Sajtóközlemények
Legfrissebb
SZOMBATON TETŐZIK A HŐSÉG – MEGHOSSZABBÍTJA A II. FOKÚ RIASZTÁST AZ ORSZÁGOS TISZTIFŐORVOS

CSAK OTT, ODA ÉS AKKOR VILÁGÍTSUNK, AHOL ÉS AMIKOR SZÜKSÉGES

MÉG TÖBB NAPON ÁT TART A HŐSÉG, AZ ÉJSZAKÁK SEM HOZNAK ENYHÜLÉST

NEMDOHÁNYZÓK VÉDELME: ÁTLAGOSAN KÉT-HÁROM KIFOGÁS JUT EZER ELLENŐRZÉSRE

GOP-1.1.1-11-2012-0006 „PIACORIENTÁLT KUTATÁS-FEJLESZTÉS A BIOSPIRÁL-2006 KFT-NÉL” CÍMŰ PÁLYÁZAT CÉLJÁRÓL, MEGKEZDÉSÉRŐL

VIRÁGZÁS ELŐTT A PARLAGFŰ | INDUL A PARLAGFŰ POLLEN RIASZTÁSI RENDSZER

„A VÍZÉ LESZ A KORONA” – SIKERREL ZÁRULT AZ ORSZÁGOS HAPPY-HÉT

III. FOKÚ HŐSÉGRIADÓ: MEGHOSSZABBÍTVA!

NÉGY JÓ TANÁCS IDŐSEKNEK A HŐSÉGHULLÁMOK IDEJÉRE

MIRE FIGYELJÜNK GYÓGYSZEREINK ESETÉBEN A NAGY MELEGBEN?

TARTÓS HŐHULLÁM SZOMBATTÓL – III. FOKÚ RIASZTÁST RENDEL EL AZ ORSZÁGOS TISZTIFŐORVOS

ITT A VAKÁCIÓ! HOGYAN KERÜLHETŐK EL A LEGGYAKORIBB FERTŐZÉSEK ÉS A GYERMEKBALESETEK?

II. FOKÚ HŐSÉGRIASZTÁS: CSÜTÖRTÖKIG TART A KÁNIKULA!

TERÜLETI ELLÁTÁSI KÖTELEZETTSÉG: NEM LESZ LEFEDETLEN TÉRSÉG AZ ORSZÁGBAN

KÖZEL SZÁZ ÉVE A CSALÁDOK ÉS A LAKOSSÁG EGÉSZSÉGÉÉRT - VÉDŐNŐK NAPJA 2012.

SZÚNYOG- ÉS KULLANCSRIASZTÓ SZEREK: CSAK AZ ORSZÁGOS TISZTIFŐORVOSI HIVATAL ENGEDÉLYÉVEL!

MÍNUSZ 80 MILLIÁRD - KISZÁMOLTUK: A DOHÁNYZÁS TÁRSADALMI TERHEI MAGYARORSZÁGON

„LYUKAK A VÉDŐHÁLÓN” - A GYERMEKBÁNTALMAZÁS MEGELŐZHETŐ!

KÖZÖS MUNKA A NEMDOHÁNYZÓK VÉDELMÉBEN ÉS A DOHÁNYZÁS VISSZASZORÍTÁSÁRA

JÓL-LÉT ÉS EGÉSZ-SÉG KAMASZKORBAN

SAJTÓKÖZLEMÉNYEK (1042)

Feltöltés 4 lépésben!
SAJTÓKÖZLEMÉNY  FELTÖLTÉSE
2010-01-17 14:10:14 | felvidék. ma
 
(FP24) - Pozsony - Hétfőn Szlovákiába látogat a Velencei Bizottság szakértői csoportja, amely az államnyelvről szóló törvény tartalmát és alkalmazását vizsgálja majd. Az MKP az Európai Bizottság szakértői elé terjeszti saját elemzését a nyelvtörvényről, valamint a nyelvtörvény tartalmának összehasonlítását a Regionális vagy Kisebbségi Nyelvek Európai Kartájával is.

bővebben
 
 
(FP24) - Nagyvárad - Az Erdélyi Magyar Nemzeti Tanács üzenete az RMDSZ 20. születésnapján. Húszéves az RMDSZ – hirdeti plakát, meghívó, színpadi díszlet. Ünnepel a párt. Mi közünk hozzá? – gondolják sokan, a hallgatag és közömbös többség. Nem a mi ünnepünk – állapítják meg rezignáltan a csalódottak.Érthető a vegyes érzés - a helyes azonban mégsem ez.
bővebben
Kulcsszavak: RMDSZ, EMNT
 
2010-01-15 15:10:51 | MKP - Magyar Koalíció Pártja
 
(FP24) - Pozsony - Hétfőn Szlovákiába látogat a Velencei Bizottság szakértői csoportja, amely az államnyelvről szóló törvény tartalmát és alkalmazását vizsgálja majd. Az MKP az Európai Bizottság szakértői elé terjeszti saját elemzését a nyelvtörvényről, valamint a nyelvtörvény tartalmának összehasonlítását az Regionális vagy Kisebbségi Nyelvek Európai Kartájával is.
bővebben
Kulcsszavak: MKP, nyelvtörvény
 
 
(FP24) - Brüsszel - Brüsszelben ezen a héten, 2010. január 11–14. között került sor az Európai Parlament szakbizottságaiban a 26 európai biztosjelölt meghallgatására. Január 14-én, csütörtökön Androulla Vassiliou jelöltet hallgatta meg a Kulturális és Oktatási Bizottság, akinek az oktatási, kulturális, többnyelvűségi és ifjúsági tárcát szánja José Manuel Barroso az Európai Bizottságban.
bővebben
 
 
(FP24) - Brüsszel - Az Európai Parlament Emberi Jogi Bizottságának (DROI) mai napirendjén a január 1-jével hivatalba lépett spanyol EU-elnökséggel folytatott eszmecsere szerepelt, a demokrácia és az emberi jogok területén követendő programjáról.
bővebben
 
2010-01-14 14:44:30 | MKP - Magyar Koalíció Pártja
 
(FP24) - Pozsony - Az MKP sajtóosztálya értesíti a sajtó képviselőit, hogy 2010. január 16-án 9.30 órai kezdettel az MKP központi irodájának épületében (Čajakova 8) tartja ülését a Magyar Koalíció Pártjának Országos Tanácsa.
bővebben
 
 
(FP24) - Brüsszel - Az Európai Parlament brüsszeli központjában 2010. január 13-án Jerzy Buzek EP-elnöke védnökségével Kuba jövője, az emberi jogok, valamint az Európai Unió Kuba irányában követendő politikája tárgyában rendezett politikai szemináriumot a varsói Lech Walesa Intézet.
bővebben
 
 
(FP24) - Budapest - 2010. január 11-13. között, Budapesten ülésezett a Magyar-Vietnámi Gazdasági Együttműködési Vegyes Bizottság (GVB). Az elmúlt években a globális gazdasági-pénzügyi válság ellenére Magyarország és Vietnam kapcsolata minden területen bővült és fejlődött, beleértve a hagyományos kereskedelmi kapcsolatot is. Gazdasági téren fejlett vállalatközi együttműködések és vegyes vállalatok létrejötte jellemzi a két ország viszonyát.
bővebben
 
 
(FP24) - Budapest - A Magyar Nemzet „15 éve volt ennyi állástalan” c., január 7-én megjelent cikkében „több legyet kíván egy csapásra leütni”.

bővebben
 
 
(FP24) - Budapest - A legfrissebb járványügyi adatok azt mutatják, hogy az új influenzajárvány első hulláma lezajlott, de hamarosan újabb hullámra lehet számítani, ezért nagyon fontos, hogy a védekezés ne hagyjon alább – erre kérte dr. Falus Ferenc országos tiszti főorvos az orvosszakmai szervezetek képviselőit azon a csütörtöki megbeszélésen, amelyre Budapesten, az Országos Tisztifőorvosi Hivatalban került sor.
bővebben
Kulcsszavak: influenza
 
2010-01-08 13:06:03 | Magyar Közút Nonprofit Zrt.
 
(FP24) - Budapest - A hajnali, kora reggeli órák óta az észak-dunántúli területeken, elsősorban Sopron és Mosonmagyaróvár, Győr, Kapuvár, Fertőd Pápa, Sárvár, Körmend, Kőszeg, Szombathely és Zalaegerszeg térségében változó intenzitású havazás és ónos eső nehezíti a közlekedést. A Magyar Közút Nonprofit Zrt. minden gépe a közúthálózat megtisztításán dolgozik. A társaság arra kéri a közlekedőket, hogy tájékozódjanak az utak állapotáról indulás előtt, és csak téli közlekedésre alkalmas autóval induljanak el.
bővebben
PR-ügynökség: ISSUES
Kulcsszavak: ónos eső, havazás
 
2010-01-07 10:16:32 | felvidék. ma
 
(FP24) - Pozsony - A Szlovák Nemzeti Párt vezére, Ján Slota legutóbbi évértékelő nyilatkozatában többek között a szlovák hadseregről és természetesen a magyarokról is beszélt. Az MKP szerinte területi autonómiára törekszik, és ebben a kérdésben népszavazást akar majd elérni a közeljövőben.
bővebben
 
 
(FP24) - Badaló - Badalóban hosszú évtizedek óta megszokott hagyomány, hogy az új esztendő beköszönte mellett egyúttal Petőfi Sándor születésének évfordulójáról is megemlékeznek. A helyi református templom külső falán 1938 óta emléktábla jelzi azt, hogy a lánglelkű költő 1847. július 17-én – útban Erdélybe menyasszonyához, Szendrey Júliához – e szent falak tövében tartott pihenőt.
bővebben
 
 
(FP24) - Ukrajna - Tekintettel a közelgő elnökválasztásra, január 1-je idén gyakorlatilag nem járt áremeléssel a lakosság számára, nőttek viszont a lakosság jövedelmei és kedvezményei. A hónap első napjától 35 törvény, két elnöki rendelet, valamint 23 kormányrendelet és határozat lépett életbe.

bővebben
Kulcsszavak: Ukrajna
 
2010-01-05 13:07:18 | Opten Kft.
 
(FP24) - Budapest - Az egy évvel korábbinál 31,5 százalékkal több, összesen 15 066 cég ment tönkre tavaly Magyarországon – derül ki az Opten céginformációs szolgáltató adataiból. Az egész éves adat ugyan megfelel az előzetes várakozásoknak, az éven belüli lefutás viszont elnyújtott válságot mutat, ami rossz hír a magyar gazdaság számára. Az Opten szerint nem áll meg az a politikai közhely, hogy a kis cégek húzzák a gazdaságot.
bővebben
PR-ügynökség: ISSUES
 
 
(FP24) - Budapest - A több mint 200 tagot számláló Magyar–Francia Kereskedelmi és Iparkamara (MFKI) a válság idején is arra törekszik, hogy a francia–magyar üzleti közösséget mobilizálja az eredményes üzleti lehetőségek kiaknázása érdekében. A magyar gazdaságban a francia jelenlét meghatározó: Franciaország a negyedik legnagyobb befektető Magyarországon, az Európai Unió országai között hatodik legnagyobb export- és negyedik importpiacunk.
bővebben
PR-ügynökség: ISSUES
 
2010-01-04 17:24:23 | felvidék. ma
 
(FP24) - Pozsony - Háromszázezer tiltakozó aláírást kíván összegyűjteni az elektronikus útdíj szabályainak megváltoztatása érdekében a szlovákiai kis-fuvarozó vállalkozások alakuló szervezete. A kezdeményezés elindítói ma a forgalmasabb töltőállomásokon kampányolnak és gyűjtenek aláírásokat azért, hogy a kormány csökkentse a fizetéskötelessé tett első osztályú utak számát, az üzemanyag fogyasztási adóját, az útadót, és pontosítsa a fizetős útszakaszok kijelölését.

bővebben
 
2009-12-29 12:43:52 | Opten Kft.
 
(FP24) - Budapest - A városi legendák szerint a válság kitörése óta az alkoholfogyasztás világszerte felfutott. A magyar cégstatisztikák ezt nem támasztják alá, idén ugyanis 40 százalékkal több italkereskedelmi cég ment tönkre, mint egy évvel korábban – derül ki az Opten céginformációs szolgáltató adataiból. Lehet, hogy többet iszunk, de akkor a feketén forgalmazott vagy az olcsó italok fogynak – állítják az Optennél.
bővebben
PR-ügynökség: ISSUES
Kulcsszavak: Opten, italkereskedelem
 
2009-12-29 10:58:47 | Magyar Közút Nonprofit Zrt.
 
(FP24) - Budapest - Az elmúlt néhány nap mintegy 40 fokos hőingadozásának hatására jelentősen megnőtt a kátyúk száma az ország valamennyi útján. A Magyar Közút Nonprofit Zrt. által üzemeltetett közúthálózaton naponta több ezer új kátyú keletkezett. A társaság minden erejével dolgozik az utak helyreállításán, de arra kéri az autósokat, hogy addig is vegyék figyelembe a forgalomkorlátozó táblákat.
bővebben
PR-ügynökség: ISSUES
 
2009-12-29 10:55:17 | Garantiqa Hitelgarancia Zrt.
 
(FP24) - Budapest - Az év legsikeresebb termékévé nőtte ki magát az EU-s pályázatokhoz adott támogatás-visszafizetési garancia a Garantiqa Hitelgarancia Zrt.-nél. A társaság december közepéig 7,5 milliárd forintra vállalt garanciát, ez ötszöröse a tavalyi egész éves garanciavállalásnak. Bár a termék immár hároméves, eddig egyetlen egyszer sem kellett a vállalkozók helyett visszafizetni a támogatási összeget.
bővebben
PR-ügynökség: ISSUES
 
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53
 
 
Onlinefootage.tv - Footage and stories for crossmedia

Footage and stories for crossmedia