSZABBÍTVA!

NÉGY JÓ TANÁCS IDŐSEKNEK A HŐSÉGHULLÁMOK IDEJÉRE

MIRE FIGYELJÜNK GYÓGYSZEREINK ESETÉBEN A NAGY MELEGBEN?

TARTÓS HŐHULLÁM SZOMBATTÓL – III. FOKÚ RIASZTÁST RENDEL EL AZ ORSZÁGOS TISZTIFŐORVOS

ITT A VAKÁCIÓ! HOGYAN KERÜLHETŐK EL A LEGGYAKORIBB FERTŐZÉSEK ÉS A GYERMEKBALESETEK?

II. FOKÚ HŐSÉGRIASZTÁS: CSÜTÖRTÖKIG TART A KÁNIKULA!

TERÜLETI ELLÁTÁSI KÖTELEZETTSÉG: NEM LESZ LEFEDETLEN TÉRSÉG AZ ORSZÁGBAN

KÖZEL SZÁZ ÉVE A CSALÁDOK ÉS A LAKOSSÁG EGÉSZSÉGÉÉRT - VÉDŐNŐK NAPJA 2012.

SZÚNYOG- ÉS KULLANCSRIASZTÓ SZEREK: CSAK AZ ORSZÁGOS TISZTIFŐORVOSI HIVATAL ENGEDÉLYÉVEL!

MÍNUSZ 80 MILLIÁRD - KISZÁMOLTUK: A DOHÁNYZÁS TÁRSADALMI TERHEI MAGYARORSZÁGON

„LYUKAK A VÉDŐHÁLÓN” - A GYERMEKBÁNTALMAZÁS MEGELŐZHETŐ!

KÖZÖS MUNKA A NEMDOHÁNYZÓK VÉDELMÉBEN ÉS A DOHÁNYZÁS VISSZASZORÍTÁSÁRA

JÓL-LÉT ÉS EGÉSZ-SÉG KAMASZKORBAN

SAJTÓKÖZLEMÉNYEK (1042)

Feltöltés 4 lépésben!
SAJTÓKÖZLEMÉNY  FELTÖLTÉSE
 
(FP24) - Budapest - Sólyom László köztársasági elnök 2009. augusztus 21-én egy társadalmi szervezet meghívására érkezett volna Révkomáromba, azzal a céllal, hogy beszédet mondjon Szent István szobrának avatási ünnepségén. A Szlovák Köztársaság Külügyminisztériuma az uniós polgárok szabad mozgására vonatkozó 2004/38/EK irányelvére hivatkozva, szóbeli jegyzékben tagadta meg a magyar köztársasági elnök belépését Szlovákia területére.
bővebben
 
 
(FP24) - Budapest - Még három napjuk van a diplomás roma munkavállalóknak, hogy jelentkezzenek arra a miniszterelnök által meghirdetett programra, amelynek keretében 200 diplomás roma szakember nyerhet felvételt a közigazgatás legkülönbözőbb szintjeire. A program – amely a romák felzárkóztatását és beilleszkedését szolgáló intézkedéssorozat egyik eleme – a vezető roma értelmiségi réteg kiszélesítését, illetve megerősítését szolgálja.
bővebben
 
 
(FP24) - Budapest - Az emberi jogi nevelés népszerűsítése, megszilárdítása és fejlesztése céljából az Európa Tanács Ifjúsági és Sport Igazgatósága fórumot szervez a Budapesti Európai Ifjúsági Központban 2009. október 14-18. között.
bővebben
 
 
(FP24) - Brüsszel - Irodájában fogadta Kakha Baindurashvili grúz pénzügyminisztert Herczog Edit szocialista EP-képviselő csütörtökön. A politikus magas szintű delegációval találkozott Brüsszelben, majd a parlamenti frakciók vezető képviselőivel egyeztetett az EU Grúziának nyújtandó pénzügyi támogatásáról.
bővebben
Kulcsszavak: Herczog Edit, grúzia
 
 
(FP24) - Budapest - Visszatért a nyár a Budavári Pálinka – és Kolbászfesztivál nyitónapján. A szervezők szerint az első napon 2500 látogató kóstolta meg a hungarikumokat, az ízletes pálinkákat és a finom kolbászokat a Suhancos és Lajkó Félix koncertje alatt.
bővebben
PR-ügynökség: Red Lemon Media
 
2009-10-09 13:34:02 | Magyar Közút Nonprofit Zrt.
 
(FP24) - Gyöngyös - 778 millió forintot fordítanak három Heves megyei mellékút most kezdődő felújítására. A beavatkozások – amelyekre az Észak-Magyarországi Operatív Program (ÉMOP) keretében, európai uniós forrásból nyílik mód – mintegy 44 ezer ember mindennapi közlekedését könnyítik meg. A műszaki átadást a közútkezelő decemberre prognosztizálja.
bővebben
PR-ügynökség: ISSUES
 
2009-10-09 13:28:23 | Magyar Közút Nonprofit Zrt.
 
(FP24) - Tokaj - Az Észak-Magyarországi Operatív Program (ÉMOP) keretében most induló projektben három mellékutat újítanak fel. Az összesen 22,3 kilométeren zajló munkálatok valamivel több mint 868 millió forintba kerülnek, ezt teljes egészében az Európai Unió támogatási alapjai fedezik. A beavatkozás mintegy 7500 ember mindennapjait teszi élhetőbbé.
bővebben
PR-ügynökség: ISSUES
 
2009-10-09 12:04:34 | Szabó Stein Imre
 
(FP24) - Budapest - Tavaly március és 2009 márciusa között több alkalommal indultam az MTV elnöki pályázatán. Az első alkalommal az éppen leköszönt egykori elnökkel szemben, az utolsó alkalommal ez év márciusában, mikor a szükséges tízből a kuratóriumi elnökség hat tagjának szavazatát kaptam csak meg. A legutóbbi választáson már nem vettem részt, a tv jelenlegi, szinte menthetetlen helyzete és az elődök nyomán kialakult zűrök bogozgatása nem vonzó perspektíva.
bővebben
Kulcsszavak: Szabó Stein Imre, mtv
 
2009-10-08 14:28:53 | Magyar Közút Nonprofit Zrt.
 
(FP24) - Kengyel - Befejeződött az Észak-Alföldi Operatív Program (ÉAOP) keretében zajló útfelújítás Kengyelen, valamint Vezseny és Tiszajenő között. A beruházást az Európai Regionális Fejlesztési Alap és a Magyar Kormány támogatása tette lehetővé, a 8,6 kilométernyi mellékút rendbetétele összesen 421 millió forintba került. Az utak további sorsának kiemelt figyelmet szentel a közútkezelő.
bővebben
PR-ügynökség: ISSUES
 
 
(FP24) - Budapest - A Magyar Szocialista Párt parlamenti képviselői csütörtökön benyújtották az Országgyűlésnek azt a jövő évi költségvetési törvényt módosító indítványt, amelynek révén a 2010-es évben is biztonsággal megőrizhető a gyermekétkeztetés jelenlegi fedezete.
bővebben
 
 
(FP24) - Brüsszel - A szerbiai magyarverések széles körű visszhangot váltottak ki világszerte – olyannyira, hogy 2005 januárjában még az Európai Parlament is tényfeltáró bizottságot küldött ki Délvidékre, a jelenség kivizsgálására.
Ezzel szemben a Temerini Magyar Fiúk ügye sajnálatos módon háttérbe szorult, mivel ez esetben látszólag egy szerb férfi volt a történet szenvedő alanya.
Tőkés László az Európai Parlament plenáris ülésén a magyar voltuk miatt szenvedő rabok védelmére kelt.

bővebben
 
 
(FP24) Egy 33 éves nőbeteg, aki nemrég szült, és aki rosszindulatú daganatos betegség miatt kezelés alatt állt, 2009. október 2-án elhalálozott. A kórbonctani vizsgálat során új influenza A(H1N1)v vírus fertőzés is igazolódott a betegnél.
bővebben
Kulcsszavak: N1H1, halálozás
 
 
(FP24) - Budapest - Nem változik jelentősen a szakképzési törvény 2010. január 1-jétől. Az Országgyűlésnek október 2-án benyújtott törvénymódosítás túlnyomó része a felnőttképzésben történő vizsgaszervezési jogosultság szabályainak a belső piaci szolgáltatásokról szóló 2006/123/EK irányelv előírásainak a magyar jogrendbe ültetését tartalmazza.
bővebben
 
 
(FP24) - Budapest - Czomba Sándor országgyűlési képviselő (Fidesz) mai parlamenti felszólalásában azt állította, hogy Szűcs Erika, az Út a munkához program miniszteri megbízottja is elismerte, hogy „az Út a munkához program ebben a formában zsákutca”.

bővebben
Kulcsszavak: Út a munkához
 
2009-10-07 13:35:48 | Magyar Közút Nonprofit Zrt.
 
(FP24) - Eger - A műszaki átadás fázisába ért két Egerbe vezető mellékút felújítása, összesen 16 kilométer hosszon. A beavatkozásokra az Észak-Magyarországi Operatív Program (ÉMOP) keretében, európai uniós társfinanszírozással kerülhetett sor, 696 millió forintos ráfordítással. Az európai színvonalú utak további sorsát a közútkezelő fokozott figyelemmel kíséri – ígéri a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Heves megyei igazgatója.
bővebben
PR-ügynökség: ISSUES
Kulcsszavak: útfelújítás, Eger
 
2009-10-07 11:15:03 | FOTO Reklámügynökség
 
(FP24) - Pécs - Pécs ad otthont idén a Strongman Bajnokok Ligája magyarországi fordulójának.
bővebben
 
 
(FP24) - Budapest - Az MSZP 20 éves történelmében voltak nehéz időszakok. Az azóta eltelt időszak, Magyarország elmúlt 20 éves sikerei ezzel együtt igazolták, helyes döntés volt vezető szerepet vállalni a rendszerváltásban, helyes döntés volt megalakítani a Magyar Szocialista Pártot és helyes volt az az út, amit közösen megvalósítottunk.
bővebben
Kulcsszavak: mszp, budapest
 
2009-10-06 16:40:52 | Garantiqa Hitelgarancia Zrt.
 
(FP24) - Budapest - Október 8-10-én rendezi a lassan hagyománnyá váló polgármesteri napokat a Garantiqa Hitelgarancia Zrt. A kétnapos összejövetelen több mint 100 önkormányzati vezető kap hasznos információkat a következő év finanszírozási nehézségeiről, a lehetséges megoldásokról és forrásbevonási lehetőségekről.
bővebben
PR-ügynökség: ISSUES
 
 
(FP24) - Debrecen - Egyre biztosabb, hogy egy kétéves tervezési folyamat eredményeképp fog véglegesen eldőlni az európai neutronkutató helyszíne, ezért az ESS Nemzeti Tanács felkéri a kormányt, hogy az új fejlemények tükrében tartsa fenn a debreceni pályázatot, valamint továbbra is biztosítsa a tervezésben kiemelkedő szintű magyar részvétel feltételeit.
bővebben
 
2009-10-05 19:46:55 | felvidék. ma
 
(FP24) - Érsekújvár - Várható volt, hogy a sajtó az MKP országos tanácsának érsekújvári ülésével kapcsolatban egyetlen dolgot fog hangsúlyosan kiemelni, a bizalmi szavazást. Csak azt az üzenetet felejtették el a médiák megfelelő hangsúllyal közvetíteni, Csáky Pál kérése, javaslata, hogy ez a kongresszuson megtörténjen. Mert ő úgy tartja tisztességesnek.
bővebben
 
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53
 
 
Onlinefootage.tv - Footage and stories for crossmedia

Footage and stories for crossmedia