Sajtóközlemények
Legfrissebb
SZOMBATON TETŐZIK A HŐSÉG – MEGHOSSZABBÍTJA A II. FOKÚ RIASZTÁST AZ ORSZÁGOS TISZTIFŐORVOS

CSAK OTT, ODA ÉS AKKOR VILÁGÍTSUNK, AHOL ÉS AMIKOR SZÜKSÉGES

MÉG TÖBB NAPON ÁT TART A HŐSÉG, AZ ÉJSZAKÁK SEM HOZNAK ENYHÜLÉST

NEMDOHÁNYZÓK VÉDELME: ÁTLAGOSAN KÉT-HÁROM KIFOGÁS JUT EZER ELLENŐRZÉSRE

GOP-1.1.1-11-2012-0006 „PIACORIENTÁLT KUTATÁS-FEJLESZTÉS A BIOSPIRÁL-2006 KFT-NÉL” CÍMŰ PÁLYÁZAT CÉLJÁRÓL, MEGKEZDÉSÉRŐL

VIRÁGZÁS ELŐTT A PARLAGFŰ | INDUL A PARLAGFŰ POLLEN RIASZTÁSI RENDSZER

„A VÍZÉ LESZ A KORONA” – SIKERREL ZÁRULT AZ ORSZÁGOS HAPPY-HÉT

III. FOKÚ HŐSÉGRIADÓ: MEGHOSSZABBÍTVA!

NÉGY JÓ TANÁCS IDŐSEKNEK A HŐSÉGHULLÁMOK IDEJÉRE

MIRE FIGYELJÜNK GYÓGYSZEREINK ESETÉBEN A NAGY MELEGBEN?

TARTÓS HŐHULLÁM SZOMBATTÓL – III. FOKÚ RIASZTÁST RENDEL EL AZ ORSZÁGOS TISZTIFŐORVOS

ITT A VAKÁCIÓ! HOGYAN KERÜLHETŐK EL A LEGGYAKORIBB FERTŐZÉSEK ÉS A GYERMEKBALESETEK?

II. FOKÚ HŐSÉGRIASZTÁS: CSÜTÖRTÖKIG TART A KÁNIKULA!

TERÜLETI ELLÁTÁSI KÖTELEZETTSÉG: NEM LESZ LEFEDETLEN TÉRSÉG AZ ORSZÁGBAN

KÖZEL SZÁZ ÉVE A CSALÁDOK ÉS A LAKOSSÁG EGÉSZSÉGÉÉRT - VÉDŐNŐK NAPJA 2012.

SZÚNYOG- ÉS KULLANCSRIASZTÓ SZEREK: CSAK AZ ORSZÁGOS TISZTIFŐORVOSI HIVATAL ENGEDÉLYÉVEL!

MÍNUSZ 80 MILLIÁRD - KISZÁMOLTUK: A DOHÁNYZÁS TÁRSADALMI TERHEI MAGYARORSZÁGON

„LYUKAK A VÉDŐHÁLÓN” - A GYERMEKBÁNTALMAZÁS MEGELŐZHETŐ!

KÖZÖS MUNKA A NEMDOHÁNYZÓK VÉDELMÉBEN ÉS A DOHÁNYZÁS VISSZASZORÍTÁSÁRA

JÓL-LÉT ÉS EGÉSZ-SÉG KAMASZKORBAN

SAJTÓKÖZLEMÉNYEK (1042)

Feltöltés 4 lépésben!
SAJTÓKÖZLEMÉNY  FELTÖLTÉSE
2009-12-29 09:54:12 | Crédit Agricole
 
(FP24) - Budapest - Középtávon is a 75 dollár körüli olajár lehet meghatározó a nemzetközi piacokon – vélik a Calyon szakértői. Christopher Barret, a bank olaj- és gázpiaci elemzője szerint az OECD-országok kereslete a következő években nem nő számottevően, az OPEC-országok pedig 2010-ben nem csökkentik a kitermelésüket, mert már a 80 dollár körüli olajár is több tagország számára nagy kísértést jelent a kitermelés növelésére.
bővebben
PR-ügynökség: ISSUES
 
 
(FP24) - Ungvár - 2009. december 18-án, a Kárpátaljai Megyei Néprajzi Múzeum kiállítótermében – az ungvári Paloma Vonósnégyesnek köszönhetően – a komolyzene hangjai köszöntötték azokat a művészetkedvelő ungvári lakosokat, akik az eseményt még hangulatosabbá tevő hóesésben felsétáltak az ungvári várhegyre, hogy megtekintsék a Kárpátaljai Magyar Képző- és Iparművészek Révész Imre Társasága (RIT) reprezentatív év végi tárlatát, mely a Társaság és a KMKSZ közös rendezésében került lebonyolításra.
bővebben
Kulcsszavak: RIT, kiállítás
 
 
(FP24) - Beregszász - A KAMOT Jótékonysági Alapítvány kuratóriuma bejelentette, hogy ezentúl a magyar állam által biztosított oktatási-nevelési támogatást a jogosult szülők kizárólag bankkártyáról vehetik fel. Az alapítvány megkérdezésük nélkül mind a 16 ezer pályázó szülő számára megrendelte az Ukreximbanknál a bankkártyát.

bővebben
Kulcsszavak: KAMOT, támogatás
 
 
(FP24) - Beregszász - A Magyar Köztársaság Miniszterelnöki Hivatalának jóvoltából az összes kárpátaljai magyar iskola igazgatója az elmúlt hét csütörtökén a II. Rákóczi Ferenc Kárpátaljai Magyar Főiskola épületében tartott ünnepségen egy szépirodalmi műveket tartalmazó könyvcsomagot vehetett át, melyet a KMPSZ javaslatai alapján a Pro Hungaris Kulturális Értékközvetítő Alapítvány szakemberei állítottak össze.
bővebben
 
 
(FP24) - Kárpátalja - Gajdos István megint kötekedik a Kárpátaljai Magyar Kulturális Szövetséggel (KMKSZ). Formailag ugyan a zöld Kárpáti Igaz Szó (KISZó) főszerkesztője jegyzi a lap december 17-i számában Egy nem, ami holnap igen is lehet címmel megjelent soros szurkapiszkát, Kőszeghyt azonban nyugodtan tekinthetjük az UMDSZ-elnök szószólójának, hiszen ő maga nemigen ír újságcikkeket.

bővebben
Kulcsszavak: Kárpátalja
 
 
(FP24) - Beregszász - Immár kilencedik alkalommal került sor december 19-én, Beregszászban a Zrínyi Ilona-ösztöndíj átadására, melyet a Hármashalom Alapítvány hirdetett meg „Fogadj örökbe egy magyar tanárt” címmel először 2005 augusztusában, s azóta is minden iskolai szemeszterben. Az ösztöndíj a kárpátaljai szórványvidéken magyar nyelven oktató pedagógusok anyagi támogatását célozza.
bővebben
 
 
(FP24) - Nagyszőlős - Négyszáz kilométerre Nagyszőlőstől, Százhalombattán ez év májusában jótékonysági koncertet szerveztek a Nagyszőlősi Járási Kórház gyermekosztályának megsegítésére. A százhalombattai Szent István Kórus mellett számos ismert előadó vállalta a fellépést, a népes közönség pedig a reméltnél is nagyobb összeget ajánlott fel, hogy Nagyszőlősön pótolhassanak egy húsz éve hiányzó orvosi műszert.

bővebben
 
 
(FP24) - Beregszász - Kányádi Sándor erdélyi költővel találkozhatott Beregszász és környéke irodalomkedvelő közönsége a II. Rákóczi Ferenc Kárpátaljai Magyar Főiskolán december 16-án rendezett író-olvasó találkozón. A rendezvény résztvevői egyben megemlékeztek Bendek Elekről, a nagy mesemondó születésének 150. évfordulója alkalmából.
bővebben
 
2009-12-22 15:04:50 | Opten Kft.
 
(FP24) - Budapest - Bár az első félévben még úgy tűnt, hogy a kiskereskedelmi vállalkozások tömeges bedőléséről szól majd az idei év, a második félévben világossá vált, hogy az ágazat a vártnál stabilabb lábakon áll. Az első félévben még 41 százalékkal több kiskereskedelmi céget számoltak föl, mint egy évvel korábban, a másodikban viszont már kevesebbet, mint 2008 hasonló időszakában – derül ki az Opten céginformációs szolgáltató jelentéséből.
bővebben
PR-ügynökség: ISSUES
 
2009-12-22 11:30:26 | Crédit Agricole
 
(FP24) - Budapest - A válság legnagyobb vesztesei között landoltak 2009-ben az európai légitársaságok. A cégek viszonylag gyorsan reagáltak az utasszám és az áruszállítás csökkenésére, szinte minden nagy szereplő jelentős kapacitáscsökkentéssel reagált, de már látszik, hogy ez sem lesz elég, 2010-ben újabb járatszám-, létszám- és flottacsökkentések várhatók. A Calyon Bank elemzői szerint elsőként a British Airways mászhat ki a gödörből.
bővebben
PR-ügynökség: ISSUES
 
2009-12-22 11:17:51 | Magyar Közút Nonprofit Zrt.
 
(FP24) - Nádudvar - Lezajlott a műszaki átadás a Nádudvart Kabával összekötő úton. Az Észak-Alföldi Operatív Program (ÉAOP) keretében zajló Hajdú-Bihar megyei útrekonstrukció összes költségét, 280 millió forintot az Európai Regionális Fejlesztési Alap (ERFA) állja. Az uniós finanszírozású mellékút-felújítási program tovább folyik a megyében, a régióban és az országban is.
bővebben
PR-ügynökség: ISSUES
Kulcsszavak: Nádudvar, Kaba
 
2009-12-21 16:33:18 | Magyar Közút Nonprofit Zrt.
 
(FP24) - Egerszalók - Újabb szakaszt adtak át az összesen három Heves megyei utat érintő felújítási projekt részeként december 21-én, Egerszalókon. Az együttesen 778 millió forintos beruházás részeként most a település gyógyhatású sósfürdőibe is gyorsabban juthatunk el.
bővebben
PR-ügynökség: ISSUES
 
2009-12-21 15:51:06 | Magyar Közút Nonprofit Zrt.
 
(FP24) - Budapest - A meteorológiai előrejelzések ónos eső érkezését jósolják a ma esti, holnap hajnali órákra. A Magyar Közút Nonprofit Zrt. sószóró járművei hamarosan megkezdik a megelőző szórást. Egyúttal a közútkezelő kéri a közlekedők együttműködését: ónos eső esetén csak akkor keljenek útra, ha halaszthatatlan dolguk van. A biztonságos téli közlekedésben az útviszonyok mellett jelentős szerepet játszik a gépkocsik műszaki állapota és az autósok vezetési gyakorlata.
bővebben
PR-ügynökség: ISSUES
 
2009-12-18 17:04:49 | felvidék. ma
 
(FP24) - Dunaszerdahely - Városi Ifjúsági Parlamentet hozott létre 2009. december 17-én Dunaszerdahelyen a Városi Önkormányzat mellett működő Ifjúsági Szakbizottság. Az alakuló ülésen mintegy húsz dunaszerdahelyi intézmény képviselője volt jelen a Városháza nagytermében.

bővebben
 
2009-12-18 16:40:33 | Magyar Közút Nonprofit Zrt.
 
(FP24) - Ajka - 757 millió forintot fordítottak két mellékút rekonstrukciójára Veszprém megyében a Közép-dunántúli Operatív Program (KDOP) keretében. A forrásokat az Európai Regionális Fejlesztési Alap (ERFA) biztosította. Ajka kerékpárút-hálózata két és fél kilométerrel bővült egy másik fejlesztési projektben.
bővebben
PR-ügynökség: ISSUES
Kulcsszavak: Ajka, ERFA
 
2009-12-18 12:48:37 | Opten Kft.
 
(FP24) - Budapest - Novemberben meghaladta a háromezret az idén felszámolás alá került építőipari cégek száma Magyarországon – adta hírül az Opten céginformációs szolgáltató. Harmadik hónapja több mint háromszáz céget számolnak fel havonta az ágazatban, de a minap napvilágot látott építőipari megrendelésállomány fényében ezt a tendenciát talán nem kell kivetíteni 2010 egészére.
bővebben
PR-ügynökség: ISSUES
 
2009-12-18 12:35:08 | Crédit Agricole
 
(FP24) - Budapest - Az európai autógyártók az állami támogatások révén megőrizték ugyan likviditásukat, és zömmel pozitív üzemi eredménnyel (EBIT) zárják 2009-et, de a kamatterhek vészesen lenyomják, vagy veszteségbe fordítják az eredményeket. A Calyon Bank elemzői szerint a jelenlegi helyzetben a fő cél minden gyártónál a méretgazdaságosság elérése, ami fúziókért vagy együttműködésért kiált.
bővebben
PR-ügynökség: ISSUES
 
2009-12-18 12:10:13 | Magyar Közút Nonprofit Zrt.
 
(FP24) - Szigetszentmiklós - A Közép-Magyarországi Operatív Program (KMOP) keretében újabb két útszakaszt adtak vissza felújítva a közlekedőknek a közelmúltban. A rendkívül nagy forgalmú útszakaszok felújítására több mint 348 millió forintot fordítottak európai uniós forrásból.
bővebben
PR-ügynökség: ISSUES
 
2009-12-16 10:51:08 | Magyar Közút Nonprofit Zrt.
 
(FP24) - Budapest - A meteorológiai előrejelzések további havazást jósolnak országszerte a mai napra. A Magyar Közút Nonprofit Zrt. hadrendbe állította teljes gépparkját, a hóeltakarításra felkészített járművek az utakon vannak. A közútkezelő arra kéri a közlekedőket, hogy indulás előtt tájékozódjanak az utak állapotáról, és csak téli közlekedésre alkalmas gépkocsikkal induljanak el. A társaság szigorú ütemterv alapján dolgozik, de 6–24 órán belül mindenhonnan eltakarítja a havat.
bővebben
PR-ügynökség: ISSUES
 
2009-12-16 10:41:59 | Magyar Közút Nonprofit Zrt.
 
(FP24) - Kisköre - Befejeződtek Heves megye déli részén, a Heves–Pusztataskony és a Kisköre–Poroszló összekötő út kijelölt szakaszain a felújítási munkák. Mintegy 720 millió forintból, összesen 18 kilométer hosszan újították fel az utakat. Az Észak-Magyarországi Operatív Programban (ÉMOP) lebonyolított beavatkozás költségeit európai uniós forrásokból fedezik.
bővebben
PR-ügynökség: ISSUES
 
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53
 
 
Onlinefootage.tv - Footage and stories for crossmedia

Footage and stories for crossmedia