Sajtóközlemények
Legfrissebb
SZOMBATON TETŐZIK A HŐSÉG – MEGHOSSZABBÍTJA A II. FOKÚ RIASZTÁST AZ ORSZÁGOS TISZTIFŐORVOS

CSAK OTT, ODA ÉS AKKOR VILÁGÍTSUNK, AHOL ÉS AMIKOR SZÜKSÉGES

MÉG TÖBB NAPON ÁT TART A HŐSÉG, AZ ÉJSZAKÁK SEM HOZNAK ENYHÜLÉST

NEMDOHÁNYZÓK VÉDELME: ÁTLAGOSAN KÉT-HÁROM KIFOGÁS JUT EZER ELLENŐRZÉSRE

GOP-1.1.1-11-2012-0006 „PIACORIENTÁLT KUTATÁS-FEJLESZTÉS A BIOSPIRÁL-2006 KFT-NÉL” CÍMŰ PÁLYÁZAT CÉLJÁRÓL, MEGKEZDÉSÉRŐL

VIRÁGZÁS ELŐTT A PARLAGFŰ | INDUL A PARLAGFŰ POLLEN RIASZTÁSI RENDSZER

„A VÍZÉ LESZ A KORONA” – SIKERREL ZÁRULT AZ ORSZÁGOS HAPPY-HÉT

III. FOKÚ HŐSÉGRIADÓ: MEGHOSSZABBÍTVA!

NÉGY JÓ TANÁCS IDŐSEKNEK A HŐSÉGHULLÁMOK IDEJÉRE

MIRE FIGYELJÜNK GYÓGYSZEREINK ESETÉBEN A NAGY MELEGBEN?

TARTÓS HŐHULLÁM SZOMBATTÓL – III. FOKÚ RIASZTÁST RENDEL EL AZ ORSZÁGOS TISZTIFŐORVOS

ITT A VAKÁCIÓ! HOGYAN KERÜLHETŐK EL A LEGGYAKORIBB FERTŐZÉSEK ÉS A GYERMEKBALESETEK?

II. FOKÚ HŐSÉGRIASZTÁS: CSÜTÖRTÖKIG TART A KÁNIKULA!

TERÜLETI ELLÁTÁSI KÖTELEZETTSÉG: NEM LESZ LEFEDETLEN TÉRSÉG AZ ORSZÁGBAN

KÖZEL SZÁZ ÉVE A CSALÁDOK ÉS A LAKOSSÁG EGÉSZSÉGÉÉRT - VÉDŐNŐK NAPJA 2012.

SZÚNYOG- ÉS KULLANCSRIASZTÓ SZEREK: CSAK AZ ORSZÁGOS TISZTIFŐORVOSI HIVATAL ENGEDÉLYÉVEL!

MÍNUSZ 80 MILLIÁRD - KISZÁMOLTUK: A DOHÁNYZÁS TÁRSADALMI TERHEI MAGYARORSZÁGON

„LYUKAK A VÉDŐHÁLÓN” - A GYERMEKBÁNTALMAZÁS MEGELŐZHETŐ!

KÖZÖS MUNKA A NEMDOHÁNYZÓK VÉDELMÉBEN ÉS A DOHÁNYZÁS VISSZASZORÍTÁSÁRA

JÓL-LÉT ÉS EGÉSZ-SÉG KAMASZKORBAN

SAJTÓKÖZLEMÉNYEK (1042)

Feltöltés 4 lépésben!
SAJTÓKÖZLEMÉNY  FELTÖLTÉSE
 
(FP24) - Marosvásárhely - Az EMEF 2010. február 20-i ülésén külön napirend tárgyát képezte az EMNT Médiapolitikai Szakbizottsága által előkészített javaslatcsomag, amelyet Boros Zoltán televíziós szakember terjesztett elő.
bővebben
Kulcsszavak: EMNT, médiapolitika, EMEF
 
 
(FP24) - Marosvásárhely - Bár számos kérdésben eltérő az Erdélyi Magyar Nemzeti Tanács (EMNT) és az RMDSZ álláspontja, a 2010. február 20-i, marosvásárhelyi találkozójukon a párbeszéd és az egyeztetések folytatásáról döntöttek az Erdélyi Magyar Egyeztető Fórumon belül.
bővebben
 
2010-02-19 15:47:54 | Magyar Közút Nonprofit Zrt.
 
(FP24) - Pécsvárad - Európai uniós finanszírozással, 815 millió forintból újult meg Kelet-Baranyában az 56-os utat a 6-os főúttal összekapcsoló Somberek–Pécsvárad út a Dél-Dunántúli Operatív Program (DDOP) égisze alatt. Az út jelentős átmenő forgalmat szolgál ki, és hat kistelepülés számára teremt európai színvonalú kapcsolódást az országos gyorsforgalmi hálózathoz.
bővebben
PR-ügynökség: ISSUES
Kulcsszavak: Pécsvárad, DDOP
 
2010-02-19 14:09:04 | Nemzeti Fejlesztési Ügynökség
 
(FP24) - Iharosberény - Az Új Magyarország Fejlesztési Terv keretében közel 580 millió forint uniós támogatással kezdődhet meg az iskolafejlesztés Iharosberényben. Az iskolában a projekt során infrastrukturális, tartalmi, és módszertani megújulásra is sor kerül.
bővebben
 
2010-02-19 13:56:45 | Nemzeti Fejlesztési Ügynökség
 
(FP24) - Debrecen - A Szilícium Mező koncepció részeként a kreatív infokommunikáció területén működő, három évnél fiatalabb vagy K+F+I tevékenységüket megújító mikro- és kisvállalkozásokat segíti a Debreceni Egyetem 2010. február 19-én átadott, közel 400 millió forint értékű uniós támogatással megvalósult Kreatív Iparágak Inkubációs Központja. Az egyetemi campusba illeszkedő centrum a magas műszaki felszereltséggel rendelkező irodahelyiségek mellett speciális eszközparkot is biztosít a beköltöző cégek számára.
bővebben
Kulcsszavak: nfü, fejlesztés, k+f,
 
2010-02-18 16:56:02 | Nemzeti Fejlesztési Ügynökség
 
(FP24) - Sellye - Az Új Magyarország Fejlesztési Terv keretében a 2007 és 2013 között 481 milliárd forint fordítható egészségügyi fejlesztésekre. A sellyei járóbeteg-szakellátás kialakítását közel 900 millió forinttal támogatja az unió.
bővebben
 
2010-02-18 16:50:35 | Nemzeti Fejlesztési Ügynökség
 
(FP24) - Sopron - Az Új Magyarország Fejlesztési Terv az elmúlt 20 év legnagyobb vidéki felsőoktatási fejlesztése előtt nyitotta meg az utat, összesen 55,5 milliárd forint értékű infrastrukturális fejlesztések, beruházások kivitelezése kezdődhet meg az ország tizenhárom felsőoktatási intézményében. A mai napon ünnepélyes keretek között az utolsó, a Nyugat-magyarországi Egyetemen fejlesztéséről szóló támogatási szerződést is aláírták.
bővebben
 
2010-02-18 16:39:53 | Nemzeti Fejlesztési Ügynökség
 
(FP24) - Csanytelek - Az Új Magyarország Fejlesztési Terv Nemzeti Iskolafelújítási Programjának keretében 105 milliárd forint uniós támogatás áll rendelkezésre 2011-ig. A támogatásokból lehetőség nyílik 365 projekt megvalósítására. Számos óvoda és iskola korszerűtlen, lelakott épülete újulhat meg. Az ÚMFT keretén belül az elmúlt 50 év legnagyobb óvoda- és iskolafelújítási programja valósul meg. A Csanyteleki Napközi Otthonos Óvoda megújulását több mint 122 millió forinttal támogatta az unió.
bővebben
 
2010-02-18 16:23:54 | Nemzeti Fejlesztési Ügynökség
 
(FP24) - Pécs - Az Európai Unió elfogadta a „Mecsek-Dráva hulladékgazdálkodási program – hulladéklerakók rekultivációja„ nagyprojektet.A mostani döntéssel immár 17 nagyprojekt kapott brüsszeli igent, mellyel Magyarország az Európai Unióban a legjobbak között teljesít. Az elfogadott nagyberuházások összes támogatási értéke meghaladja a 616 milliárd forintot, teljes beruházási értékük pedig a 891 milliárdot. Ezeken felül további 13 nagyprojekt van túl a kormánydöntésen, melyek közül 7 már Brüsszelben várja a támogató döntést
bővebben
 
2010-02-18 14:58:32 | Nemzeti Fejlesztési Ügynökség
 
(FP24) - Budapest - A mai naptól a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség honlapján új térinformatikai alkalmazás érhető el, amely az első Nemzeti Fejlesztési Terv (NFT I.) és az Új Magyarország Fejlesztési Terv (ÚMFT) minden operatív programjának gyakorlatilag összes nyertes projektjét bemutatja. Az EUTÉR nevű alkalmazás a www.euter.nfu.hu cím alatt található. Ezzel a fejlesztéssel egy eddig soha nem látott méretű, nyilvános adatbázis nyílik meg az Európai Unió által támogatott fejlesztési projektekről.
bővebben
 
 
(FP24) - Budapest - 2009. február 17-én magyar-horvát energetikai miniszteri megbeszélésre került sor Budapesten. A találkozón Hónig Péter közlekedési, hírközlési és energiaügyi miniszter aláírta Đuro Popijač horvát gazdasági, munkaügyi és vállalkozásügyi miniszterrel a Magyar Köztársaság Kormánya és a Horvát Köztársaság Kormánya között a közös államhatárt keresztező villamos távvezetékek építésével, üzemeltetésével, fenntartásával, rekonstrukciójával és üzemzavar-elhárításával kapcsolatos együttműködésről szóló megállapodást.
bővebben
 
2010-02-18 10:21:37 | Magyar Közút Nonprofit Zrt.
 
(FP24) - Székely - 313 millió forintot fordítottak az Észak-Alföldi Operatív Program (ÉAOP) keretében a Székely–Baktalórántháza összekötő út 14 kilométeres szakaszának felújítására. A munkálatok nyár végén kezdődődtek, s a közelmúltban érkeztek a műszaki átadás fázisába. A magyar mellékúthálózat felújítását az Európai Regionális Fejlesztési Alap (ERFA) teljes körű támogatása teszi lehetővé.
bővebben
PR-ügynökség: ISSUES
Kulcsszavak: ÉAOP, útfelújítás
 
2010-02-17 15:08:37 | felvidék. ma
 
(FP24) - Révkomárom - 2010. február 23-án az anyanyelvhasználatért tüntetnek majd Komáromban a Klapka téren az egyetemi hallgatók. Állásfoglalásuk szerint a jelenleg zajló folyamatok - látható célja a magyar nyelv háttérbe szorítása, elnyomása és értéktelenné tétele. Ezt nem szabad hagyni.
bővebben
Kulcsszavak: Felvidék, anyanyelv
 
 
(FP24) - Nagyvárad - Tőkés László EP-képviselő nagyváradi irodájában sajtótájékoztató keretében 2010. február 16-án ismételten terítékre kerül a kommunista múlt bűneivel való szembenézés szükségessége, és az ehhez szorosan kapcsolódó átvilágítási folyamat jelenlegi állapota. Európai képviselőnk vendége ez alkalommal Szabó László unitárius lelkész, az Unitárius Egyház Átvilágítást Koordináló Bizottságának tagja, a történelmi egyházak átvilágító bizottságai Szakmai Egyeztető Fórumának kezdeményezője volt.
bővebben
 
2010-02-16 12:26:56 | Opten Kft.
 
(FP24) - Budapest - 2010-ben tovább nő a felszámolások száma az építőiparban – derül ki az Opten céginformációs szolgáltató építőipari statisztikájából. A fizetésképtelenség miatt eljárás alá került cégek számát tekintve az emelkedés mértéke ugyan kismértékben csökkent 2010 januárjában, de maga az emelkedés az Opten adatait figyelve 2008 óta folyamatos.
bővebben
PR-ügynökség: ISSUES
Kulcsszavak: Opten, építőipar
 
2010-02-15 15:59:42 | Nemzeti Fejlesztési Ügynökség
 
(FP24) Három pályázati felhívás, eddig 3,6 milliárd forint (13 millió euró) odaítélt támogatás, közel 90 megvalósítás alatt álló projekt – ez a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség által irányított Magyarország-Románia Határon Átnyúló Együttműködési Program 2007-2013 eddigi mérlege.
bővebben
 
2010-02-15 13:11:58 | Magyar Közút Nonprofit Zrt.
 
(FP24) - Pápóc - A Dunántúlon a hétvégi hófúvások miatt több mint száz útszakasz vált nehezen járhatóvá vagy járhatatlanná. A Magyar Közút hómarói és hóekéi, illetve dolgozói megállás nélkül, éjjel-nappal dolgoztak a hóakadályok megszüntetésén. A folyamatos munkavégzésnek köszönhetően mára gyakorlatilag a legtöbb utat sikerült felszabadítania a társaságnak, így tegnap óta már nincs elzárt település az országban.
bővebben
PR-ügynökség: ISSUES
 
2010-02-15 10:05:03 | Crédit Agricole
 
(FP24) - Budapest - Megerősödhet az euró iránti vágy a régióban, de a magyar, cseh és lengyel lakosságnak ezért még nagy árat kell fizetnie – állítja Stuart Bennett, a Crédit Agricole Corporate and Investment Bank elemzője. A három ország konvergenciaindexe 2009-ben ugyan távolodott a csatlakozáshoz szükséges szinttől, de a helyzet nem kétségbeejtő. A régió kormányainak 2010-es fiskális politikája mindenesetre jó indikátora lesz az euró bevezetése iránti elkötelezettségüknek.
bővebben
PR-ügynökség: ISSUES
 
 
(FP24) - Marosvásárhely - 2010. február 13.-án Marosvásárhelyen ülésezett az Erdélyi Magyar Nemzeti Tanács Médiapolitikai Szakbizottsága, amely azzal a céllal alakult meg, hogy kidolgozzon és képviseljen magyar és román környezetben egy, a romániai magyar közösség sajátosságainak és szükségleteinek legjobban megfelelő médiapolitikát.
bővebben
Kulcsszavak: EMNT, médiapolitika
 
2010-02-12 14:32:09 | Nemzeti Fejlesztési Ügynökség
 
(FP24) Az Új Magyarország Fejlesztési Terv Nemzeti Iskolafelújítási Programja keretében 105 milliárd forint uniós támogatás áll rendelkezésre 2011-ig. A támogatásokból lehetőség nyílik 365 projekt megvalósítására. Számos óvoda és iskola korszerűtlen épülete újulhat meg, korszerű nevelési-oktatási intézmények kerülnek kialakításra. Az ÚMFT keretén belül az elmúlt 50 év legnagyobb óvoda- és iskolafelújítási programja valósul meg. A bükkszenterzsébeti óvoda fejlesztését közel 60 millió forinttal támogatta az unió.
bővebben
 
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53
 
 
Onlinefootage.tv - Footage and stories for crossmedia

Footage and stories for crossmedia