Sajtóközlemények
Legfrissebb
SZOMBATON TETŐZIK A HŐSÉG – MEGHOSSZABBÍTJA A II. FOKÚ RIASZTÁST AZ ORSZÁGOS TISZTIFŐORVOS

CSAK OTT, ODA ÉS AKKOR VILÁGÍTSUNK, AHOL ÉS AMIKOR SZÜKSÉGES

MÉG TÖBB NAPON ÁT TART A HŐSÉG, AZ ÉJSZAKÁK SEM HOZNAK ENYHÜLÉST

NEMDOHÁNYZÓK VÉDELME: ÁTLAGOSAN KÉT-HÁROM KIFOGÁS JUT EZER ELLENŐRZÉSRE

GOP-1.1.1-11-2012-0006 „PIACORIENTÁLT KUTATÁS-FEJLESZTÉS A BIOSPIRÁL-2006 KFT-NÉL” CÍMŰ PÁLYÁZAT CÉLJÁRÓL, MEGKEZDÉSÉRŐL

VIRÁGZÁS ELŐTT A PARLAGFŰ | INDUL A PARLAGFŰ POLLEN RIASZTÁSI RENDSZER

„A VÍZÉ LESZ A KORONA” – SIKERREL ZÁRULT AZ ORSZÁGOS HAPPY-HÉT

III. FOKÚ HŐSÉGRIADÓ: MEGHOSSZABBÍTVA!

NÉGY JÓ TANÁCS IDŐSEKNEK A HŐSÉGHULLÁMOK IDEJÉRE

MIRE FIGYELJÜNK GYÓGYSZEREINK ESETÉBEN A NAGY MELEGBEN?

TARTÓS HŐHULLÁM SZOMBATTÓL – III. FOKÚ RIASZTÁST RENDEL EL AZ ORSZÁGOS TISZTIFŐORVOS

ITT A VAKÁCIÓ! HOGYAN KERÜLHETŐK EL A LEGGYAKORIBB FERTŐZÉSEK ÉS A GYERMEKBALESETEK?

II. FOKÚ HŐSÉGRIASZTÁS: CSÜTÖRTÖKIG TART A KÁNIKULA!

TERÜLETI ELLÁTÁSI KÖTELEZETTSÉG: NEM LESZ LEFEDETLEN TÉRSÉG AZ ORSZÁGBAN

KÖZEL SZÁZ ÉVE A CSALÁDOK ÉS A LAKOSSÁG EGÉSZSÉGÉÉRT - VÉDŐNŐK NAPJA 2012.

SZÚNYOG- ÉS KULLANCSRIASZTÓ SZEREK: CSAK AZ ORSZÁGOS TISZTIFŐORVOSI HIVATAL ENGEDÉLYÉVEL!

MÍNUSZ 80 MILLIÁRD - KISZÁMOLTUK: A DOHÁNYZÁS TÁRSADALMI TERHEI MAGYARORSZÁGON

„LYUKAK A VÉDŐHÁLÓN” - A GYERMEKBÁNTALMAZÁS MEGELŐZHETŐ!

KÖZÖS MUNKA A NEMDOHÁNYZÓK VÉDELMÉBEN ÉS A DOHÁNYZÁS VISSZASZORÍTÁSÁRA

JÓL-LÉT ÉS EGÉSZ-SÉG KAMASZKORBAN

SAJTÓKÖZLEMÉNYEK (1042)

Feltöltés 4 lépésben!
SAJTÓKÖZLEMÉNY  FELTÖLTÉSE
 
(FP24) - Budapest - A Vám- és Pénzügyőrség Központi Járőrszolgálat Parancsnokságának munkatársai Hegyeshalom közelében ellenőriztek egy magyar rendszámú kistehergépkocsit. A járműben egy férfi utazott, nyilatkozata alapján nem volt bejelenteni való áruja. A Németországból érkező autóban feltűnően sok volt az illatosító(!), azonban még így sem tudta a szolgálati kutyát megtéveszteni, mivel az a műszerfal mögött kábítószert jelzett.
bővebben
Kulcsszavak: vpop, kábítószer
 
2009-11-24 15:52:28 | Magyar Közút Nonprofit Zrt.
 
(FP24) - Székesfehérvár - Jelentős mértékben javul a térségi összeköttetés, a közlekedésbiztonság és az utazási kényelem a Székesfehérvártól északi irányban, a megyehatárig húzódó mellékutak átadása nyomán. Az összesen 35 kilométeres felújítás 1,3 milliárd forintba került, a forrást az Európai Unió támogatási alapja biztosította.
bővebben
PR-ügynökség: ISSUES
 
 
(FP24) - Budapest - Új partnerek keresése

A Francia–Magyar Kereskedelmi és Iparkamara és a francia Gazdasági és Pénzügyminisztérium felügyelete alatt tevékenykedő budapesti UBIFRANCE-Kereskedelmi Iroda közösen szervezi meg 2009. november 25–26-án az Első Francia–Magyar Gyógyszeripari Szakmai Találkozót Budapesten.

bővebben
PR-ügynökség: ISSUES
 
2009-11-24 12:03:04 | Vialto Consulting
 
(FP24) - Budapest - AZ ÓVODA ÉS AZ ISKOLA BEZÁRÁSOK UTÁN A GYÁRBEZÁRÁSOK KÖVETKEZNEK? Alig hat hónapja észlelték az első H1N1 vírussal fertőzött megbetegedést Magyarországon, ma pedig már nem naponta, hanem óránként érkeznek a hírek iskola és óvoda bezárásokról, a kórházi látogatás korlátozásáról. Elképzelhető, hogy az országhatárokat sem „tisztelő” járvány majd megtorpan az iskolakapukban?
bővebben
 
2009-11-24 11:49:30 | Red Lemon Media
 
(FP24) - Budapest - Egy célért küzd Dombóvári Vanda, Jakupcsek Gabi, a Bon Bon, Búza Sándor, Csonka András, Hajas Laci, Mező Misi (Magna Cum Laude), Rákóczi Ferenc, Sebestyén Balázs, Sipos Péter (Irigy Hónaljmirigy), Stohl András és Vadon Jani. A hírességek Jack bácsi Szívküldi akciójában jó ügy mellé álltak. Aláírásukkal egy jótékonysági árverést támogatnak a hazai sztárok.
bővebben
PR-ügynökség: Red Lemon Media
 
2009-11-23 10:15:37 | Opten Kft.
 
(FP24) - Budapest - Októberben ismét több mint 300 építőipari céggel szemben indult felszámolási eljárás, és 258 végelszámolást jelentettek be a cégbíróságok. A növekedés üteme lassulni látszik, mert már a viszonyítási alapnak tekintett tavalyi időszak is a válság jegyében telt – adta hírül az Opten céginformációs szolgáltató. – A javuló cégalapítási kedv mögött nemigen állhat más, mint adóelkerülés vagy a csalárd csőd szándéka – véli a szakértő.
bővebben
PR-ügynökség: ISSUES
 
2009-11-22 13:52:04 | INFO-24.TV Zrt.
 
(FP24) - Budapest - A Foglalkoztatási és Szociális Hivatal 2009. november 24-én (kedden) 12:15 és 12:45 óra között
sajtótájékoztatót tart az „Út a munkához” program végrehajtási tapasztalatai és a továbblépés lehetőségei c. országos konferencia keretében.

bővebben
 
2009-11-19 17:08:43 | Magyar Közút Nonprofit Zrt.
 
(FP24) - Miskolc - Két szakaszon, összesen csaknem 19 kilométer hosszon újították fel az Eger–Hollóstető–Miskolc összekötő utat. Az Észak-Magyarországi Operatív Program (ÉMOP) keretében, európai uniós társfinanszírozással lebonyolított útrekonstrukció több mint 700 millió forintba került. Az ünnepélyes útátadásra Felsőtárkányban került sor.
bővebben
PR-ügynökség: ISSUES
 
2009-11-19 13:04:37 | Magyar Közút Nonprofit Zrt.
 
(FP24) - Gyöngyös - Több mint 222 millió forintból újították fel a Gyöngyös–Adács összekötő út hat és fél kilométeres szakaszát. A beavatkozásra az Észak-Magyarországi Operatív Program (ÉMOP) keretében, európai uniós forrásból kerülhetett sor. Az Adácson megrendezett ünnepélyes útátadáson részt vett Jauernik István, az Önkormányzati Minisztérium államtitkára is.
bővebben
PR-ügynökség: ISSUES
 
 
(FP24) Az Új Magyarország Fejlesztési Terv Nemzeti Iskolafelújítási Programja az elmúlt ötven év legnagyobb iskola- és óvodafelújítási programja, amelynek keretében 2011-ig 365 óvoda és iskola korszerűtlen épületének felújítása, bővítése valósul meg, 105 milliárd forint értékben. A szécsényi II. Rákóczi Ferenc Összetett Iskola általános iskolájának és óvodájának felújítását közel 480 millió forinttal támogatja az unió.
bővebben
 
 
(FP24) - Brüsszel - Megtartotta második találkozóját a Herczog Edit szocialista és Bill Newton Dunn brit liberális demokrata EP-képviselők kezdeményezésére létrejött Hamisítás és Csalás Elleni Küzdelem Fóruma. Az ülésen Carlo van Heuckelom, az Europol és John Taylor, az Európai Bizottság adó- és vámügyi főigazgatóságának megbízottja ismertette a képviselőkkel a legfrissebb bűnügyi trendeket.
bővebben
 
2009-11-16 16:40:18 | RMDSZ
 
(FP24) - Marosvásárhely - Ötezren voltak jelen a marosvásárhelyi sportcsarnokban az RMDSZ vasárnap megszervezett országos kampányrendezvényén, amelyen – az ország valamennyi régiójából jött hallgatóság mellett - a Szövetség országos, helyi és megyei politikusai is jelen voltak, támogatásukról biztosították Kelemen Hunor államelnökjelöltet. A rendezvény hangulatát Demjén Ferenc Honfoglalás című dala tette ünnepélyesebbé.
bővebben
PR-ügynökség: RMDSZ
 
 
(FP24) - Budapest - Az ENSZ Gyermekjogi Bizottsága 5 évenként vizsgálja a gyermekjogok érvényesülését valamennyi tagállamban. A hazánkat érintő utolsó vizsgálat egyrészt elismeri, hogy komoly előrelépések történtek, másrészt további erőfeszítéseket javasol.
bővebben
Kulcsszavak: gyermekek, kórházak
 
 
(FP24) - Budapest - Az Európai Antibiotikum Nap az Európai Betegségmegelőzési és Járványvédelmi Központ (ECDC) kezdeményezésére jött létre, szoros együttműködésben az Európai Unió intézményeivel, a tagországok egészségügyi hatóságaival, az Egészségügyi Világszervezettel, szakmai csoportok képviselőivel, mint például az Európai Klinikai Mikrobiológiai és Fertőző Betegségek Társasága (ESCMID) és az Európai Orvosok Állandó Bizottsága (CPME).
bővebben
Kulcsszavak: antibiotikum
 
2009-11-15 11:57:26 | FIDESZ - Magyar Polgári Szövetség
 
(FP24) - Budapest - Szili Katalin (MSZP): Maszatolunk, és az ország azt látja rólunk, hogy szétkenünk minden felelősséget, és ezzel csak szappanozzuk magunk alatt a lejtőt. Medgyessy Péter: Félek, szocialista barátaim félreértik a helyzetet. Amikor magukba tekinteni, elemezni kellene, ünnepelni akarnak. Paul Lendvai: A szocialisták és az SZDSZ-esek még a végveszély óráiban is hatalomért és pénzért marakodnak. Megérdemlik a sorsukat.
bővebben
Kulcsszavak: fidesz, kormányzat, mszp
 
2009-11-12 16:24:40 | SONY MUSIC
 
(FP24) - Budapest - Az idei Karácsony nagy ünnep lesz Horgas Eszter fuvolaművésznek és rajongó táborának. November elején boltokba került amerikai, magyar és angol karácsonyi dalok feldolgozását tartalmazó albuma.
bővebben
Kulcsszavak: Horgas Eszter, fuvola
 
 
(FP24) - Budapest - A magyar származású Holokauszt túlélő, Elie Wiesel, béke Nobel díjas, világhírű író, a Holocaust óta először érkezik hivatalos látogatásra Budapestre, 2009. december 9-én. Wiesel, Köves Slomó az Egységes Magyarországi Izraelita Hitközség (EMIH) vezető rabbijának meghívását fogadta el abból az apropóból, hogy a zsidó tudományok és kultúra ismeretterjesztésében, a zsidó közösségi élet rendszerváltozás utáni újjáélesztésében nagy érdemeket szerzett Chábád Lubavics mozgalom idén ünnepli 20. születésnapját.
bővebben
Kulcsszavak: Elie Wiesel, holocaust
 
2009-11-12 15:42:11 | Magyar Közút Nonprofit Zrt.
 
(FP24) - Taksony - Ünnepélyes útátadásra és projektbemutatóra került sor csütörtökön Taksonyban. A Taksony–Bugyi összekötő utat csaknem 13 kilométer hosszon újították fel európai uniós támogatással. Az eseményen az érintett települések vezetői mellett beszédet mondott Varju László, az NFGM államtitkára is.
bővebben
PR-ügynökség: ISSUES
Kulcsszavak: Taksony, Varju László
 
2009-11-12 15:37:06 | Magyar Közút Nonprofit Zrt.
 
(FP24) - Ragály - Kilenc kistelepülés lakói a közvetlen haszonélvezői annak az uniós támogatással kivitelezett egymilliárd forint értékű beruházásnak, amelynek során 46 kilométernyi mellékút újult meg Észak-Borsodban. Az ünnepélyes szalagátvágásra csütörtökön került sor Kiss Péter társadalompolitikai miniszter részvételével.
bővebben
PR-ügynökség: ISSUES
 
2009-11-12 14:52:47 | MDF - Magyar Demokrata Fórum
 
(FP24) - Debrecen - A Magyar Demokrata Fórum elnöksége kétnapos munkaértekezletet tartott Debrecenben, melynek témája a választásra való felkészülés volt, különös tekintettel a párt programjára és a képviselőjelöltek kiválasztására.
bővebben
Kulcsszavak: mdf, választások
 
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53
 
 
Onlinefootage.tv - Footage and stories for crossmedia

Footage and stories for crossmedia