Sajtóközlemények
Legfrissebb
SZOMBATON TETŐZIK A HŐSÉG – MEGHOSSZABBÍTJA A II. FOKÚ RIASZTÁST AZ ORSZÁGOS TISZTIFŐORVOS

CSAK OTT, ODA ÉS AKKOR VILÁGÍTSUNK, AHOL ÉS AMIKOR SZÜKSÉGES

MÉG TÖBB NAPON ÁT TART A HŐSÉG, AZ ÉJSZAKÁK SEM HOZNAK ENYHÜLÉST

NEMDOHÁNYZÓK VÉDELME: ÁTLAGOSAN KÉT-HÁROM KIFOGÁS JUT EZER ELLENŐRZÉSRE

GOP-1.1.1-11-2012-0006 „PIACORIENTÁLT KUTATÁS-FEJLESZTÉS A BIOSPIRÁL-2006 KFT-NÉL” CÍMŰ PÁLYÁZAT CÉLJÁRÓL, MEGKEZDÉSÉRŐL

VIRÁGZÁS ELŐTT A PARLAGFŰ | INDUL A PARLAGFŰ POLLEN RIASZTÁSI RENDSZER

„A VÍZÉ LESZ A KORONA” – SIKERREL ZÁRULT AZ ORSZÁGOS HAPPY-HÉT

III. FOKÚ HŐSÉGRIADÓ: MEGHOSSZABBÍTVA!

NÉGY JÓ TANÁCS IDŐSEKNEK A HŐSÉGHULLÁMOK IDEJÉRE

MIRE FIGYELJÜNK GYÓGYSZEREINK ESETÉBEN A NAGY MELEGBEN?

TARTÓS HŐHULLÁM SZOMBATTÓL – III. FOKÚ RIASZTÁST RENDEL EL AZ ORSZÁGOS TISZTIFŐORVOS

ITT A VAKÁCIÓ! HOGYAN KERÜLHETŐK EL A LEGGYAKORIBB FERTŐZÉSEK ÉS A GYERMEKBALESETEK?

II. FOKÚ HŐSÉGRIASZTÁS: CSÜTÖRTÖKIG TART A KÁNIKULA!

TERÜLETI ELLÁTÁSI KÖTELEZETTSÉG: NEM LESZ LEFEDETLEN TÉRSÉG AZ ORSZÁGBAN

KÖZEL SZÁZ ÉVE A CSALÁDOK ÉS A LAKOSSÁG EGÉSZSÉGÉÉRT - VÉDŐNŐK NAPJA 2012.

SZÚNYOG- ÉS KULLANCSRIASZTÓ SZEREK: CSAK AZ ORSZÁGOS TISZTIFŐORVOSI HIVATAL ENGEDÉLYÉVEL!

MÍNUSZ 80 MILLIÁRD - KISZÁMOLTUK: A DOHÁNYZÁS TÁRSADALMI TERHEI MAGYARORSZÁGON

„LYUKAK A VÉDŐHÁLÓN” - A GYERMEKBÁNTALMAZÁS MEGELŐZHETŐ!

KÖZÖS MUNKA A NEMDOHÁNYZÓK VÉDELMÉBEN ÉS A DOHÁNYZÁS VISSZASZORÍTÁSÁRA

JÓL-LÉT ÉS EGÉSZ-SÉG KAMASZKORBAN

SAJTÓKÖZLEMÉNYEK (1042)

Feltöltés 4 lépésben!
SAJTÓKÖZLEMÉNY  FELTÖLTÉSE
2009-12-15 20:29:51 | Garantiqa Hitelgarancia Zrt.
 
(FP24) - Budapest - Az Európai Beruházási Bank újabb egy évig vállal viszontgaranciát a Garantiqa Hitelgarancia Zrt. által önkormányzatok és önkormányzati társulások részére vállalt kezességekhez. Az erről szóló dokumentumot ma írták alá.
bővebben
PR-ügynökség: ISSUES
Kulcsszavak: garantiqa, bank, pénz
 
2009-12-14 15:01:16 | Crédit Agricole
 
(FP24) - Európa - Jövőre az idei 1,3 százalék után újabb 6,1 százalékkal esik az újautó-értékesítés Európában, és a válság előtti szintet is csak 2014-ben éri majd el az eladások száma. Az ágazat világszinten 2,5 százalékos bővüléssel számolhat, hiszen az Egyesült Államokban, Brazíliában, Oroszországban, Indiában és Kínában már az eladások növekedésére lehet számítani. A prémiummárkák eladása jövőre szerényen emelkedik, de a válság nyertesei a kisautó kategóriában erős gyártók, azon belül is elsősorban a FIAT.
bővebben
PR-ügynökség: ISSUES
 
2009-12-14 10:44:27 | Felvidék Ma
 
(FP24) - Komárom - December 8-án Szűz Mária Szeplőtelen Fogantatásának ünnepén került sor a Szlovákiában élő katolikus magyarság első kollégiumának a felavatási ünnepségére a komáromi MARIANUM Magyar Tannyelvű Egyházi Iskolaközpontban. A Szent Imre Kollégium abból a célból jött létre, hogy biztosítsa a középiskolások vallásos szellemben való nevelését, ezáltal is erősítve az itt élő magyarság önmegtartó erejét.
bővebben
Kulcsszavak: Szent Imre Kollégium
 
 
(FP24) - Röszke - A röszkei Vám- és Pénzügyőri Hivatalnál jelentkezett belépésre a tegnapi napon egy ukrán állampolgár az általa vezetett tehergépjárművel. A benyújtott okmányok alapján a sofőr 2100 karton kiwit szállított Görögországból Ukrajnába.

bővebben
 
2009-12-12 21:44:43 | felvidék. ma
 
(FP24) - Búcs - Impozáns kultúrműsor, megható jelenetek és szónoklatok jellemezték azt a Búcson tartott emlékestet, melyet a kettős állampolgárságról szóló népszavazás ötödik évfordulója alkalmából tartottak. A szervező Karkó Henriett kezdeményezésére megalakult a Nemzeti Kötelék Kuratóriuma, tagjai 18 - Emléklap a Hűségért - oklevelet adományoztak azoknak, akik az elmúlt öt évben is a nemzeti összetartozásért cselekedtek.
bővebben
 
2009-12-12 21:44:43 | felvidék. ma
 
(FP24) - Búcs - Impozáns kultúrműsor, megható jelenetek és szónoklatok jellemezték azt a Búcson tartott emlékestet, melyet a kettős állampolgárságról szóló népszavazás ötödik évfordulója alkalmából tartottak. A szervező Karkó Henriett kezdeményezésére megalakult a Nemzeti Kötelék Kuratóriuma, tagjai 18 - Emléklap a Hűségért - oklevelet adományoztak azoknak, akik az elmúlt öt évben is a nemzeti összetartozásért cselekedtek.
bővebben
 
2009-12-11 13:35:08 | MDF - Magyar Demokrata Fórum
 
(FP24) - Budapest - A magyar politika minőségét jellemzi az a hozzáállás, amelyet Bajnai Gordon tanúsított az MDF Nemzeti Csúcs összehívását szorgalmazó javaslata kapcsán. Több mint egy héttel ezelőtt a költségvetés parlamenti elfogadását követően arra kértük a kormányfőt, hívja össze a Nemzeti Csúcsot annak érdekében, hogy a gazdaság és a politika szereplői megállapodhassanak az ország gazdasági stabilizációjáról és arról a józan önmérsékletről, amit a felelős politikai erőknek tanúsítania kell a tavaszi kampány során.
bővebben
Kulcsszavak: mdf, kampány
 
2009-12-10 20:46:05 | ORTT - Szalai Annamária
 
(FP24) - Budapest - Az amerikai képviselőház a gazdasági lobbitevékenység szokatlan formáját választotta, amikor határozatot hozott a magyarországi független médiahatóság döntésének elítélésére. Kultúrtörténeti érdekességnek tartom, hogy ezt a kongresszusi határozatot egy olyan országban adták ki, ahol törvény tiltja, hogy külföldi cég húsz százaléknál nagyobb részesedést szerezhessen egy amerikai rádióban.
bővebben
 
 
(FP24) - Bonn - Milan Zver szlovén EP-képviselő kezdeményezésére az Európai Néppárt határozatban ítéli el a kommunista önkényuralmi jelvények újbóli használatát és a diktátorok emléke előtt való hódolást. Tőkés László javaslatára a határozattervezet eredetileg két romániai vonatkozású eseményt is elmarasztalt, nevezetesen a Scorniceşti-ben felállítandó Ceauşescu-szobor, és a marosvásárhelyi Guşă-szobor felállításának tervét. Marian-Jean Marinescu, a román néppárti delegáció vezetője töröltette a vonatkozó bekezdést.
bővebben
 
 
(FP24) - Bukarest - Tőkés László EP-képviselő 2009. december 9-én Bukarestben találkozott a Társadalmi Párbeszédért Csoport (Grupul pentru Dialog Social) tagjaival. A megbeszélés moderátora, Rodica Culcer kérésére Tőkés László a húsz évvel ez előtti forradalom tanulságairól beszélt. Máig érvényesnek tartja akkori bátorságot adó hitvallását, hogy „Istennek kell engedelmeskedni, hogysem az embernek”.
bővebben
 
2009-12-09 14:34:44 | Siemens Zrt.
 
(FP24) - Koppenhága - A Siemens közzétette az első „Európai Zöldváros Indexet” – Az Economist Intelligence Unit harminc európai ország harminc nagyvárosát vizsgálta – A városok élen járnak a klímavédelemben
bővebben
PR-ügynökség: ISSUES
 
2009-12-09 14:04:20 | Opten Kft.
 
(FP24) - Budapest - Novemberben 1300 cég került felszámolás alá Magyarországon. Ez nagyjából megfelel az elmúlt fél év átlagos havi adatainak – derül ki az Opten céginformációs szolgáltató közleményéből. November végéig összesen 13 708 cég jutott hasonló sorsra, miközben 12 383 cég bezárásáról maguk a tulajdonosok döntöttek.
bővebben
PR-ügynökség: ISSUES
 
 
(FP24) - Budapest - A Magyar Szocialista Párt fenntartja a korábbi elvi álláspontját: nem támogatjuk a szlovákiai Smer teljes jogú tagságát az Európai Szocialisták Pártjában (ESZP). Ugyanis elfogadhatatlannak tartjuk a szélsőségesekkel kötött kompromisszumot és a rasszista, kirekesztő politikának tett engedményeket. Nem támogatjuk, hogy olyan politikai formáció vegyen részt az európai baloldali összefogásban, amely a hatalomért együttműködik a szélsőjobboldallal, és a idegengyűlölő Jan Slotaval.
bővebben
Kulcsszavak: MSZP, Smer, Slota
 
2009-12-06 19:09:35 | felvidék. ma
 
(FP24) - Búcs - Impozáns kultúrműsor, megható jelenetek és szónoklatok jellemezték azt a Búcson tartott emlékestet, melyet az öt évvel ezelőtti kettős állampolgárságról szóló népszavazás ötödik évfordulója alkalmából tartottak. A szervező Nemzeti Kötelék Kuratóriuma 18 \"Emléklap a hűségért\" oklevelet osztott ki azok között, akik az elmúlt öt évben is a nemzeti összetartozásért cselekedtek.
bővebben
 
 
(FP24) Tőkés László EP-képviselő, az Erdélyi Magyar Nemzeti Tanács (EMNT) elnöke vasárnap, 2009. december 6-án déli 12-kor adta le voksát a nagyváradi 113-as számú szavazókörzetben a romániai államfőválasztás második fordulójában.
bővebben
 
 
(FP24) - Beregszász - A Hollósy Simon Alkotótáborban készült festményekből a II. Rákóczi Ferenc Kárpátaljai Magyar Főiskolán rendezett kiállítás megnyitója után került sor Beregszászban a Kárpátaljai Magyar Képző- és Iparművészek Révész Imre Társaságának (RIT) közgyűlésére.

bővebben
Kulcsszavak: RIT
 
 
(FP24) - Beregszász - Bensőséges hangulatú kiállítással vonta meg őszi alkotótáborának mérlegét a Kárpátaljai Magyar Képző- és Iparművészek Révész Imre Társasága (RIT).

bővebben
 
 
(FP24) - Ukrajna - \"Meg akarom védeni az országot az államtól. Az ő államuk ellenségének nyilvánítottam magam, mert ez nem az az állam, amelyet 18 évvel ezelőtt fel akartunk építeni.\" Ezekkel a keserű és az ukrán nagypolitikában szokatlan szavakkal kezdte televíziós beszédét az Első Nemzeti tévécsatornán Anatolij Hricenko elnökjelölt.
bővebben
 
 
(FP24) - Nagybereg - Tömeges influenzás megbetegedésekről érkezett hír Nagyberegről. Volodimir Males, a Beregszászi Járási Kórház főorvosa lapunk érdeklődésére elmondta, hogy a beregszászi járási település középiskolájában nagyszámú megbetegedés történt.

bővebben
 
 
(FP24) - Beregszász - Advent első vasárnapján került sor idén a Kárpátaljai Magyar Betlehemes Találkozóra, amelyet immár tizenötödik alkalommal rendezett meg a Kárpátaljai Magyar Kulturális Szövetség (KMKSZ). Az esemény helyszíne ezúttal is a Beregszászi Illyés Gyula Magyar Nemzeti Színház volt.

bővebben
 
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53
 
 
Onlinefootage.tv - Footage and stories for crossmedia

Footage and stories for crossmedia