Sajtóközlemények
Legfrissebb
SZOMBATON TETŐZIK A HŐSÉG – MEGHOSSZABBÍTJA A II. FOKÚ RIASZTÁST AZ ORSZÁGOS TISZTIFŐORVOS

CSAK OTT, ODA ÉS AKKOR VILÁGÍTSUNK, AHOL ÉS AMIKOR SZÜKSÉGES

MÉG TÖBB NAPON ÁT TART A HŐSÉG, AZ ÉJSZAKÁK SEM HOZNAK ENYHÜLÉST

NEMDOHÁNYZÓK VÉDELME: ÁTLAGOSAN KÉT-HÁROM KIFOGÁS JUT EZER ELLENŐRZÉSRE

GOP-1.1.1-11-2012-0006 „PIACORIENTÁLT KUTATÁS-FEJLESZTÉS A BIOSPIRÁL-2006 KFT-NÉL” CÍMŰ PÁLYÁZAT CÉLJÁRÓL, MEGKEZDÉSÉRŐL

VIRÁGZÁS ELŐTT A PARLAGFŰ | INDUL A PARLAGFŰ POLLEN RIASZTÁSI RENDSZER

„A VÍZÉ LESZ A KORONA” – SIKERREL ZÁRULT AZ ORSZÁGOS HAPPY-HÉT

III. FOKÚ HŐSÉGRIADÓ: MEGHOSSZABBÍTVA!

NÉGY JÓ TANÁCS IDŐSEKNEK A HŐSÉGHULLÁMOK IDEJÉRE

MIRE FIGYELJÜNK GYÓGYSZEREINK ESETÉBEN A NAGY MELEGBEN?

TARTÓS HŐHULLÁM SZOMBATTÓL – III. FOKÚ RIASZTÁST RENDEL EL AZ ORSZÁGOS TISZTIFŐORVOS

ITT A VAKÁCIÓ! HOGYAN KERÜLHETŐK EL A LEGGYAKORIBB FERTŐZÉSEK ÉS A GYERMEKBALESETEK?

II. FOKÚ HŐSÉGRIASZTÁS: CSÜTÖRTÖKIG TART A KÁNIKULA!

TERÜLETI ELLÁTÁSI KÖTELEZETTSÉG: NEM LESZ LEFEDETLEN TÉRSÉG AZ ORSZÁGBAN

KÖZEL SZÁZ ÉVE A CSALÁDOK ÉS A LAKOSSÁG EGÉSZSÉGÉÉRT - VÉDŐNŐK NAPJA 2012.

SZÚNYOG- ÉS KULLANCSRIASZTÓ SZEREK: CSAK AZ ORSZÁGOS TISZTIFŐORVOSI HIVATAL ENGEDÉLYÉVEL!

MÍNUSZ 80 MILLIÁRD - KISZÁMOLTUK: A DOHÁNYZÁS TÁRSADALMI TERHEI MAGYARORSZÁGON

„LYUKAK A VÉDŐHÁLÓN” - A GYERMEKBÁNTALMAZÁS MEGELŐZHETŐ!

KÖZÖS MUNKA A NEMDOHÁNYZÓK VÉDELMÉBEN ÉS A DOHÁNYZÁS VISSZASZORÍTÁSÁRA

JÓL-LÉT ÉS EGÉSZ-SÉG KAMASZKORBAN

SAJTÓKÖZLEMÉNYEK (1042)

Feltöltés 4 lépésben!
SAJTÓKÖZLEMÉNY  FELTÖLTÉSE
 
(FP24) - Budapest - Az Európa Tanács Rasszizmus és Intolerancia Elleni Európai Bizottsága szervezésében kerül sor a 2009. november 16-án tartandó kerekasztalra, amelynek témája a faji indíttatású erőszak, a rasszista és idegengyűlölő közbeszéd, valamint az ECRI Magyarországról készített negyedik jelentésének ajánlásai.
bővebben
 
2009-11-11 17:16:50 | INFO-24.TV Zrt.
 
(FP24) - Budapest - A tervek szerint jövőre 110 milliárd forint hazai és 7,5 milliárd forint uniós forrást biztosít a kormány az „Út a munkához“ programra. Ennek köszönhetően várhatóan 50–60 ezer fő lesz a foglalkoztatottak átlagos havi létszáma: a téli hónapokban 30–35 ezren, nyáron pedig 80–90 ezren juthatnak munkalehetőséghez. A program folytatását a magánszféra felé történő nyitás jellemzi majd annak érdekében, hogy minél többen, minél hasznosabb munkát végezhessenek.
bővebben
 
2009-11-10 17:45:04 | Egészségügyi Minisztérium
 
(FP24) - Budapest - A június közepén útjára indított, civil kezdeményezésű HELP program egyedülálló módon egyesíti a laikus sürgősségi életmentés, az információs szolgáltatás és az újraélesztés oktatás modern követelményeit, tudásanyagát és eszközeit. Mindezt teszi azzal a szándékkal, hogy ne csak felhívja a figyelmet egy mindannyiunkat érintő közügyre, a szív- és érrendszeri megbetegedések, így a hirtelen szívhalál világszerte vezető helyére, hanem tegyen is ellene: eszközszinten, szolgáltatásszinten, készségszinten.
bővebben
Kulcsszavak: help, életmentés
 
2009-11-10 15:57:21 | Magyar Közút Nonprofit Zrt.
 
(FP24) - Kecskemét - November 10-től a Magyar Közút Nonprofit Zrt. hivatalosan is téli üzemmódban működik. Az utóbbi hetekben viszont többször is megmutatta magát a tél, ezért a társaságnak már korábban is adódott téli feladata. A cég arra figyelmeztet, hogy bármennyit is dolgozzon, munkája mit sem ér az autósok közreműködése és fegyelmezettsége nélkül.
bővebben
PR-ügynökség: ISSUES
Kulcsszavak: közútkezelő, tél
 
2009-11-10 15:52:06 | Budapesti Temetkezési Intézet
 
(FP24) - Budapest - Korának egyik legsikeresebb magyar köztéri szobrásza, a hazai Kossuth-szobrok alkotója, Horvay János (1874–1944) szobrászművész születésének 135. évfordulóján szervezett emlékkonferenciát a Budapesti Temetkezési Intézet Zrt. (BTI Zrt.) Kegyeleti Múzeuma és a Dombóvári Helytörténeti Múzeum a Fiumei úti Sírkertben.
bővebben
PR-ügynökség: ISSUES
 
2009-11-08 21:19:52 | FIDESZ - Magyar Polgári Szövetség
 
(FP24) - Budapest - Csak a választások után nevezi meg miniszter-jelöltjeit Orbán Viktor. A Fidesz elnöke Kecskeméten arról is beszélt, hogy nem tervezi és nem is támogatja a magyar közjogi rendszer teljes felforgatását.
bővebben
 
2009-11-07 21:52:54 | SZDSZ - A magyar liberális párt
 
(FP24) - Budapest - Az MDF országgyűlési képviselőjelöltjeként induló és az SZDSZ-ből kilépő Szécsi Gábort önkormányzati képviselői mandátumáról és egyéb tisztségeiről történő lemondásra szólította fel a liberális párt Bács-Kiskun megyei választmánya. A határozatot Vida Pál, a megyei szervezet elnöke közölte szombaton az MTI-vel.
bővebben
Kulcsszavak: szdsz, Szécsi Gábor
 
 
(FP24) - Budapest - Törvényjavaslat formájában benyújtják az Országgyűlésnek a szocialisták a civilek kampányfinanszírozásra vonatkozó elképzeléseit - mondta el a Népszavának Mesterházy Attila, az MSZP frakcióvezetője. A szocialisták egységesen támogatni fogják a javaslatot.
bővebben
 
2009-11-07 19:23:46 | FIDESZ - Magyar Polgári Szövetség
 
(FP24) - Budapest - Kezdeményezni fogja az erzsébetvárosi Fidesz-frakció az előzetesben lévő Hunvald György VII. kerületi polgármester fizetésének felfüggesztését - mondta szombati sajtótájékoztatón Vattamány Zsolt, Fidesz erzsébetvárosi frakciójának vezetője.
bővebben
 
2009-11-07 11:30:42 | FIDESZ - Magyar Polgári Szövetség
 
(FP24) - Budapest - Figyelemfelhívó óriásplakáttal kívánja az embereket figyelmeztetni az újabb szocialista kormányzati kudarcra a Fidesz. A Nyugati téren bemutatott óriásplakát a 2002 óta duplájára emelkedő munkanélküliségi adatokat ábrázolja. Répássy Róbert sajtótájékoztatója.
bővebben
 
2009-11-05 17:48:13 | Egészségügyi Minisztérium
 
(FP24) - Budapest - A tegnapi napon nyitókészletként a gyógyszertárakba összesen 50.700 ampulla védőoltás került kiszállításra. Az ÁNTSZ kistérségi intézeteinek az elmúlt két napban 75.900 oltóanyag került kiszállításra az EKI raktárából. Ebből a rendelkezésre álló újabb nagy mennyiségből folyamatosan már az új rendelési eljárásnak megfelelően immár a gyógyszertárakhoz közeli kistérségi ÁNTSZ-ek gondoskodnak az eljuttatásról.
bővebben
Kulcsszavak: védőoltás, H1N1
 
 
(FP24) - Budapest - Az utóbbi hónapokban ijesztően megszaporodtak a sportrendezvényeket kísérő erőszakos cselekedetek. A rendbontók mára nem pusztán a stadionok, hanem a többi – a meccset akár családdal látogató - szurkoló, sőt a sportolók biztonságát is veszélyeztetik.
bővebben
Kulcsszavak: mszp, futball
 
 
(FP24) - Székesfehérvár - Az európai szabadság és egység szimbólumának nevezte Herczog Edit 1989. november 9-ét, a berlini fal leomlásának évfordulóját. A szocialista EP-képviselő szerint nagyon fontos, hogy Magyarországon is méltóképpen emlékezzünk meg ennek a Közép-Európa uniós integrációja szempontjából is megkerülhetetlen eseménynek a 20. évfordulójáról, ezért november 9-én, hétfőn egész napos programot szerveznek Székesfehérváron – hangzott el a képviselői irodában tartott sajtótájékoztatón.
bővebben
 
2009-11-05 13:53:16 | MKP - Magyar Koalíció Pártja
 
(FP24) - Pozsony - A Magyar Koalíció Pártját nyugtalansággal tölti el az egészségügyi minisztérium és az országos tisztiorvos tétlensége a H1N1 influenzavírus terjedésével kapcsolatban. Az illetékes hatóságok nem biztosították kellő időben Szlovákia polgárai számára az új típusú influenza elleni védőoltást, amivel veszélybe sodorták az állampolgárok egészségét és biztonságát.
bővebben
Kulcsszavak: MKP, H1N1
 
2009-11-05 13:30:18 | Crédit Agricole
 
(FP24) - Budapest - Lezárult az Invitel eladásának első köre, így a cég részvényeinek 32,3 százaléka már a Mid Europa Partners tulajdonában van, és a második, hasonló méretű csomagot is hamarosan megveszi a befektető. A tranzakció mögött álló erős banki szindikátust a Calyon és a BNP Paribas szervezte.
bővebben
PR-ügynökség: ISSUES
 
 
(FP24) - Brüsszel - A Václav Klaus cseh elnök aláírását követően várhatóan 2010 elején életbe lépő lisszaboni szerződés minden eddiginél rugalmasabb és hatékonyabb pénzügyi tervezést tesz lehetővé, ugyanakkor komoly előrelépést jelent a költségvetési fegyelem irányába is – fogalmazott Herczog Edit az EP költségvetési bizottságának vitájában. A szocialista képviselő a fontos költségvetési vívmányok mellett a reformszerződés által felvetett új kérdésekre is felhívta a figyelmet.
bővebben
 
2009-11-04 10:41:36 | Opten Kft.
 
(FP24) - Budapest - Októberben 1305 vállalkozással szemben indult felszámolási eljárás, tíz hónap alatt pedig 12 318 jutott hasonló sorsra – közölte az Opten céginformációs szolgáltató. Tavaly egész évben számoltak fel 11 515 vállalkozást, pedig az év utolsó hónapjaiban már akkor megmutatkozott a válság hatása az adatokon. A csőd- és felszámolási eljárások mellett végelszámolásból is több indult már, mint tavaly egész évben.
bővebben
PR-ügynökség: ISSUES
 
 
(FP24) - Budapest - A Szociális és Munkaügyi Minisztérium ügyfélszolgálati irodája 2009. november 4-től Budapest, V. kerület, Hold u. 1. alatt (az Arany János utcai metrómegálló közelében) működik.

bővebben
Kulcsszavak: ügyfélszolgálat
 
2009-11-03 16:05:13 | K&H Biztosító Zrt.
 
(FP24) - Budapest - A K&H Biztosító – amely jelenleg több mint 350 000 K&H kötelező gépjármű-felelősségbiztosítást kezel – a megbízhatóságra és a sokrétű kedvezményrendszerre építi idei kötelező gépjármű-felelősségbiztosítási kampányát. Többek között kedvezményben részesülhetnek a chopper/cruser- és túramotor-tulajdonosok, az idősebb gépjárművel rendelkezők, különösen az idősebb tehergépkocsikra szerződést kötők, de kedvezményt kaphatnak a gyermekesek és a kármentesen vezetők is.
bővebben
PR-ügynökség: LWp Kommunikáció
 
2009-11-02 09:13:01 | Magyar Közút Nonprofit Zrt.
 
(FP24) - Szécsény - Megújítva vehettek használatba a közlekedők öt mellékutat Szécsény és Pásztó térségében. A felújítást az Európai Regionális Fejlesztési Alap (ERFA) forrásai tették lehetővé. Az útátadó ünnepségen beszédet mondott Borenszki Ervin, a térség országgyűlési képviselője, valamint Dr. Serfőzőné Dr. Fábián Erzsébet, Szécsény város polgármestere.
bővebben
PR-ügynökség: ISSUES
 
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53
 
 
Onlinefootage.tv - Footage and stories for crossmedia

Footage and stories for crossmedia